Prietenie la plesneala*70* ERIC BINE AI VENIT!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

aaa...tot eu sunt
si vreau sa fac peste pe pat de legume si orez garnitura ca nu am mai mancat orez....de hat timp.
azi am venit de la piata si am cumparat 1kg de mere...imi era dor, pofta, zice-tii cum vreti, de mere. si parca nu sunt mere, sunt doar de cele din turcia care sa le manance ei cu neamurile lor.
si azi am gasit mere si sacosa nu aveam si doar nu aveam sa las baiatu sa ma astepte cu merele in tirizie, am pus merele in geanta...mai am un pic si transform geanta in sac de dus la piata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

bey...da voi ce faceti?
eu am terminat si treaba si curatenia aferenta si voi nimic??
mi-s cam rupta de picioare asa ca bag un fugitiv si tzup in pat la
mancarea a iesit grozavaaa nu ma asteptam sa iasa asa buna.
u all de la A la Z. noapte buna, somn usor, vise placute.
ne vedem maine la

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa superba si le spune:
- Acum tot ce aveti de facut in Rai este sa stati aici si sa va bucurati de toate.
Mosul se intoarce catre baba si ii zice:
- Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar nuuuuu... tu vroiai sa mancam sanatos!

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

andra,m-au facut sa plang baietii tai.......si am vazut pozele,frumosi copii,inclusiv finutii...
multumim din suflet pt gestul tau!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

gata si eu..raportez:azi;mancare gatita,curatenie generala facuta(cu ajutor ce-i drept)...franta de oboseala...

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo, raportez si eu, fix 4 pateuri mai sunt. barbatul a spus sa fac mai des "greseli" de-astea! o, dar nu va inchipuiti ca sufera mititelul, e tratat foarte bine!
Delfino, io n-am rams cu sfantul duh insarcinata, doar ca teoretic nu aveam cum, ca practic am facut-o! si ca Sorana, mi-a fost rau....din ala de moarte...noroc cu mama si soacra (dupace am nascut baiatul) ca altfel ma mutam "dincolo". subscriu la partea cu desteptaciunea si inteligenta!

Ralu, sa-ti traiasca baietii! .

fimiu a avut azi meci de fotbal si si-a luxat piciorul. mi-a telefonat si a inceput sa urle ca si-a rupt piciorul si cum mai pleaca el in vacanta??? io, nebuna cum sunt, incalec bicicleta si fuga acasa....nu fac 20 de metri si pana. sun hasbandul, el era in drum spre baiat sa-l ia de la meci, asa ca am mers pana acasa pe langa amantul bicicleta, vre-o 4km. am ajuns acasa, am facut spaghete ca asa mi-a comandat terminator1 si acuma privesc un fecior ce se vaicareste ca fata mare la maritat!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Raluca, vazut o parte din poze. sotul tau e un om deosebit! se vede pe chipul lui, ochii sunt totusi cam tristi! iar tu, sefa de la trasura casniciei! frumoasa familie!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

kari.o imbratisare caldapt kupilu accidentat!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

noapte buna!

Blogul lui Mihaita
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

somn usor dragelor ... si bine ca s-au terminat pateurile ca am niste arsuri iar nu dorm pana la 4-5

Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput