Prietenie la plesneala*70* ERIC BINE AI VENIT!
Raspunsuri - Pagina 20
misha71 spune:
Uite de ce nu am avut titlu pentru capitolul asta Acum avem!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
kay spune:
haha, te-am prins misho
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay haha, te-am prins misho ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
care misha,eu sau ea?
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
ea, ca pe tine nu te-am vazut
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
misha71 spune:
citat din mesajul lui kay haha, te-am prins misho |
Tine-ma bine ca iar ma pierzi
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
ralualexandrei spune:
citat din mesajul lui misha71 Uite de ce nu am avut titlu pentru capitolul asta Acum avem! **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
La asta ma gandeam si eu,basca ca avem 2 titluri:Kay s-a intors si Aida a nascut
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Delphinas spune:
poftim???????????
ce titlu e asta?
voi ma puneti sa intarzii la munca?
a nascut aida?????????? ce frumos
bine ai venit pe lume bb eric...sa fii sanatos si neplangacios si papacios
si am mai vazut ceva azi....kay... ai revenit. bine ai revenit draga mea...da sa te lipesc cu un lipicios sa nu mai pleci niciunde de aici.
nu am timp sa citesc, fug la munca ca ma asteapta mesterii mei. o sa va pun si poze dar de luni in colo cand o sa ma limpezesc si eu la minte.
apropo am o durere de cap ceva de groaza
zi buna va doresc... u all
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
preda_vicky spune:
si ceai si ce mai vreti voi.
Delphi, si capul meu e defect in dimineata asta.
Socrela a plecat la nunta, pe urma ramane in concediu pe la neamuri, asa ca sunt bucatareasa sefa, am trimis sotul la piata, azi fac o supa de rosii, un ghiveci cu ficatei, si la desert prune! Iar luni pun de-un tuci cu ardei umpluti. Va astept la masa!
Va , va doresc o zi frumoasa!
violeta69 spune:
'neata!
beau si eu o cafea cu voi azi beau cafea...
Aida,sa va traiasca BB Eric cel voinic as fie sanatos,papacios si norocos
Oanabine ai revenit bafta la slabit,cand te vad data viitoare sa fii sa moara lumea de necaz
pupici si lui Soso
Vicky,ce de bunatati faci tu!dar prea de dimineata cu mancatul si apoi vrei sa ne ingrasi?
Miha ce face Alexutzu?
Misha Mihaita e bine?cum mai merge terapia?multi,multi
Delphinutzo,spor la treburi
Andra
Irinuca sefu' ce mai face?
mai avem si noi 1 saptamana si incepem scoala
am trecut clasa a 3-a sa vad daca mai stiu tabla inmultirii
sa aveti un weekend frumos...eu ma apuc de curatenie generala
va pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Rebiana27 spune:
Aida sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va implineasca!!
I can't fake with dignity so i'll not try!!