King of Pop Michael Jackson (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Buna dimineata .

Ideea cu subforumul este foarte foarte buna. La asta ma gandeam si eu, dar pana sa intru..a mai aparut un capitol .
Ar fi mai usor de urmarit. De exemplu, daca nu ai timp sa scrii la un subiect sau sa vezi niste filmulete, le gasesti mai usor. Cum sunt filmulete alea cu hoaxdeath. Stiu ca le-a pus anka (???), dar cine mai stie in care capitol?
Ar fi foarte bine sa avem un subforum, avand in vedere ca avem de gand sa nu incheiem subiectul prea curand, eu una mi-as dori niciodata.
Poate asa ar scrie mai multa lume, din lista fanilor.

E adevarat ca subiectul "goldie pants" nu trebuie parasit, dar nu il vad impreuna cu un mesaj de genul "he changed my life" sau "am aflat ca ii placea muzica clasica", sau "conspiratii". Mi se pare ca il jignim. Ca tot era vorba de psihologi...cum credeti voi ca am ajuns eu pana in data de 1 septembrie sa nu ma zapacesc (putin spus) cu totul? Cu ajutorul vostru!!!!!! Cel putin vineri spre sambata, numai asa am reusit sa imi vad de treaba pe care o aveam de facut. Mai o gluma, mai o lacrima, si se facura aranjamentele de flori. Am scris ieri rezultatul, ca mi-ati urat succes vineri. Dar ieri nu m-ati mai bagat in seama Erau doar mesaje cu gif-uri goldie pants, pagini, pagini. Cand mi-am vazut mesajul printre ele, l-am sters mesajul. Mie nu mi se pare normal sa fac asa ceva, dar na...persoana sensibila la MJ .
Si e cu atat mai greu cu cat fiecare avem viata noastra personala care nu trebuie neglijata. Daca ne organizam inca putin poate reusim sa dormim la ore mai decente si sa nu o ia razna si famillile noastre sau locul de munca din cauza unui lucru, om frumos, cum e subiectul in discutie.

Ideea e ca e un lucru atat de frumos ca ne-am adunat aici, ca nu ne-am luat de cap (cum e cand se strang mai multe femei ), fiecare cu parerea, personalitatea ei. E un lucru frumos ca avem grija de ce simte o persoana sau alta care e fan, si am lasat toate orgoliile la o parte.

"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Buna dimineata my girls!!!
Foarte buna ideea cu organizarea

despre melodia zilei, scream, e una dintre favoritele mele, aduce in evidenta "terapia prin tipat" (care in unele cazuri sa stiti ca da rezultate bune....., adik e bine sa te mai dezlantui cateodata in loc sa acumulezi tot stresul in suflet )

clipul e super, cel mai scump din toate timpurile (aprox 7 mil dolari), imi place ca desi se vrea agresiv, MJ se distreaza super la filmari alaturi de sora sa (care arata trasnet in clip!!) jucand joculete pe calculator si dansand impreuna. se vede clar ca se inteleg de minune amandoi.

o zi buna va doresc, iar acum ma apuc de treaba ca sunt la birou ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Sustin si eu ideea organizarii. E multa informatie care se succede repede si de cele mai multe ori nu mai inteleg nimic si nici nu mai apuc sa intervin in vreun fel ca deja as fi defazata...adica sa fac o referire la un comentariu cand de la el s-a trecut deja la alt capitol, de exemplu.

Dar eu zic ca ar trebui sa ne gandim si la un plan B, in caz ca Mirela nu e de acord cu infiintarea subforumului. Si s-ar putea sa nu fie; cum ar fi maine sa vina altii sa ceara un subforum Beatles, altii ABBA, altii piticul minune etc...altii Brad Pitt sau mai stiu eu ce.

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Si eu vreau melodia zilei Little Susie...cand se poate...este superba, una dintre favoritele mele de pe History

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

'Neata fetelor!

Si eu as fi in principiu de acord cu ideea subforumului, cu toate ca, ma tem ca ne vom cam separa....adica in scurt timp se vor crea preferinte pt anume teme din subforum si nu cred ca ne vom mai intersecta ca aici.
In caz ca Mirela e de acord, ok, riscam! Dar daca nu, as propune cumva o reorganizare intre noi, cam cum a propus Motanik, adica aberam noi ce aberam, dar sa ne propunem o anume tema pe zile. Nu musai sa ne tinem strict numai de ea, bineineles, dar sa fie o linie pe care sa mergem zilnic.

Inteleg ca a ramas SCREAM melodia de azi...hm...buuun!

Atunci luati aici una bucata clip = 7 milioane USD (care mie imi place f f mult, asa in nuante de alb/ negru si griuri metalice) deh mie imi plac astea mai ciudatele, mai subtile...
Ca sa nu mai pomenim de felul cum aratau amindoi, si Michael dar si a lui sora, si ce figuri isi fac intre ei !!!

Si versurile:

(michael)
Tired of injustice
Tired of the schemes
The lies are disgusting
So what does it mean
Kicking me down
I got to get up
As jacked as it sounds
The whole system sucks

(janet)
Peek in the shadow
Come into the light
You tell me I'm wrong
Then you better prove you're right
You're sellin' out souls but
I care about mine
I've got to get stronger
And I won't give up the fight
(michael)
With such confusions don't it make you wanna scream
Your bash abusin' victimize within the scheme
(janet)
You try to cope with every lie they scrutinize
(both)
Somebody please have mercy
'cause I just can't take it
Stop pressurin' me
Just stop pressurin' me
Stop pressurin' me
Make me wanna scream
Stop pressurin' me
Just stop pressurin' me
Stop pressurin' me
Make you just wanna scream

(michael)
Tired of you tellin' the story your way
It's causin' confusion
You think it's okay

(janet)
You keep changin' the rules
While I keep playin' the game
I can't take it much longer
I think I might go insane

(michael)
With such confusion don't it make you wanna scream
(janet)
You find your pleasure scandalizin' every lie
(both)
Oh father, please have mercy 'cause I just can't take it
Stop pressurin' me
Just stop pressurin' me
Stop pressurin' me
Make me wanna scream
Stop pressurin' me
Just stop pressurin' me
Stop ***in' with me
Make me wanna scream

(janet)
"oh my god, can't believe what I saw
As I turned on the tv this evening
I was disgusted by all the injustice
All the injustice"
(michael)
"all the injustice"

(news man)
"a man has been brutally beaten to death by
Police after being wrongly identified as a
Robbery suspect. the man was
An 18 year old black male..."

(michael)
With such collusions don't it make you wanna scream
(janet)
You try to cope with every lie they scrutinize
(both)
Oh brother please have mercy 'cause I just can't take it
Stop pressurin me just stop pressurin' me
Stop pressurin me make me wanna scream
Stop pressurin mejust stop pressurin' me

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Mergi la inceput

Hello,

intrati pe adresa de mail comuna pliiiiiiiiz. Sper sa va placa

Nu e poza, nu e film, nu e carte...e.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

neaza

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

Sustin si eu ideea organizarii. E multa informatie care se succede repede si de cele mai multe ori nu mai inteleg nimic si nici nu mai apuc sa intervin in vreun fel ca deja as fi defazata...adica sa fac o referire la un comentariu cand de la el s-a trecut deja la alt capitol, de exemplu.

si eu sunt de acord macar cu organizarea pe subiecte cum spuneamotanik daca nu se poate subforum,eu una as intra la toate subiectele daca vrei sa acumulezi informatie intri direct unde trebuie,daca vrei discutie hot intri acolo

un link despre Invincible
http://en.wikipedia.org/wiki/Invincible_ Michael_Jackson_album

copil special in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatzaaaa!
N-a vazut nimeni inca?
AVEM SUBFORUM!!

Mirela, esti o dulceata, multumim mult!!
Sper sa ne mutati toate subiectele cu M, sunt linkurile in prima pagina din capitol pt toate subiectele noastre.
Deocamdata e inchis forumul (e chiar sub zona artelor) ca am incercat sa intru dar de cum ne da voie moderatorul, ne mutam acolo, organizate pe subiecte. Cu voia voastra am sa separ si melodia zilei intr-un sg subiect, linkurile importante in altul (ca vor mai veni si altele de-a lungul timpului, sa le pastram) si fan clubul in altul.

Uraaaaa!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

O...ce bine!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mirela,

Acum sa va vad, adunarea ca avem sedinta!
Purple, ai cuvantul!

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput