Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(59)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

in "general"..pe la 1 an...acum..plus..minus..depinde de inceputul diversificarii.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Pisigri, si Eva doarme la fel in timpul zilei, cate 30 min odata la cca 2 h. Rareori doarme si ea 1-2 h dupa-masa.

Novus, un ic de la Eva pentru tine si Alexandra si multumesc pentru rochita, vezi ce bine imi sta?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

vad ca buna si de pijama

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

in "general"..pe la 1 an...acum..plus..minus..depinde de inceputul diversificarii.

Poze gemeni

Povestea noastra

atunci avem timp !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

nu vreau sa te sperii..insa exista riscul ca dc incepi f tarziu..sa nu accepte mancarea..cunosc cateva cazuri

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Mama mama ce polemica cu diversificarea asta bat-o focul....aici lumea nu se preocupa atat de mult in privinta asta, bine nu e cazul meu, dar ceea ce prescriu pediatrii e sfant pt aproape toate mamimcile si in plus omogeneizatele sunt la bataie. Nu stiu ce o sa fac eu cand voi incepe, din cate am citit m-am si speriat, m-am si amuzat...o sa va spun cum va fi la noi si probabil va veti amuza si voi. Frumoase pozele pe aceasta tema...abia astept sa fac si eu.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

V-as intreba daca ati incercat sa dati papita cu muzica bebelusilor....la noi functiona bine bine. Imi amintesc ca puneam Zecchino d'oro, muzica pt copii si mancau gemenii fara sa mai respire, cu niste ochi mari...Eu mi-am procurat totul din timp si clasica si neclasica...

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Petrean - asa m-am amuzat cu "mami si asta cine e?", o familie vesela si in plina diversificare
Mariana - jucausa Maya si ce semnatura 29+ .Cum trece timpul!
Ce curoajoasa este Timeea.Stam deja in picioruse.
Pisigri - La multi ani!pentru cei 3 anisori de casatorie
Rivali- vazut baiat frumos in poze!
Dyana - spor la diversificare in continuare.Sa stii ca pentru inceput David s-a comportat exemplar.

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

A si uitasem Kea, Bia numai cu biberonul papa pe spate.Asta este singura pozitie in care vrea sa stea cand papa si am incercat diverse.Bine, in cazul in care are chef sa pape ca mai nou strange de tot buzitele sau scuipa lapticul sau se pune pe plans.Ce legatura are cu urechile??Am sa intreb pediatrul ca pe 10 avem programare.Hmmm m-ati pus pe ganduri!!!!

Mergi la inceput

Nicky09 - muzica nu am incercat cand papa.Ii mai cant eu desi nu cred ca se numeste muzica mai degraba o insiruire de cuvinte pe note mai inalte care seamana cu un cantecel mai tras de par. Maine voi pune si muzica si am sa-ti spun ce efect a avut.

Mergi la inceput

Noi astazi am fost "plecate" de acasa, in vizita la bunica si matusa.Asa de bine a fost!Nu am stiut ca am copil, matusa s-a ocupat de papa si dormit si bunica de scos la plimbare afara si tinut in brate prin casa plus povestit.Eu am fost mai mult spectator si din lipsa de ocupatie am papat de toate dintre care o placinta cu branza moldoveneasca super si tocmai ce ma laudasem ca gata de luni reduc caloriile.M-a tinut exact o zi.Acum sotul m-a intrebat daca vreau o inghetata.Si am zin NU categoric.Deci vointa am cat de cat, nu?

Mergi la inceput