Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Leeloo, niciuna
Rox, nu am citit nimic offline
Kim, e groaznic. Si cand va veni apa ? Sau e ca la noi ... se anunta data x si vine cand se da drumul ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
leeloo2004 spune:
Kim - dar de ce, sunt in revizie? Sau s-a spart vreo conducta?
Cristalina - si au am avut invatator, si tot la el a fost si sora mea (ca intre noi sunt exact 4 ani) - a fost super, am numai amintiri frumoase din clasele primare!
Eu pe Stefan, cel mai devreme, il dau la scoala la 7 ani, in niciun caz mai devreme, dar la noi e ceva mai special, sunt curioasa cum va fi anul asta la gradinita. Cu Tudor vom mai vedea, in principiu eu as fi vrut ca din vara viitoare sa-l dau si pe el la gradi, dar nu stiu cum vom sta financiar vorbind...
In ceea ce priveste jucatul - Stefan oricum nu are rabdare sa se joace orice mai mult timp, nici macar daca il antrenez eu...singurul loc in care sta mai mult timp este televizorul, si acolo pe reclame, pe muzica sau pe Animal Planet...in schimb Tudor se duce singur si isi gaseste de lucru cu diferite jucarii - uneori nu-l mai aud deloc prin casa, il strig - evident nu raspunde - si il gasesc in camera lui, sau in sufragerie, jucindu-se cu cite ceva...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roller025 spune:
Neatza!
Roxane, io m-am crucit cat s-a putut lungi Victor. Noroc ca in primavara a cam primit niste haine marisoare si sper ca-i vin acu'. Da' pantofi sigur nu mai are... Acu caut corespondenta intre marimile noastre si ale lor
Monica, io nu-l dau de 6 ani, ca nu cred ca are stare. O sa vb si cu educatoarea, ca tac'so ar cam vrea de 6 ani, da' io's speriata rau
Lia,
Oliv, nasooool... In Buc vad ca au renuntat la kestiile astea, fac reviziile noaptea, cred...
O zi usoara...
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Leeloo, niciuna Rox, nu am citit nimic offline Kim, e groaznic. Si cand va veni apa ? Sau e ca la noi ... se anunta data x si vine cand se da drumul ? ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
www.informatiaprahovei.ro/index.php/reteta-zilei/44-reteta-zilei/6856-plcint-cu-cartofi-bihorean" target="_blank"> Asta pare a fi ce vrei tu, desi nu au poze...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo, daaa, asta e
Multumesc frumos !!!
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
kim222 spune:
..este revizie pina pe 9!de 2 zile noi construim ..i-am facut cadou lui Luca un lego Coast Guard..am sa fac poze sa vedeti ce munca este..dar ce super este!! Luca este inebunit dupa lego..as putea spune ca-i place ce mai mult din toate jucariile..
alice2004 spune:
Salutare !
Ahaaa, in sfirsit s-a elucidat misterul placintei, no, acu e bine, ca toata noaptea nui am visat decit mincare (macar daca puneam si vreo doo kile in plus cu okazia asta ?!). Multumesc, Gabi !
Olivia, nashpa rau treaba cu apa, ce revizie aveti ?? Poate ceva local, ca vaz ca edilii s-au cam lasat de inchis apa cu luna pe aici pe la noi !! Felicitari pentru lego, e din acela cu piese mici/creator ?? Io imi prind deshtele in el, Andreiushu nu are rabdare sa imbine prea multe piese, dar e fain, si mie imi place !! Spor in continuare !
Hehe, vorbim de scoala deja, super fain ! Si eu ma incadram in categoria "dat la 6 ani", dar m-am cam razgindit, la ce scoala se face acum, am ashaaa un gind sa il mai las pe gizmo sa copilareasca !! Poate educatia romaneasca va primi un burst catre bine peste citva timp, ca ma ingrozesc ce vad prin scoala !!
O zi faina sa avem cu totii !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Asa e Alice, asa ma gandeam si eu ca 6 ani e ok pentru scoala.
M-am razgandit insa, nu va mai avea asa un an lejer ca la gradi never ever.
Aseara Giulia s-a gandit profund si m-a anuntat: "am fost grupa mica, mijlocie, acuma vine aia mare, apoi pregatitoare, apoi clasa I si multe multe clase, apoi merg la lucru si primesc salar. Mami, imi dai pana atunci cardul tau ?" I-am zis ca da si a fost asa de incantata, m-a iubit imediat tare mult, ii straluceau ochii
La intrebarea ce vrei sa lucrez a spus sec "la calculator" Ea, care nici sa se joace nu mai vrea pe pc, oricat o chem io
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
roller025 spune:
io recunosc ca nu i-am luat lego pana acum. I-am luat caramizi din alea mari, turcesti din care isis face tot felul de jucarioare. In schimb sta la facut de puzzle, mai putin la piese f mici, ca nu le vede si se enerveaza. Dar daca e de facut un astfel de puzzle, sta pe langa mine si pe langa tac'so si ne face galerie si ne sorteaza piesele pe nuante
szivarvany spune:
Si Giulia are puzzleuri, le a redescoperit we-ul trecut, le-a facut pe parchet, apoi a venit cainele S-a nerfat si le-a mutat pe birou, apoi le-a pus inapoi in cutii. A mesterit la ele foarte mult.
Si eu vreau lego
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !