Sfaturi despre diverse produse
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Laptele ala cu fistic are 79 de calorii pe suta de grame, 8x4= 32 , deci 320 de calorii, nu mi se pare mult.Ca te satura, ala il mananc la o masa(din 3 in 3 ore mananc de obicei).
N-am incercat batoanele de care spuneti dar cat de curand vor fi pe lista mea ![]()
Azi am mancat la spital niste ciorba de legume cu ardei iute si putina paine.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
_giulianna_ spune:
Am citit de doua ori ceea ce ai scris in primul mesaj si tot aia am inteles. Ai deschis subiectul pentru a primi recomandari nu? Ex. 'azi am cumparat un iaurt super bun, e cel mai bun din cate am mancat pana acum' sau 'cumpar intotdeauna iaurtul x'.
Pana la urma subiectul s-a transformat in ce alimente am putea sa ne luam la pachet, care sa nu ne ingrase si sa ne tina de foame.
Hai sa readuc subiectul pe prima pagina, asa cum ii sta bine, e un subiect foarte bun!
Asadar:
Cascavalul de la Five Continents pentru mine e cel mai cel. Are gustul ala de cascaval de altadata si e tare, nu moale ca o branza. E putin mai scump dar isi merita toti banii.
Iaurt, dintre sutele de sortimente incercate am ramas la Covalact.
Pateu fac in casa, dupa reteta clasica. Iese delicios!
Unt tot Covalact.
Batoane de slabit Fibrobar, cand mi-e foame si n-am unde sau cum sa mananc, am mereu unul in geanta si ma salveaza. Tine de foame si are exact gustul care-mi place la o ciocolata, nici prea dulce, nici prea amar.
Branza Fagaras de la Monor (parca Sibiu, nu sunt sigura). E intr-o cutiuta albastra si imi place cel mai mult, nu se compara cu niciuna.
Cam atat, astept si eu cu interes recomandarile voastre.
Xio o sa incerc si eu laptele Muller cu cocos.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
mina spune:
- sandivisuri cu unt , piper, si friptura rece, sau carne fiarta pur si simplu. Da mult piper sa fie. Am mancat la d'astea in studentieeeeee
- uneori imi iau la birou ingrediente de salata taiate combinate dar ne-asezonate. Probabil ca tu la spital trebe sa cari dupa tine si o sticluta cu ulei+otet+sare+piper. Sau, daca-ti place, pui suc de lamaie (ca o lamaie se mai gaseste). Am vazut ca salata rezista mai mult daca nu o asezonezi. Acum ca e vremea mai rece, poti sa adaugi cubulete dintr-un cascaval mai uscat si ceva friptura rece (eventual crutoane) si chiar e hranitoare.
- pt cazurile cand sunt in viteza si chiar nu am timp de masa, tin la birou o punga cu cereale fitness, merg rontaite asa, ca atare.
acuma sa ne zici ce vrei exact: idei de masa la viteza, sau idei de produse de cumparat....eu-s mai bine informata pe partea asta de chestii de luat la pachet :D
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
ellinia spune:
Mina, pai spune-ne ideile tale de luat la pachet. Si eu incerc sa mananc cat mai dietetic la serviciu, dar de cele mai multe ori ajung sa mananc batoane din faina de secara sau chifle graham, fibrobar - dar mi-e greu sa mananc unul intre odata. Mai sunt niste batoane de susan, super bune, imi scapa marca, le mai cumpar si baiatului meu.
raluca30 spune:
Am incercat si eu batonul fibrobar ca tot se vorbeste despre..dar...grrr..e cea mai groaznica,scarboasa,nasola gustare care am incercat-o vreodata..eu cred ca cine reuseste sa manance asa ceva merita o medalie,zau!
...prefer cele de la fitness sau direct cereale cu lapte/iaurt.
Dorsilia spune:
sa mananci sanatos in deplasare inseamna intai sa petreci tu sau mami tau ceva timp la bucatarie, ori tu nu cred ca ai timp prea mult de bucatarit, totusi iata niste idei de mancari ce nu consuma mult timp:
- bagi un muschiulet condimentat dupa pofta inimii la cuptor, se poate manca rece ca si cald f bine, il poti felia frumos, baga intre 2 felii de paine, sau cu legume, cu sos picant, dulce de rosii, o frunza de salata, de varza, cum vrei, e bun si gol
- gratare de pui/porc/vita merg iarasi rapid si-s ok mai ales daca le lasi cu o zi inainte la fragezit in ulei cu condimentele preferate
- zacusca cu vinete, cu fasole uscata, ghiveci de legume- merg unse pe paine, iei un borcan cu tine si iti garantez ca se vor abona toti la borcanul tau dupa ce-l deschizi:P
- salata de vinete
- salata de ardei copti cu cartofi natur si sunculita- se preteaza rece f bine
- clatite dulci (finetti, gem, branza dulce) sau sarate (carne, ciuperci etc)
- cornulete fragede cu gem
- salata de rosii, ardei, ceapa, usturoi, etc + telemea, pastrama, oua tari
- conserve de peste, sardinele in sos tomat imi plac mie
-pasta de branza proaspata, almette
-lasagna eu mananc si rece
-salata de castraveti, rosii, porumb si piept de pui fiert
- snitele de piept de pui
-sandwich cu unt albalact prefer eu si orice deasupra, de ex rosii, pastrama, gratar sau dulceata
mai am dar nu stiu daca iti sunt de folos ca tu contabilizezi caloriile si aici m-ai cam pierdut ca eu nu am atata disponibilitate pt asta:P
cu batoanele nu le am ca am luat si nu-mi plac, dar sunt niste cereale integrale bio in dm ul din real ce se pot inmuia in iaurt, lapte. Iaurturi muller cu fructe am luat si eu si am citit ingredientele, nu au galeti de chimicale declarate, oare sa minta chiar asa nemtii? inclusiv colorantul era din sfecla rosie, continutul in fructe era mare....nu stiu, eu am luat, nu mancam zilnic dar nu cred ca au vreo problema ...
bafta !
ps. off topic: mai, stii vreun medic de adulti, generalist, bun in orasul asta? dr. Ometa e ok oare?
lia
XIO spune:
Branza in coaja de brad ati incercat? E dementiala![]()
Eu sunt fan Napolact si Muller , de la Covalact n-am incercat inca.
Dorsilia , 80% din ce ai scris acolo nu-mi place
Cred ca am uitat sa mentionez ca sunt fooooarte mofturoasa la mancare si ca am doar cateva feluri pe care le mananc![]()
Giulianna , si-si vreau. Si idei de alimente bune pe care le-ati descoperit si idei de dus la servici.
Am o colega care vine cu caserola cu mancare dar nu ma prea incanta ca nu este un spatiu amenajat pt. asa ceva si nu vreau sa miroasa toata sala a mancarea mea.
Carne nu mananc decat de pui si peste , fara cremwursti si parizer(foarte rar mai mananc asa ceva).
ca sa fie mai ok mananc iaurturi si lactate cand sunt plecata , eventual un sandwich vegetarian de la Fornetti(in sf. au adus si asa ceva).
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
mina spune:
O punga maaare de cereale fitness integrale de la nestle si iaur (in fiecare zi altul,s a nu te plicti) ![]()
branza (telemea, sau feta, sau mozzarella) marinata in ulei de masl+otet balsamic+piper+ustoroi, adusa la caserola, pe care o traznesti pe o felie de paine si gata sandvisul, eventual cu o felie de rosie/ardei/castravete, care ce-i place. Daca va e de mirosuri, in loc de usturoi se pune busuioc. Sau se pun ambele. Bun bun vara.
Mai revin, azi sunt in viteza, dar idei mai am.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dorsilia spune:
Mai fata draga, mi-e mila de mama ta, asa ai fost de mica?
pai ce o sa faci cand te casatoresti si sotului o sa-i placa haleala mai putin simandicoasa si mai putin transparenta?![]()
Imi pare rau rau ca chiar nu ti-am fost de folos eu gatesc asa mai traditional, si ti-am spus 80 % din meniuri sunt cele preferate de copilasii mei, mie mi se par very healthy, very tasty, ei sunt micuti si inca nu au foarte multe fitze, desi stii bine ca aia mica a mea e totusi cam fitzoasa la papa:P
te-am pupat si las loc altora mai elevati intr-ale gastronomiei sa te inspire![]()
merci de intarirea ideii ca e bun ometa
XIO spune:
Trebuie sa-ti fie mila de toti din jurul meu , sincer![]()
Mi-au urat toti sa am un copil ca mine![]()
Nu-mi place zacusca , salata de vinete , icre, ardei umpluti , tocanite , ghiveci , musaca,papricas,slanina, untura , orice urma de grasime pe carne , chiar si la peste sau pui , nu-mi plac organele , nu-mi plac polonezii , mezelurile de iarna(exceptand sunca rosie si afumata si carnatii pe care oricum nu ii mananc) , nu mananc alta carne decat pui&peste , nu mananc mazare , fasole uscata , ciulama , varza calita , rasol de orice fel , spanac, urzici ,carnea de la sarmale , gulas , pasta de branza , snitele , racituri ,ciorbe nu mananc decat de legume, tarhon , cartofi , supa de rosii , supa cu taitei.
Mai sunt multe , dar nu le mai insir.
Cand ma casatoresc deja l-am anuntat pe prieten ca daca o voi face cu el om avea 2 frigidere astfel incat sa nu-mi "pangareasca" frigiderul cu mancarea lui pe care nu o suport.
Nu pun mana pe carne sa gatesc oricum.
***Fur is for petting**