Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
laurairina13 spune:
Avalon, asa e...mi-a trecut in secunda in care am scris..pana a venit el acasa azi, deja uitasem ...
Ma aprind si eu repede, dar imi trece la fel de repede, norocul lui...![]()
Buunn, ma bucur ca Micka a primit raspunsuri de la fetili noastre saritoare
Katy, frumoasa povestea nasterii strumfului tau! 
Dankutza, multam de lamurire, ca nu intelegeam cum de voi veniti numaratori si lungimi de la eco ..si mie niciodat nu mi-a scris de lungimea colului..Si acu stau cu morcoveatza..dac de la contractiile astea care le am eu mai nou la ceas de noapte
s-o fi scurtat cinstitu' col...
Am ce pitici ingriji pana peste o saptamana jumate cand am programare la eco!!!
in fine..de vreo 3 ore ma delectez cu cetit povestile nasterilor de pe DC..
...deja ma imaginez si pe mine peste cateva saptamanutzeee....![]()
![]()
![]()
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
30+
Mara Teodora
poze
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika am si eu o intrebare, stiu ca e prematur, dar retin mai bine cand mi se pune pata. bebele mic, de cate ori pe zi face pishu? si trebuie sa-i punem scutec nou cam de fiecare data cand face? si de unde stim cand face? deschidem pampersul si ne uitam? sau asa, cam la 3-4-5 ore il schimbam oricum? mai mult, cand schimbam scutecul il si stergem la fund cu servetele din alea umede speciale? (banuiesc ca nu face baie dupa fiecare pishu...) cand face kk, il spalam intotdeauna cu apa, nu numai cu servetele, nu? baie face zilnic? |
sincera sa fiu nu stiu de cate ori face pipi bebele cat e mic dar cu siguranta de multe ori iar cat despre caca
la schimbatul scutecului trebuie cam la 3-4 ore, eu pe Andre il schimbam tot timpul cam la orele care am zis mai sus
sper sa iti fi fost de ajutor info de la mine

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
shtephy spune:
burticile mele dragute.
Daca imi zicea cineva ca imi vor da lacrimile de la vorbe bune si incurajari primite pe forum,nu credeam...si rau faceam pentru ca ma inselam.Sunteti minunate 

si 

.
Am scapat si de grija enterocolitei asa ca sunt in forma.Sanatatea si fericirea copilului meu ...in curand copiilor...e tot ce conteaza cu adevarat.
Acum ma duc sa vad mai bine ce ati mai scris ca am citit pe digonala si nu e corect asa. ![]()
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+ 
floricik spune:
toate burticile.
Avalon multumesc pt raspuns
Pana la urma nu mai merg la nici o comisie ca m-am saturat de cat am umblat
Am medical pana saptamana urmatoare si apoi un rest de 1 sapt( am calculat ca sa fiu ok cu prenatalul) ma pune sefu' 'prezent' la munca
. Si din 21.09 intru in prenatal.
Laurairina nici mie ginecologul nu-mi zice cat am colul. Daca e de rau imi zice
Dar la morfofetala scria pe foaie 'col 3.1cm, inchis' iar dr a zis ca e ok. Intreaba-l la urmatoarea eco. Nu trebuie sa te urce pe masa. 
Lumi, LauraG imi pare rau sa aud de DG...
Fetelor am vazut ca ati discutat despre cat de des face bebe pisu,kk
Asa am mai invatat si eu ceva.
Maine dimineata ma duc si eu la analize. Am cerut medicului de familie pt sange si urina(cele uzuale). Sper sa nu fie full ca nu rezist prea mult nemancata.
26+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Katy, frumoasa povestea nasterii strumfului tau! ![]() Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 30+ Mara Teodorapoze |
multumesc ar mai fi multe de scris dar am prescurtat-o mult

29+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti

Lidia74 spune:
KATY am citit si eu povestea nasterii lui Andrei. Sa iti traiasca, sa se faca mare si sa va bucurati de el
. Sunt atat de emotionante aceste „povesti” adevarate despre nasteri...
LAURAIRINA nu te supara pe sot. Asa sunt ei, barbatii cateodata...mintea lor nu poate intelege ca o femeie se consuma pentru anumite lucruri pe care ei le considera nimicuri dar care pe noi ne afecteaza. Insa eu cred ca sotul tau te iubeste...in pozele de la nunta voastra vi se citeste atata iubire in priviri....

Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 KATY am citit si eu povestea nasterii lui Andrei. Sa iti traiasca, sa se faca mare si sa va bucurati de el . Sunt atat de emotionante aceste „povesti” adevarate despre nasteri...Lidia ![]() |
multumesc
da tu nu ai somn la ora asta?
29+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

laurairina13 spune:
Chiar asa Lidia, n-ai somn???
]
Io' gata, ma car la culcare!
Pe maine!!
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
30+
Mara Teodora
poze
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Chiar asa Lidia, n-ai somn??? Io' gata, ma car la culcare! Pe maine!! Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 30+ Mara Teodorapoze |
tu vorbesti?
29+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica