Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ramo daca vorbesti cu Adreea_ada ureaza-i din partea noastra multa sanatate puiului mic si ei putere si rebdare sa treaca peste, sa se faca bine cat mai repede

Nerantula mamico, sperm sa scapati fara antibiotic desi uneori este indicat, uofff, si am pe Gruia sa se faca si el bine cat mai repede

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Felicia, ahh ce draga imi esti!
Si eu as face la fel, clar. Nu m-am bagat, ca n-am vrut sa te influentez, e bine sa faci ce simti tu in situatiile astea, altfel n-ai liniste.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

SPaima mea cea mare in momentele astea este o otita. La medic ieri nu-mi amintesc s-o fi controlat la urechi, fata deja nu mai are muci (decat fffff putin uneori nasul infundat). Mi-a fost aproape imposibil s-o aspir singura, iar cand venea sotul acasa ii dadeam eurespalul cu urletele de rigoare si apoi baita si culcare, pe noi ne darama chestia asta la fel de mult ca pe ea si recunosc ca de multe ori n-am mai si aspirat-o.

Poate ca e rau, poate ar fi trebuit sa fie cineva care sa ma traga de maneca, insa nu reusesc nici apa de mare sa i-o pun in nas fara sa se loveasca, are o forta incredibila.

Ah, la urechi a controlat-o dr din Valcea, cand nu se vedea nimic nici in gat, ci doar acea candidoza de 2 lei. Inca nu inteleg cum naiba s-au adunat toate odata dar slava domnului sper ca de data asta sa treaca, de tuse am scapat inca de duminica-luni.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Moaaaaa, Anamona, mi-am pierdut si eu vremea citind la subiectul acela despre mitul alaptarii. Mie, uneia, mi se pare ciudata insistenta cu care useritza respectiva a tinut sa-si faca cunoscuta decizia.

Profit de ocazie ca sa va spun ca si eu am luat o decizie importanta. Nu o voi mai scoate pe Ania din casa.
M-am saturat de toate miturile astea cu soarele si aerul curat. Cine se documenteaza stie foarte bine ca soarele e deja un corp ceresc bolnav, ca emite tot soiul de radiatii nocive, de care eu, una, intentionez sa imi feresc copilul. Si mi se par ipocrite mamele care, cica, pentru a-si feri copilul de soare, il dau cu tot soiul de creme, chipurile de "protectie", dar care, se stie foarte bine, contin tot soiul de substante cancerigene.
In plus, afara e praf, zgomot, umbla tot soiul de virusi, stranuta babele si mosii la tot pasul, miroase oribil, sint ciini care fac caca si pipi, oameni uriti, temperatura este inconstanta, si cred ca mai pot insira inca citeva sute de dezavantaje. Asta ca sa nu mai vorbim ca imi expun copilul la tot soiul de pericole.
Nu in ultimul rind, iesitul afara este o activitate extrem de obositoare, iar copilul meu are nevoie de o mama odihnita. Exista numeroase cazuri de mame care au clacat de epuizare incercind sa plieze carutul sau au ramas intepenite de spate aplecindu-se sa-i arate copilului o floare.
Deci, de astazi, Ania va sta numai in casa, unde aerul este purificat, praful este tinut sub control, e ferita de razele nocive ale soarelui si de zgomote neplacute.
In concluzie, ce aparat de aer conditionat spuneti ca ar trebui sa-mi iau?

Na! Poate cineva sa ma contrazica?

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

eu sunt un picut mai bine cu spatele. Ramo . Binele e insa departe. In acea seara in care va relatam durerea am chemat salvarea. Mi-a fost rau de tot si am crezut ca voi paraliza. Asa durere nu am mai trait. In fine a trecut.

Maine plecam la tara. Va pup de pe acum pe toti si fug sa mai citesc un picut. Nu mult ca nu pot sta inca in sezut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Bravos, Nausica. La drept vorbind chiar nu poti fi contrazisa. Ai o argumentatie beton .

Sanatate Maiei si forta Andreei. Nu e deloc placut sa ai puiul bolnav si sa stai si in spital.

300 ai mare dreptate cu tinutul la aspirat; pe Mihai abia il imobilizeaza tati, are o forta incredibila. Da', m a pus pe ganduri Nerantula cu otita. Asta ne ar mai tb. De abia astept sa ma duc acasa sa ma uit la urechile copilului.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hello girlz,

Mai da` repede mai terminati capitolele astea..in nici un caz n-am cum sa tin pasul cu voi...mi-e practic imposibil...cand apuc sa citesc tot n-apuc sa scriu si viceversa, acum sa vad ce-am retinut
Intai de toate multumim frumos celor care ne-au urat de ziua noastra, un pup mare de la noi

La Multi Ani Dimitri de Muhh si Seby de AlyC, sa fiti sanatosi si norocosi

La multe lunite :Vlad de Zambetmic
Anna-Rebeca de Lala77
Ciprian de Alexa

Sanatate multe puiutilor bolnaviori: Anda, Gruia si Mina (Andreea sa dea DD sa fiti bine si poate plecati din spital repejor)

Babytzule felicitari pt soricelul vitezoman, gata, de-acum inainte nu mai ai pace

Khristin, La mai multi Ani fericiti alaturi de your better half (cel putin asa cred ei) pupam pe Chris si pe d-ra Carliontz

Nausica mama, tu faci cum vrei tu..da` crezi ca Cipanului ii convine asa..poate macar in parc s-o duci (zici ca sunt iar copil si-o rog pe mama sa ma lase afara...tanti mama lu` Cipanu va rugam s-o lasati pe Cipanu` afara )Stiu ca e greu mai ales cand stai la bloc, e cumplit sa te tarai cu carutzul, geanta si alte asemenea. Langa noi la 10 minute de mers avem un parc superb, cu caluti si gaste, ratze, porumbei..Vladut zice ga ga si face ca si calul (asa cum ne-am priceput noi sa facem cu limba in cerul gurii). Va pupacesc si fa cum crezi tu mai bine

Anamona am citit si eu postarile Lilianei, eu totusi cred ca ea nu putea sa alapteze din varii motive si cauta scuze. Sa stii ca si aici dreptul femeii de a alege e la rang de lege....adica e ok daca vrei sa alaptezi si o faci cu placere dar la fel de ok e daca nu o faci. Eu una sunt pro choice, si vorba aia alaptez si acum..dar niciodata n-am desconsiderat o mama care n-a vrut/putut. Pana la urma in viata sunt si alte lucruri care conteaza. Pupici Theei

Eva, vazut dansatorul de Noah, super bine ca v-ati aranjat si ca va e bine. Mi-e dor de Franta, de Rouen de locurile alea frumoase..cand Vladut o sa creasca un pic mai mare ne reluam plimbarile. Greetings from London

Imi pare rau ca n-am pututu sa vad pozele Crinutului murdar de cioco, nici pe ale Lidiei sau pe ale lui Harry de Cristinescu.In schimb am vazut pozele Maiei de JulyMorning..superba fetita aveti..sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa e. Nu stiu ce are telefonul meu ca nu vede anumite imagini. Promit ca recuperez

Feli, te pup pe tine si pe Falkone

Mi se termina pauza, va pup pe toate si aveti grija de puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Maia multa sanatate puiuta mica!!!! Off e groaznic in spitalele din Romania!! [rugaciune] Doamne ajuta sa mergi acasa cat mai repede!!! Andreea puterea mami iti doresc sa poti avea grija de mititica ta draga!!

Nerantula si eu ma rog sa scapati fara antibiotic!!! E pacat de stomacelul lui Gruia... Offf

nausica ai zis-o asa de convingator... dar ai dat-o in bara la sfarsit cu AC!! Trebuie sa mai exersezi putin ca sa castigi titlul de paranoia odiseei..

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa
Nausica mama, tu faci cum vrei tu..da` crezi ca Cipanului ii convine asa..poate macar in parc s-o duci (zici ca sunt iar copil si-o rog pe mama sa ma lase afara...tanti mama lu` Cipanu va rugam s-o lasati pe Cipanu` afara )Stiu ca e greu mai ales cand stai la bloc, e cumplit sa te tarai cu carutzul, geanta si alte asemenea.

Bine, hai, o s-o duc in parc. Dar numai o data pe saptamina si in zilele in care nu sint explozii solare.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 speram sa fie Anda si sa va reveniti cat mai repede

Nausica

Iepurila ma bucur ca te simti ceva mai bine sa te simti si mai bine

Ankussa

Am citit si eu printre picaturi si smotru care ilaveam de facut (mai am perdelele de pus), are dreptul sa ia orice decizie considera cu toate ca este pacat sa ii refuze copilului acest lucru de o importanta ffff mare

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput