Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(59)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

zic repede sa nu uit: nu mai stiu cine spunea ca hraneste copilul culcat fiind (rivali?), eu stiu ca nu e bine pt cei hraniti cu biberonul, ca pot face infectie la urechi (vorbesc prostii?).

Keutu cheliutu 5 luni

a mea numai asa papa culcata , hmm...o fi rau?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani!

David Gabriel, bebe de Dyana

Isabella Elena, bebe de Dodo-pui

Radu, bebe de Manuela77

Anastasia, bebe de Roxana80art

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

SI eu i-am luat haine groase, dar geaca se ridica in cap...cum sta ea numai in brate...
Vreau sa ma mut in Bucuresti, sa am si eu magazin Next

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani

David Gabriel
Isabela Elena
Radu
Anastasia

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mai fetele..eu atat ma amuz cu copiii mei..de exemplu..andrei..se uita pe geam la un tractor...(e obsedat de tractoatre..basculante...)..si iitot povesteste lui vladut..ce vede..si cum face tractorul..iar vladut..rade in hohote, de parca chiar ar fi ceva amuzant...si eu..rad de ei

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

si Vlad este obsedat de tractiare.De multe ori il gasesc si eu pe Vlad langa patutul lui Stefan si ii vorbeste si piticul pe limba lui bombane .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam cu respect! Noi ne-am facut curaj si am trecut la lingurita. Cerealele (cu concentratie progresiv crescanda) ajunsesera sa nu prea mai iasa prin fanta biberonului, asa ca mi-am facut curaj si am incercat din nou cu lingurita. A mers relativ bine de dimineata, sa vedem diseara.
M-am hotarat, de la 5 luni incep si cu suc de mere/morcov/piersica. Saptamana asta ma pregatesc pt "exam"(de diversificare zic), iar de luni, gata, ma pun pe treaba.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

nu va-m povstit..acum cateva zile i-am dat lui vlad suc de pepene galben..si rosu...cand m-a vazut halind ca o nesatula ..si salivand..i-am mixat si i-am dat cu lingurtia..mama..mama..m-ar fi mancat si pe mine

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
Natalia

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

La multi ani si de la noiSa cresteti mari, sanatosi si sa va faceti parintii mandri de voi! Pupam si mamicile fericite ale puilor sarbatoriti, dar si mamicile celelalte

Sunt suparata foc! I-am patat Ioanei vreo 5 bodyuri si un costumas simpatic, pe care-l imbracase o singura data Le-am avut puse la uscat pe balcon pe un uscator, sub culmea mare pe cre pusesem hainele noastre. Dintr-o salopeta albastra a mea a picurat culoare pe hainutele ei. Ma oftic rau

Plecam si noi azi la ceva cumparaturi pt bebe si mami, ca avem nunti si botezuri toata luna: pe6, nunta, pe 13, botez, pe 19, botez, pe 26 nunta. Si trebuie sa repar garderoba patata cu hainute de toamna. Unde ma sfatuiti sa ma duc? Cora sau Auchan?

Va pup

mami de Silvia Ioana

Eu zic sa incerci cu vanish. La noi functioneaza perfect

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

si eu ic tot vanish, eu anul trecut am colorat o masina intreaga de hainute ale lui Vlad in albastru si cu asta am reusit sa le curat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare

joanna, lasa mama ca noi acum cele din urma vom fi cele dintai.eu il mai las un pic, dupa care intru tare in el.la fel sunt si eu pt el, mama fetitei luiare noroc ca nu am ce-i reprosa in privina implicarii in relatia cu maria si cu tb casei, ca altfel...

kea, f greu o incalt cu sandalute sau ce-i mai dau eu pt afara ca tine degetele stranse si intoarse catre talpa.

fetelor si a mea adoarme singura, dar cu degetul.is disperata tot stau si o pazesc, si asa ma chinui cand doarme sa-i trag afara degetul de numa numa. tine tare bine de el.

am uitat sa va zic, m-am trezit ca maria are 2 dintisori jos.a zis mama ca si mie tot la 5 luni jumate mi-au iesit.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZICI CU MARIA LA MARE
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5375372704483441090

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

nu va-m povstit..acum cateva zile i-am dat lui vlad suc de pepene galben..si rosu...cand m-a vazut halind ca o nesatula ..si salivand..i-am mixat si i-am dat cu lingurtia..mama..mama..m-ar fi mancat si pe mine

Poze gemeni

Povestea noastra
Teea papa zilnic pepene galben,mixat sau pasat cu furculita.ai place la nebunie

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput