Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(59)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui petrean

dyana..sa te mai supar...sau nu?aseara am incercat si la Catalin...junior off courseacum..deduci tu..nu?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

.....nu se poateeeeeeeeee!!!!!!!! si eu inca trag de transpir si degeaba

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

vino la mine..sa nu tragi degeaba

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

La noi problema asta a rezolvat-o tati
Cik sa stau calma ca nu-l doare nik pe baiat... mie mi-era un pic teama recunosc. Dak ii stric baiatului jucarica?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim Karina26,Olishka,rivali,malta,dyana27,alina.n,petrean,lisbeth pentru urari si gandurile voastre bune si

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mai fetele..eu atat ma amuz cu copiii mei..de exemplu..andrei..se uita pe geam la un tractor...(e obsedat de tractoatre..basculante...)..si iitot povesteste lui vladut..ce vede..si cum face tractorul..iar vladut..rade in hohote, de parca chiar ar fi ceva amuzant...si eu..rad de ei

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
La multi ani! David Gabriel Isabella Elena Radu Anastasia Natalia www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, AlmaIti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
La multi ani si de la noiSa cresteti mari, sanatosi si sa va faceti parintii mandri de voi! Pupam si mamicile fericite ale puilor sarbatoriti, dar si mamicile celelalte Sunt suparata foc! I-am patat Ioanei vreo 5 bodyuri si un costumas simpatic, pe care-l imbracase o singura data Le-am avut puse la uscat pe balcon pe un uscator, sub culmea mare pe cre pusesem hainele noastre. Dintr-o salopeta albastra a mea a picurat culoare pe hainutele ei. Ma oftic rau Plecam si noi azi la ceva cumparaturi pt bebe si mami, ca avem nunti si botezuri toata luna: pe6, nunta, pe 13, botez, pe 19, botez, pe 26 nunta. Si trebuie sa repar garderoba patata cu hainute de toamna. Unde ma sfatuiti sa ma duc? Cora sau Auchan? Va pupmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mai fetele..eu atat ma amuz cu copiii mei..de exemplu..andrei..se uita pe geam la un tractor...(e obsedat de tractoatre..basculante...)..si iitot povesteste lui vladut..ce vede..si cum face tractorul..iar vladut..rade in hohote, de parca chiar ar fi ceva amuzant...si eu..rad de ei

Poze gemeni

Povestea noastra

Ce va mai distrati Si chitibus ii spune povesti lui David, iar acets o asculta f ateeeeent

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dimineata...
Bogdana...Simona...nu am credit nici sa dau bip...si cretinatatea de site de la Portocala nu merge sa reincarc si eu afurisita de cartela...
Ies putin cu Pitonul mucios si fornait afara...care tocmai a papat 160 ml piure de mar copt si para...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
Natalia

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

La multi ani si de la noiSa cresteti mari, sanatosi si sa va faceti parintii mandri de voi! Pupam si mamicile fericite ale puilor sarbatoriti, dar si mamicile celelalte

Sunt suparata foc! I-am patat Ioanei vreo 5 bodyuri si un costumas simpatic, pe care-l imbracase o singura data Le-am avut puse la uscat pe balcon pe un uscator, sub culmea mare pe cre pusesem hainele noastre. Dintr-o salopeta albastra a mea a picurat culoare pe hainutele ei. Ma oftic rau

Plecam si noi azi la ceva cumparaturi pt bebe si mami, ca avem nunti si botezuri toata luna: pe6, nunta, pe 13, botez, pe 19, botez, pe 26 nunta. Si trebuie sa repar garderoba patata cu hainute de toamna. Unde ma sfatuiti sa ma duc? Cora sau Auchan?

Va pup

mami de Silvia Ioana

Imi pare rau pt hainute...te inteleg perfect...pe mine ma enerveaza ca le pun la uscat in curte, iar desteapta de Lina (catelusa noastra) le zmotoceste prin gradina

Da tu nu vii cu noi la munte?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

mihaela, adica cum nu poti sa o incalti? in ce sa o incalti?

Pupam si noi sarbatoritii pe nasuc.La multi ani!
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
Natalia

Dupa ce m-am entuziasmat ca fiu-meu se intoarce pe burta, acum ma enerveaza la culme faza. Cand il pun adormit in pat, se intoarce imediat pe burta si pt ca nu-si poate scoate mana, maraie si se trezeste. Daca i-o scot eu, odata ajuns pe burta, stie ca trebuie sa se sprijine in maini si sa-si ridice capul, normal ca se trezeste si plange, ca de fapt el vroia sa doarma. Am incercat sa-i pun ceva care sa nu-l lase sa se roteasca, dar nici asa nu-i bine.

Si puteti rasufla linistite, mi-am facut testul, nu va fac nici un nepot!

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hai ca raspund la capitolul vechi deshi probabil s-a gasit cineva mai pe vaza sa va raspunda.

ana-maria - si eu tot la fructe am crezut ca e problema dar daca mi-a spus sa fac pauza si dupa sucul de mere...stiu si eu. daca iese prea gros mai bine pui un pic de apa. eu le tzin mai mult la steamer(30min) si le tai felii subtiri. ca altfel nu le paseaza bine.

olga - deci e infarix hexa. am priceput acum. vorbeste cu pediatra ca s-ar putea sa nu fie ce trebuie. mie imi spui de farmacistele noastre. de cate ori nu mi-l dadeau si mie cand eu ceream penta...cu pampersi..nu stiu ce sa zic. incearca o marime si mai mare si vezi cum ii vin. aaa si acum m-am gandit lui David cred ca i-ar veni f bine hainele de la mother care, ca sunt f largi pe bulane. eu i-am tot luat de la ei dar nu se potrivesc deloc cu conformatia piciului meu. ce ii vine in lungime ii e f f larg pe craci si burta.
daca cer analize e chiar f bine. asa merg si eu mai linishtita. dar cum e? intra doar copii in apa sau si mamele?

karina - hmm..am gasit rar la noi cartofi dulci. o sa mai caut. de acceptat nu imi e frica ca nu accepta. amamnca orice cu mare placere mai putin nectarinele...la care se scutura si se stranba,dar tot deschide gura sa ii dau

adyris - ti-o imprumut dar stai departe. iri imi venea sa o dau de geaba cand am vazut cum l-a adormit de 2 ori pana in ora 18. si dupa aia a fugit. dar la ora 9 seara unde credeti ca eram cu pitic cu tot? la ea. sa stii ca nici al meu nu prea mai vrea lapte. in f scurt timp o sa ajunga la doua mese de lapte una dim si una seara. m-a zapacit

kea - merci mult pt poza. sunt si la noi, le-am vazut dar nu stiam ce suntma duc sa iau si eu

25 martie 2009

Mergi la inceput