Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

FELICITARI KATERYNA!!!

BUN VENIT PE LUME RAISA MARIA!!!

37+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mesaj de la Kateryna:

S-a nascut printesa mea RAISA MARIA!!! E cel mai frumos trandafiras!

----------------------------------------------

Slava cerului !!!!!

La multi ani bebe Raisa si
felicitari mami eroina !!!!

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143Mie doctorul mi-a spus sa nu iau mai mult de 6 nospa simple pe zi sau 3 nospa forte. Eu cred ca poti lua 2 simple odata si daca vezi ca ai atunci mai iei 2. Nu sunt experta dar am luat multe medicamente dea lungul sarcinii.
Multumesc, si eu ma gandisem sa iau 2. Kinga, in logia mea de fusta zic ca ar trbui sa aiba efect preventiv ca relaxeaza uterul. Pana acum a refuzat sa lucreze pe dintele bolnav, tocmai ca ma stie fricoasa, acum a spus ca anestezia pentru gravide a absolut safe, l-am intrebat si pe gine care a zis acelasi lucru. Ai tu dreptate ca nu ar trebui sa-mi fie frica, incerc sa controlez, dar nah .... La nastere primesc "recompensa", pe cand de la dentist vin cu mana goala. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Alecsxa, imediat scot agitatele la antrenament, abia astept sa imi dai vestea, sunt pe receptie oricand!

Fetele, ma bag sa modific lista.

Alexandra 35s + 5z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 30 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si acum cu raspunsurile din urma:

Cristina, m-ai distrat tare cu epilatul si cu faptul ca esti mama nebuna

Dana, ce de vesti bune de la Croco!!! (desi si eu m-am intristat ca nu i-a dat-o pe printesa...)

Ohooo, Aida, deci daca ai schimbat AMR-ul o sa ne vedem mai rarutz...

Adriana, succes maine la control si insanatosire grabnica la puiul mai mare!

Nela, ce vesti bune de la control! Si ce frumos povestesti despre experienta! Oricum, mai bine sa aiba picioarele mai mari decat varsta gestationala, decat cum e la mine, ca e mai capos... Ma gandesc acum la travaliu ... (si sa stii ca si mie mi-e frica de control... cred ca m-am "virginat" la loc in atatea luni )

Alex, uau, ai trecut-o si pe Anamaria! Cred ca ne vom lenevi si ne vom baza doar pe tine . Multumim mult de vestile de la Katteryna . Ce "travaliu" lung ai avut si tu, ca un corespondent de razboi ... bine ca s-a terminat cu bine, saracuta de ea... Spune-mi daca vrei tu s-o treci pe panou, si eventual si pe Andrecluj la zile de nastere, pe 18. Si vad ca nu e pe lista de noiembrie. Andre ne-ai dat datele tale?

techila, super bebeii si pozele !!! Ce familie fericita!

anamaria, asa ma apuca emotiile cand vad pe cineva care are data stabilita!

vik, tin pumnii sa reusesti cu banutii, macar sa-ti aprobe si sa ti-i dea mai incolo!

alecsxa la tine sunt emotii mari mari, ca nici nu stii cand te cheama doctorul, stai pe picior de plecare tot timpul! Tinem aproape majoretele! Succes azi cu bagajul si cu mersul la doctorul de familie! Aaaaa acuma am ajuns la mesajul tau ca ai maine ceza!!! Uau ce emotii!!! Maine pe vremea asta iti tii printesa in brate!

Iulika, ce frumos povestesti de Bruce!!! Si ce scumpic e si mareeeee !!! Aratati minunat!

Cristina, deci te-a enervat printesa ca nu vrea sa vina inca.. Oofff si ce ghinion cu sotul! Ce rau imi pare... tocmai acum...

Ce m-am emotionat la mesajul celor de la odiseea de iulie august! Multumim blanca ! Mi-au dat lacrimile! Va pupam si noi, numai bine si sanatate!

Aida, eu care nu am voie iod pentru tiroida mea iti spun ca nu am voie iod anorganic cum ar veni. Deci cel din sarea iodata e foarte nociv, sau cel din suplimente, pentru oricine. Cel din mancare e chiar recomandat pentru tiroida bebeilor, si noi suntem o tara cu sol slab in iod, alge marine nu prea papam, asa ca da-i bataie! A, si au si omega 3 mult mai sanatoasa decat cea din pilule sau din peste... asa ca mai ai un motiv!

Lucia, ma ia ameteala de la amr-ul tau!!!

Andre, nu as lua fara sa-l intreb pe dentist, stiu eu cum se amesteca anestezia cu no-spa-ul, ce cocktail fac?

Ce ma bucur ca a scapat Katteryna Acuma sa vedem ce vesti mai primim de la ele!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
Fetele, ma bag sa modific lista.

Buuunnnn deci mi-ai raspuns inainte sa te intreb

33+ Alex

Mergi la inceput

In sfarsit, Kateryna, cat te-ai chinuit. FELICITARI!!! 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor, am citit ca vi s-a predat stafeta !!!!! Nasteri usoare va dorim si noi si bebici sanatosi si papaciosi !!!!
Am citit si de Katerina ca a nascut Sa iti traiasca bebelina !!!!!!

Acum vin cu vesti proaspete : Moni e cu Dragos in camera de la 11 Si e in culmea fericirii chiar daca a stat numai cu tzitzi pe afara de atunci

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16Spune-mi daca vrei tu s-o treci pe panou, si eventual si pe Andrecluj la zile de nastere, pe 18. Si vad ca nu e pe lista de noiembrie. Andre ne-ai dat datele tale?Nu, nu v-am trimis datele pentru ca voi veti preda deja stafeta pana in decembrie, cand e DPN-ul meu. Andre, nu as lua fara sa-l intreb pe dentist, stiu eu cum se amesteca anestezia cu no-spa-ul, ce cocktail fac?
Uite ca la asta nu m-am gandit. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:

Mesaj de la Kateryna:

S-a nascut printesa mea RAISA MARIA!!! E cel mai frumos trandafiras!

Alexandra 35s + 5z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 30 zile

Bravo..in sfarsit

Recuperare rapida mami Kateryna, sa traiesti si sa fii fericita Raisa Maria!

Dana 37+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 2-3 saptamani

Mergi la inceput