King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 6
nelia spune:
Hermafrodita! Paparazzi invidiosi!
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Hermafrodita sau bisexuala? Adica are organe si si sau doar preferinte sexuale si si? |
hermafrodita, adica are si organe sexuale feminine, dar si masculine.
http://urbanlegends.about.com/od/jamieleecurtis/a/jamieleecurtis.htm
Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
nelia spune:
Sau avea la nastere...
Da, Blanket ar putea fi fiul lui MJ si al presupusului nou tata (nu ne-au spus insa daca sperma a fost colectionata inainte, in timpul sau dupa molestare), plus un pic de la mexicanca Helena... amestecate in eprubeta... cred ca ar putea da rezultatul ala frumusel cu parul lung. Eu inca mai vreau sa-l adopt...
motanik spune:
Wow, habar nu aveam, stiam ce inseamna dar nu am auzit de cazuri decat in teorie, mai ales celebritati.
Ea pare barbatoasa asa, dar nu cred totusi sa aiba si ceva in plus de alte femei.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
astrojunkie spune:
Vaaaai, cat ati scris, pai pleaca omul jumatate de zi si se trezeste cu nspe mii de pagini, e normal asa ceva?
Pe rand ca ma incurc:
Pentru purple_blue :
Purple blue: sunt de acord ca uneori pica discutia in lucruri triviale, dar sper c a stii ca este un fel de haz de necaz. Acum doua seri eram daramata, si fetele au reusit sa ma inveseleasca, stiu ca poate un psiholog ar spune ca cei pe care-i afecteaza lucrurile de genul asta foarte rau, nu au viata personala, sau ceva de genul asta, dar chiar nu este asa…
Acum, sunt de acord si cu motanik, ca ne-am pierde unele de altele. Insa am o intrebare: stiu ca la un moment dat era si un moderator printre noi, mai este? Ca am o idee, care ori e foarte buna ori m-am tacnit de tot: sa facem un subforum, cu numele de fanclub. Si-asa se scrie mult, si acolo chiar am putea organiza mult mai bine, breaking news, melodia zilei, etc.
Poate cineva sa propuna asta la mai marii forumului? Macar sa vedem cum si daca ar merge.
Eu as citi tot!
cory_box spune:
citat din mesajul lui nelia Da, Blanket ar putea fi fiul lui MJ si al presupusului nou tata (nu ne-au spus insa daca sperma a fost colectionata inainte, in timpul sau dupa molestare), plus un pic de la mexicanca Helena... amestecate in eprubeta... cred ca ar putea da rezultatul ala frumusel cu parul lung. Eu inca mai vreau sa-l adopt... CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
nelia : thriller dance e grozav, am citit pe youtube ca au participat 500 de oameni.tare mi-ar placea si mie sa fiu in the middle of...dar, nu se poate .
iar, in legatura cu blanket, pai nelia, eu vad la pozele tale, ca tu ai unul.mai corect ar fi sa-l dea la cei mai amariti, cum as fi eu de pilda.
motanik spune:
Astro, cred ca ideea e fantastica. Daca am avea un subforum, am avea o gramada de subiecte diferite, melodia zilei, breaking news, filmulete, poze de discutat, familia, copiii, am sa scriu un pm la Mirela sa vedem daca indraznim prea mult.
Dau de stire ce raspunde.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
cory_box spune:
astrojunkie : i agree.stiam eu ca se cristalizeaza ceva pina la urma.o sa fie mai bine, sint sigura.
astrojunkie spune:
Acum, despre Invincible, pentru motanik, tu ai lansat topicul... cred ca-i erau melodii mai apropiate de suflet, care n-au prins in mainstream atat de bine.
Michael era fan Nine Inch Nails, stiati? Nu am linkul pentru topicul respectiv, vi-l dau cand ajung acasa, ideea e ca am ascultat downward spiral, piese de pe album, nu pot sa spun ca imi plac, insa seamna cu Morphine ca sound, asa ca am impresia ca si-a dorit un album mult mai personal.
Danat, revin cu niste linkuri depsre promovarea lui Invincible.
anka77: si tu bantui pe mjjcommunity?
wmagnolia: bine ai venit!
nelia: senzational pustiul!! nu am avut timp sa ma uit la toate filmuletele (p.s. : cred ca exista o sansa ca michael sa fie reincarnarea lui mozart)
cu mj_girl nu vorbesc pana nu returneaza goldie pants posesorului de drept Si nu, nu vorbesc despre lisa marie, daaa? ca ai avut o sansa si ti-ai batut joc de ea, adio si n-am cuvinte
rall spune:
citat din mesajul lui danat Rall m-am uitat acum pe blog, multumesc, foaaarte frumoase si expresive pozele de la tine Doamne cat era de slab in ultimele poze |
Era intr-adevar, foarte slab, insa a mai fost asa si in trecut... Dar tin minte ca atunci cand au aparut fotografiile acelea, vorbeam cu o prietena (fan MJ si ea) si spuneam ca Doamne ce subtirel e... si ne rugam sa fie ok (atunci ne gandeam numai sa fie in stare sa dea concertele, ca sa il putem vedea... )