King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 11
purple_blue spune:
Apoi, nu..ca am vorbit la plural
Gata
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
danielac spune:
va salut cu drag!
am avut de citit o groaza din urma ...
ma bucur din sufet ca avem un coltisor separat in forum, numai pentru noi si M!
azi m-am inscris oficial pe http://www.michaeljacksontributeportrait.com/
Motanik, ai putea sa imi trimiti si mie pe mail/mess fimul pe care l-ai descarcat?
motanik spune:
Daniela, am incercat sa il trimit ieri la Danutza si nu a mers pe mess, pe mail nici vorba ca e mult mai mare. Hai ca pun linkurile de la MJ Girl la subiectul cu filme, ok? Si ar trebui sa-l poti lua de acolo.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
astrojunkie spune:
Yaaaaaaay!
Nu ma asteptam atat de repede!!!!
Bine, ca azi pe la pranz,, n-aveam acces la subforum si m-am simtit parasita, zic uite, ne-am si pierdut unele de altele:)) SI vedeam acolo 80 de mesaje, pe urma mai tarziu 100 si ceva...
Purple_blue, da stiu, asa simt si eu, si cred ca nu suntem singurele, spre exemplu, in viata reala, ca pe vreun forum nici nu poate fi vorba, am un singur prieten cu care pot discuta articole din tabloide despre Michael, fara sa am senzatia ca barfesc. Deci da, sunt la fel de sensibila...
Motanik, nu s-a suparat nimeni pe nimeni, din ce vad eu, e doar o neintelegere. E valabil s pentru purple_blue
Hai ca ma duc sa vad ce ati mai scriiiiis!! Multumim tare mult!!!!!
nelia spune:
Woau!!!! Ce bine, ce bine!
Eram eu gigi contra organizarii, dar acum imi place. Numai ca am si eu o rugaminte, ingnorati-o daca nu se poate. Mi-ar placea sa ramina si acest subiect la care sa discutam in general... Pentru ca eu abia aveam timp sa citesc si sa scriu la unul, nu garantez ca voi putea intra zilnic la toate. Dar daca se pastreaza un subiect general, unde se poate scrie ce ne trece prin cap in secunda in care intram pe forum sau sa dam raspunsuri generale, care pot apoi fi dezvoltate la sectiunea respectiva... ar fi minunat. Pentru ca atunci pot sa ma duc daca ma intereseaza sau am timp acolo si sa ma informez.
Sper ca se intelege ce vreau sa spun, ca nu mi-am baut cafeaua inca... Oricum, tin sa multumes Mirelei pentru ceea ce a facut, fetelor care au propus si fetelor care se ocupa de organizare, in special lui Motanik. Si noua, pentru ca sintem aici, mai mult, mai putin sau total fani ai lui MJ... dar sigur speciali, asa cum a fost si el.
CRISMIR spune:
ANDRA...MULTUMIM PT TOT CE FACI!!!
Si tuturor fetelor care se implica,multe multumiri,sunteti minunate!
Eu va citesc dar nu apuc sa si scriu..uneori la ce viteza aveti nici sa citesc nu apuc
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
motanik spune:
E ca la o acordare de premii hahaha!
Eu vroiam sa spun ca Danat a avut ideea cu subiectul de caritate care vad ca are mare succes, la fel cateva dintre subiectele din forum, asta ca sa nu credeti ca eu am tot meritul.
Apoi, ideea organizarii a venit de la toata lumea (desi Cory a cerut-o cred in mod special) si cred eu ca e de bine, e mai greu la inceput ca e o schimbare, dar cred ca e o schimbare in bine, avem loc de desfasurare si nu exista riscul de a pierde informatii sau de a uita pe cineva.
Sunt de acord sa fie subiectul asta locul de intalnire generala dar sa nu uitati si de celelalte.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
danat spune:
Hai acum sa imi spun speechul daca tot e acordare de alea alea.
Glumesc...ideea e ca pe toate ne-a mobilizat dragostea fata de Michael si datorita ei, putem face forumul sa fie din ce in ce mai atragator.
Pentru mine, satisfactia maxima, ar fi sa intre din ce in ce mai multa lume noua care sa devina fan MJ, descoperindu-l prin ceea ce postam noi.
Si, va rog, intrati pt inceput la "sa facem cunostinta" si scrieti cateva cuvinte despre voi
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
mj_girl spune:
bun gasit in casa noua, sper sa ma descurc cu atatea incaperi daca postez ceva aiurea imi cer scuze de pe acum .
Acum, pentru cele interesate de persoana cu numele de cod "goldie pants" precum stiti suntem inca impreuna, he's all mine tonight , data fiind debandada de pe aici, ca de obicei am abuzat
Oricum, nu vom lua nicio decizie referitoare la urmatoarea norocoasa pana nu apare anka77, la ea sunt bagajele. Goldie pants sunt franjuri/stelute/confetti Asa ca va rog alinierea cu bonurile de ordine la vedere in coltul dedicat si pentru anka77
http://www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E
M te vrea aici
You and I must make a pact
We must bring goldie pants rulzzz back
He is a special part of me !
melku spune:
hai c-am inceput sa ma obisnuiesc cu organizarea
da' parca nu mai scrie asa multa lume cum era inainte.
We must learn to live and love each other before is to late