Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(59)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ai mei rad parca sutn trasi cu cheia...unul la altul..la andrei..sau la tatal lor..care zici ca e sfant..cum stau ei pe burta.cand apare tats-o...ridica capul ca si puii gaoace..si asteapta..sa vina la ei

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

petrean - si ai tai rad in hohote?? ca "incep sa imi fac probleme". asta rade cu toata gura lui dar hohote nu scoate decat la aviaone si alte acrobatii. l-am vazut si pe Robert al lui Plici care rade in hohote cate 10minutee un dulce

25 martie 2009

E important ca rade in hohote ,nu conteaza ca durata a acestuia
Isabella rade in hohote la toate prostiutzele lui Bogdansi plange instantaneuu daca nu-l poate trege de par

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI mutzunelul meu cel mai scump din lume David Gabriel multumesc Doamne Doamne din toata inima pentru minunea mea mica si iubita;
Isabella Elena,
Radu
Anastasia
bebe de Alice!!!
SA FITI SANATOSI SI IUBITI SI FERICITI, ca de restul ne ocupam noi, mami si tati

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

LA MULTI ANI- SI DIN PARTEA NOASTRA!
Intai va cerem scz pt absenta, avem de recuperat vreo 10 paginidin urma, motivul e ca s-au intors aproape toti prietenii nostri din romania ddin nou la munca si ne-am facut vizite, deci sambata , duminica si ieri asa s-au scurs...din cand in cand un ochi pe forum sa mai citesc cate ceva.

Kea[/b]-mi-e rusine sa iti zic ca nu, am reusit sa iti vad inca fiul si nici pe a Mihaelei,NU MA DESCURC!Daca ai rabdare sa imi explici,e bine si iti multumesc...ce sa faci cu babele noi pe forum....isi incurca urechile....

Ma ia groaza de fiecare data cand vine toamna,cred ca sunt amintirile din copilarie, niciodata fericite la venirea lui 1 septembrie,apoi cand incepeam munca tot in scoala si tot pe 1 sept, cu cataloage, registre si manuale, cred ca de asta nu imi place mie 1 septembrie.
Peste 2 saptamani incep si munca, trebuie sa mi-l las pe Nicho acasa cu tata, tocmai cand vroiam sa incep diversificarea....va trebi sa il initiez pe Vic, sotul meu.... .

Nicholas continua sa vrea brate inainte sa adoarma, sau tzatzuca, si iar nu imi place,dar nu mai conuitnuu, ca pe urma imi pare rau e ceea ce scriu si mi-e lene sa sterg.Mi-e rusine uneori de felul cum gandesc,ma refer la Nicholas, ca vrea una ca vrea alta....pt ca stiu ca asa sunt copiii, doar am crescut deja 4 copii si stiu toate fazele prin care trebuie sa treaca si stiu si cum trebuie sa procedez, dar vedeti? Al meu as vrea sa fie altfel,sa adoarma singur, sa nu se ceara in brate....eeeeeee...visuri
Gata, inchei aici, mergem la plimbare...mai pe dupa-amiaza intram iarasi...sper sa am alta stare de spirit!Va pup si o zi buna!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

kea - hahahha pai in cazul asta mai bine pastile. aduna acolo cutiile si faci un mare stoc
si eu l-am zapacit. ca m-a intrebat daca mai vreau copii si eu i-am zis ca acum nu mai vreau copii vreau nepoti. dar eu ma refeream la nepotii din partea lu' sora-mea nu din partea copiluluidar limba noastra romana nu m-a ajutat. de abia cand am plecat acasa dupa ce mi-a povestit despre pastile si sterilet mi-am dat seama ce am zis

dodo, petrean - merciam priceput. daca il faca avion cu burta in jos rade cu hohote mult si bine dar nu ma tzin pe mine balamalele mai mult de cateva secumde.
ash fi vrut sa il aud si eu razand la chestii mai simple. dar vad ca ai vostrii rad la fratiori....hmmmm...pai daca al meu nu are...saracu'...trebuie sa ma puc pe treaba ca sa rada baiatul

ma duc sa fac un dush pt ca ma duc in sfarsit la salon sa imi fac ceva in capnu am mai calcat in locuri din astea sfinte de peste un an credvaaai ...nici nu o sa stiu cum sa ma comport. sper sa ma tunda bine pt ca baiatul meu care imi facea cele mai tari freze din lume cica nici nu mai lucreaza acolo:"de muuuuult timp" dupa cum mi-a spsu patroana la telefon. va dati seama de cand nu am mai fost

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salutare, tufetele! Pregatiti-va ca am o presimtire caiar scriu un mesaj de-o pagina...sau mai bine sariti peste el.
Asa...am ajuns ieri intr-un final la dna doftor pediatru; nici n-a pomenit termenul "rahitism", sa fim seriosi. M-a distrat ca stand in sala de asteptare a aparut nora-sa cu bebelusu' ei (e cu exact o saptamana mai mare ca Sophiphi), venisera la vaccin...m-am gandit "ai de capu' meu, asta si pe nepotu'so il pune sa vina la cabinet, nu merge la el acasa!:)))". Baietanu' era mai greu cu un kil decat Sophia da' dna doctor m-a cam certat, ca de ce compar, ca nu se compara copiii intre ei ca nu-s 2 la fel si ca nu ma uit la Anamaria (nora'sa) ce mare e si io ce mica?:)) Asa...a zis ca trebuie sa incepem cu fieru' Hausmann (sau cum se scrie), 4 picaturi pe zi. A tras niste calcule in functie de greutatea ei la nastere si a zis ca e cu 100 de grame sub "standard", dar e bine dezvoltata. Am intrebat de Vigantol si a parut cam iritata:"Dna..., scrie pe prospect ca expira?! Nu scrie! Atunci nu expira! Astea-s niste legende care tot circula!". Mno, asta a fost parerea ei. Ce mi-e ciuda e ca n-a stiut sa-mi zica de piciorusele rosii ale lui Sophiphi cand plange...n-a mai auzit de asa ceva, chiar a parut cam ingrijorata Cica s-o duc cand se intampla, dar asta se intampla cand racneste, asa n-o pot scoate din casa si cabinetul e la dracu' in praznic, pana ajung ii trece. In fine...Dyana, Denisamada, alte tufete care va invartiti in lumea medicala sau aveti acces la ea, va rog expuneti urmatorul simptom: la plans foarte tare (criza de plans), de-ala isteric si de nepotolit, cam dupa 15 minute i se fac piciorusele rosii-rosii, dar numai de la genunchi in jos. Daca trece inca vreun sfert de ora si nu s-a oprit din plans, i se invinetzesc. Ultima data dupa o criza de-asta de plans vreo 2 ore, a ramas cu capilare sparte pe picioruse (punctuletze vinetii, i-au trecut cam in 3-4 zile). Faza s-a intamplat de 3 ori pana acum (cu capilare sparte doar odata).
Asa...alte faze acolo au fost ca povestind cu nora doctoritei (ca mi-e amica de cand eram in liceu) am zis cum isi roade Sophiphi mainile si picioarele si tipa s-a shocat:"picioarele?!! Da-si duce singura picioarele la gura?!". Asa complexata a parut ca al ei nu, ca am zis repede s-o consolez:"daa, dar nu-i place pe burta!". S-a mai luminat la fatza, ca laal ei ii place:)). A, si inca ceva: cand ne-am intalnit cand aveau copii nici 2 luni, eram amandoua fericite ca bebeii nostri au mostenit tatii, cu ochi albastri (noi avem caprui). Eeei, acum al ei avea niste ochi absolut caprui (foarte frumosi, de altfel!). Asta m-a convins in plus ca lui Sophiphi ii raman asa
Scurtez cearceaful, ca ma striga fiica-mea!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

David Gabriel, bebe de Dyana27

Isabella Elena, bebe de Dodo-pui

Radu, bebe de Manuela77

Anastasia, bebe de Roxana80art

bebe, bebe de Alice

sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi alaturi de parintii vostrii

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bogdana, noi inca asteptam reteta de diplomat, (parca alina a cerut-o), nu mai rade de copii ca ai treaba. Eu am facut dupa o reteta de pe culinar (apropo, eu de acolo am invatat sa gatesc, de la retete in imagini, pas cu pas, in caz ca are cineva asemenea aspiratii).
Demult tot am vrut sa te intreb: nu i-ai confundat niciodata, nici cand erau mici mici, nici sotu, nici macar Andrei?

Nicki explic imediat, dar sa nu te mai faci baba, ca implicit ma faci si pe mine si pe inca vreo cateva fete de pe aici, si ma enevez si nu-ti mai spun cum poti vedea poze.

Dodo, spune ca te-ai mai linistit si ca nu mai esti speriata, vreau sa aud.

Floric daca tu si tati sunteti atat de ocupati, nu mai trebuie sa ne spui cu ce, ca ne prindem si singure.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Dodo, spune ca te-ai mai linistit si ca nu mai esti speriata, vreau sa aud.

Da,m-am linistit,eu nu mai vad sa fie nici urma de ceva in neregula.A trecut ce a fost mai rau...gata
Oricum o va mai vedea si dr neurolog (pt ca i-am facut programare si oricum tb sa merg cu Donu'-asta ca sa am hartii pt protectia copilului cand o sa intru in 2010 in comisie cu el....niste tampiti)

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

LA MULTI ANIDavid Gabriel, Isabella Elena, Radu, Anastasia, bebe de Alice!!!
La noi una calda una rece. Maiuta nu vrea sub nici o forma sa manance fructe. Nu-i place nimic, nici mar nici morcov nici para in nici o forma, parca, parca sucul de mar bea cam 20-30 ml si atat, in rest nimic. Azi i-am facut piure de mar cu para si putin laptic cu cereale si nu a vrut, pur si simplu nu deschide gura . Cand am inceput sucurile in primele 3-4 zile a mancat de ziceam sa vezi ce norocoasa o sa fiu ca o sa manance tare bine, ei acum e o mofturoasa, asa ca am decis dupa mai multe zile la rand de esecuri sa fac o pauza de cateva zile si sa incerc iar.
Vestea mai buna e ca maine plecam doua zile la mare. Daca o sa se simta bine Maia o sa mai prelungim, daca nu ne intoarcem repejor.
Offf tare dificil copil mai am

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

E clar... nu exista doi copii lafel
Eu nu am deloc probleme cu diversificarea. Cat ii dau atata mananca si mai si cere dupa
Acum chiar incepusem sa-mi fac probleme
deci:
Un sfert de canita de piure+bibe de suc(120 ml) si dupa 30 de minute a urlat de foame si a bagat si 120-130 ml de lapte
Dupa 2 ore un sfert de canita de piure de legume+bibe de supa, pauza de 10-20 de minute si iar 120-130 de ml de laptic
Somn 3 ore
Trezirea si un sfert banana+o piersicuta facute terci

Am impresia ca mananca destul de mult in timpul zilei...
Voi cat le dati la mesele cu suculete sau supita? II dau eu prea putin?Sa maresc un pic, cantitatea la 150-160 sau mai mult?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput