Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele si

Felicitari Crocodanei si Katerynei!

Bun venit pe lume bb Amalia Maria si Raisa Maria!

sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Intru la recuperari

Laura 32+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari Kateryna!!! Sa creasca mare si sanatoasa RAISA MARIA!!! Sa aveti parte numai de clipe de fericire impreuna.

33+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adinus pai vii cu atatea informatii si tot nemultumita esti
ia zi ce inseamna ca e angajat 1/5 ?
Cam mult te tine, over due...eu stiam de maxim 10 zile....dar ma rog, poate nasti pana atunci
Daca nu se angaja deloc crezi ca iti faceau cezariana ?
Hai spor "la cratita" si te astept sa continuam

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

sunt in urma rau .. de cand nu mai merg la job, tin greu pasul cu voi .. mai ales ca ma alearga si fii-mea ca pe hotii de cai. azi am facut mancarica .. intrasem in pana de idei dar pana la urma am scos un bors de peste si desigur peste prajit (salau) cu mamaliga si usturoi ..

danangie de ce nu ceri sa-ti faca cezariana daca ai avut asa o experienta nasoala la nasterea naturala .. eu cred ca ar fi mai bine ptr pishicul tau.

camy multumesc! sper sa-mi fie ok pompita de la Primii pasi.

techilutza ce dulci sunt boraceii in scoicute! sa-i papi, nu alta! cum a fost la control?

cristina spune-i sotului sa faca contestatie .. se duce la tribunal si da in judecata politia .. mai castiga cateva luni de sofat pana se judeca procesul .. asa a facut si sotul meu .. are termen in decvembrie. daca vrei detalii, cre-mi pe PM.

iulika bruculica se rotofeneste pe zi ce trece .. e un scump!

alecxsa scoatem agitatele! Doamne ajuta! Sa fie usoara cezariana si refacere rapida! astept cu nerabdare vestile de la tine!

blanca multumim mult! ! abia astept sa predam si noi stafeta .. eu am mai trecut o data prin asta .. e asa frumos!

kinga poate ne vedem la elias la nascare .. eu am dpn pe 2 octombrie dar fac ceza .. s-ar putea un pic mai devreme .. ce super ar fi .. la odiseea trecuta, pe 23 ianuarie, doua fete au nascut la cfr 2 si doua la giluesti .. nu pot sa-ti descriu ce galerie si cum curgeau mesajele pe forum .. parca eram la meci ..

babytza multumim de vesti! cat ma bucur ptr monica si dragoslul ei scump! abia astept sa vad pozute!

littlelight sa-ti traisca puiul si sa fie sanatos si norocos!

criss stai cumintica si totul va fi bine!

aida mor aici, nu mai pot!!! cum de ai gasit mama dispozitivul ala ... incredibil ..

anco felicitari! iti urez de pe acum nastere usoara si bebici sanatosi! o sa ai 38s luni, nu?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

si pentru Raluk ceva...am vazut pompa electrica si manuala in oras de la Nuk..cea manuala 140 si cea electrica vreo 300; eu inca nu stiu ce sa fac..sper sa ma decid pana vineri;

dar daca tu te decizi la Nuk, si nu gasesti in BM sa stii ca pot sa-ti trimit de aici prin niste prieteni dragi ce merg acolo cam la 2 saptamani (la parinti);

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Esti cea mai scumpa! Sa te oferi sa ajuti inainte sa cer ajutorul! Multumesc mult!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Anco, ce putin mai e!!!

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 5z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 30 zile

Mergi la inceput

Iulika e bine acolo la voi ca se gandesc la mamici, si la cele cu posibilitati, si la cele fara... si e bine ca vezi daca ti se potriveste tehnica asta sau nu...

Adi somn usor! Recunosc ca sunt egoista si ma bucur ca iti rupi din timp sa intri pe la noi...

Lucia ce emotionant ai vorbit despre toata perioada sarcinii si despre ce simti acum . M-ai facut sa lacrimez... Te asteptam maine cu vesti bune!

uve multumim mult de vesti!!! uau, din 24 august mai avem un dovlecel?! Sigur ca o stiu pe litlelight, ca tot raspundea la o gramada de intrebari legate de carucior, si ne distram ca in pozele cu caruciorul am observat ca e asortat cu presul de pe jos . Le dorim amandurora sa fie sanatoase si printesa sa le aduca numai bucurii . Oare ce a declansat asa repede nasterea?

Felicitari litlelight!!!

Bine ai venit pe lume, Ilinca Anamaria!!!

Iulika la tine e simplu cu povestea nasterii, ca putem lua de pe forum "desfasuratorul" de pe mess, ne-ai tinut la curent in fiecare moment ... (deci asa, ne-ai ascuns amanunte "infricosatoare" , ce scumpa esti, sa nu ne sperii )

Tzuc Alex "posedata" . Deja ma gandeam unde sa salvez datele astea ce le citesc din urma, sa le am cand ma bag pe contul comun... . Acum sunt curioasa daca le-ai retinut chiar pe toate (pe langa Andre, sa o trecem pe litlelight si uite ce schimbari vrea Diana2007)

Claucia uau!!! Inca o tura de emotii, maine sau joi (ce tare ai zis, "intr-una din zilele astea ne facem 4 in familie" )!! Doamne ajuta! Vaaaiiii cred ca trebuie sa iau ceva de inima acum, ca incepe luna septembrie

Andre pai esti gravida in odiseea noastra! Tinem pumnii la dentist!

crissbebe ne bucuram ca esti mai bine! Si din mesaj reiese ca esti bine si moral! Doamne ajuta sa fiti sanatosi si sa fie totul bine!

Are dreptate Lucia, numai dupa nastere ne gandim la musculatura . Super, Aida

Ohooo, anco mai putin de o saptamana!!! Uau! Va spun eu ca nu ma vad bine cu emotiile cand o sa tot vad ca deveniti pe rand mamici!

33+ Alex

Mergi la inceput

Tocmai am primit vesti noi de la Geani:

"Ralu, nu am mai dat nici un semn. Am o cefalee cum nu credeam ca exista, ma ridic si deplasez f.greu din cauza asta.Bebitza e un dulce, o Daria in varianta masculina, a supt de la mami din prima zi si doarme linistit si frumos. Voi? Katerina a nascut banuiesc. Luci si Ramo sunt ok? Ce news sunt la fete? Va pup pe toate. Geani."

Sper sa nu se supere ca am reprodus aici mesajul. Eu i-am scris de ultimele nasteri, de Selen, Croco si Katteryna, i-am zis vestea buna despre Moni, i-am zis ca Luci e pregatita , dar ca Ramo nu a mai intrat (speram ca e bine!).

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Felicitari Anco! Iti urez de pe acum nastere usoara! Sa fii sanatoasa si tu si bebeii!
5 septembrie Alexandru Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MAI AVEM CATEVA LUCRURI CARE AR PUTEA FI DE FOLOS:
ANUNT PENTRU CINE INTERESEAZA

--VAND STERILIZATOR RAPID LINDAM CU INCALZITOR DE BIBERON IN GARANTIE 230 lei
Stare impecabila, folosit foarte putin.Sistem de sterilizare cu aburi, se conecteaza la 220V.
Capacitate -intra cateva biberoane mari cu accesorii, tetine, pompa de san.Ciclu de sterilizare de 6 minute.Sistem de incalzire al biberonului individual.O metoda de sterilizare naturala fara chimicale.Avertizor de terminare a procesului de sterilizare.
Include raft de pus biberoanele, masurator pentru apa si cleste de prins.

--Vand Cadita Ok baby Onda cu suport pentru cada 120 lei
Stare impecabila, se poate folosi pe cada in baie facilitand baita bebelusului.
Cadita ergonomica ONDA are indicator pentru nivelul si temperatura apei.Suportul din plastic pentru asezarea deasupra cazii pentru adulti poate fi utilizat numai de cazi de forma dreptunghiulara este format din doua piese.
CINE ESTE INTERESAT SA DEA PM SAU SA SUNE LA NR. TEL.0723.186.134
NASTERE USOARA SI PUIUTI SANATOSI SA AVETI

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput