Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
claudetz spune:
Apropo de vezica biliara...am mai auzit 2 gravidute care au avut complicatii in timpul sarcinii de la pietre si imediat dupa nastere (in prima saptamana) au fost operate pt indepartarea pietrelor care se facusera destul de mari. Sa se intample ceva oare in timpul sarcinii? Eu am avut ceva problemute cu vezica biliara...si acum ma bate gandul sa fac o eco abdominala sa vad cum stau. Sa tin sub observatie.
15
claudetz spune:
Sa nu ma bombaniti (prea tare) ca daca tot am intrat am zis sa scap si de cele 10 mesaje.
15
claudetz spune:
Am uitat sa va spun ca o sa nasc (cel mai probabil) la Giulesti cu Dr. Chadi Muheidli.
15
claudetz spune:
Referitor la hainute de gravi am gasit (dar cred ca intamplator) la Zara o pereche de pantaloni chiar draguti, office, cu burtica undeva pana in 100 lei (80-90). Si mi-am mai luat o pereche de blugi (dar cu o croiala oribila...ma fac sa arat de 10 ori mai grasa) undeva in jur de 150-160 lei. Mi s-a parut destul de mult .....dar la iarna merg.
15
claudetz spune:
Eco am facut la dr Bechir. Ce stiti ...acest "posibil sex masculin" ar putea deveni si feminin. Sunt ff fericita ca in sfarsit s-a intamplat minunea.....si as fi si mai fericita daca ar fi intradevar baiat.
Va pup si inca o data imi cer scuze ca v-am asasinat cu atatea mesaje deodata.
15
plateea spune:
ca sa raspund la intrebarea ta: da, se intampla ceva in sarcina.
disgravidia (greata, varsaturi, etc.), cu cat mai violenta, cu atat afecteaza mai mult functionarea colecistului (bilei). pe un teren cu predispozitie, se formeaza rapid calculii. unic, e mai bine, multipli si mici e de rau.
calculii sunt de obicei de natura colestatica (se formeaza din metabolismul grasimilor dar se pot forma si din calciul in exces sau prost asimilat de organism). (calciu care se gaseste din plin in vitaminele prenatale)
durerile, simptomele apar in clipa in care calculii respectivi o iau la fuga pe canal, si pot chiar sa se blocheze. partea proasta e ca de acolo vine icterul (ingalbenirea tegumentelor + alte probleme).
tratament nu exista, si mai ales in sarcina. singura terapie este cea chirurgicala, calculii respectivi fiind periculosi si greu de eliminat. simptomele se trateaza in schimb cu no-spa injectabil, si redigest. si plus regim! regim, strict de tot.
daca vrea cineva amanunte, pot da pe privat ca sa nu poluez forumul.
oricum, este o boala grava, care se agraveaza in sarcina, si care trebuie tratata cu maxim de seriozitate.
scuze celor care nu au probleme de acest gen, dar eu acum 2 luni mi-as fi dorit sa am pe cineva care sa imi dea amanuntele astea, si ma gandesc ca poate nu sunt singura cu astfel de probleme.
o seara buna, tuturor...
dara_d spune:
MAI AVEM CATEVA LUCRURI CARE AR PUTEA FI DE FOLOS:
ANUNT PENTRU CINE INTERESEAZA
--VAND STERILIZATOR RAPID LINDAM CU INCALZITOR DE BIBERON IN GARANTIE 230 lei
Stare impecabila, folosit foarte putin.Sistem de sterilizare cu aburi, se conecteaza la 220V.
Capacitate -intra cateva biberoane mari cu accesorii, tetine, pompa de san.Ciclu de sterilizare de 6 minute.Sistem de incalzire al biberonului individual.O metoda de sterilizare naturala fara chimicale.Avertizor de terminare a procesului de sterilizare.
Include raft de pus biberoanele, masurator pentru apa si cleste de prins.
--Vand Cadita Ok baby Onda cu suport pentru cada 120 lei
Stare impecabila, se poate folosi pe cada in baie facilitand baita bebelusului.
Cadita ergonomica ONDA are indicator pentru nivelul si temperatura apei.Suportul din plastic pentru asezarea deasupra cazii pentru adulti poate fi utilizat numai de cazi de forma dreptunghiulara este format din doua piese.
CINE ESTE INTERESAT SA DEA PM SAU SA SUNE LA NR. TEL.0723.186.134
NASTERE USOARA SI PUIUTI SANATOSI SA AVETI
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
Eleysa spune:
Buna seara burtici!!!
happyella 
Onitza, Gratiana77, KarmenS felicitari pentru carucioare!!
bAly cum a fost prima zi a fetelor la scoala? Sa ne povestesti!
Claudetz si eu tot la Giulesti o sa nasc, cu un alt doctor insa. Eu nu am ajuns niciodata pana acum acolo
, am fost numai la cabinetul particular al doctorului si am auzit tot felul de "minunatii" despre spital, dar cica sunt doctori numai unu si unu
. Tu ce stii despre acest spital?
In rest fetelor, ce pot sa va spun este ca il simt pe bebe din ce in ce mai bine si mai des
...este un sentiment pe care nu pot sa il descriu in cuvinte... am putea spune "dragoste la prima miscare"
...desi dragostea a inceput la primele batei de inimioara pe care i le-am auzit
. Oricum numai am rabdare pana maine cand ma duc la doctor la ecografie...sper din tot sufletul sa fie cuminte si sa ne arate ce este
...
Va pupacesc pe toate!!!
Elena,
18+
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elefantica bAly cum a fost prima zi a fetelor la scoala? Sa ne povestesti! Elena, 18+ |
Laura a venit super incintata cu autobuzul, la 12 fara ceva acasa. Am intrebat-o ce au facut si prima data a zis ca nimic, dupa care a inceput: am cintat, ne-am jucat, am papat, ne=am jucat afara, am fost la biblioteca, am mai cintat 2 cintece, am mai stat putin la masa si apoi am plecat acasa :D. Of...baby meu nu mai e baby

Tot programul mi l-o pus pe masa. Pe Andreea cind o intrebam anii trecuti ce au facut imi zicea ori ca nimic, ori ca s-au jucat, nimic mai mult. Numai ma trezeam ca incepe sa-mi povesteasca una alta cind ii venea ei bine.
Bafta miine la eco si asteptam vesti. Am si eu miine programare la dr dar fara ecograf. Sper macar programarea pt morfologica sa o fac miine.
Vine Surpriza
Alina
17+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)