Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (178)
Raspunsuri - Pagina 21
elly_16 spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei - Sebastian de Aly_c20 si Dimitri de Muuh!!! Sa cresteti sanatosi, norocosi si iubiti, alaturi de parintii vostri!
LA MULTE LUNITE si pentru cei nascuti in zi de 2: Vlad de Zambetmic, Anna Rebeca de lala77 si Ciprian de alexa si mami!
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
babytza, wow!... ce viteza prinde David... de la cativa pasi timizi de zilele trecute... sa nu-l ia radarul
angelynna, te invidiez cat papa Crinuta... si para si mar... Daca Bianca mananca o pruna, zic ca a mancat mult
Am vazut si poze cu bebe Harri de cristineescu, are niste trasaturi atat de fine si de delicate... ca de fetita si poze cu o familie frumoasa la mare. Mamidestefan, sa-ti traiasca puii, sunt niste scumpi si ce mult se iubesc ei...
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
cristineescu spune:
Laureta, multumim .
Claudinna
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 12-a
elly_16 spune:
AlexaM, felicitari pentru progresele lui Matei, am vazut pozele de la mot... ce distractie acolo, iar lui Matei vad ca i-a placut tortul (foarte interesanta forma tortului, n-am mai vazut pana acum). Pana la urma ce a ales de pe tava? cred ca am vazut ceva ce semana a stetoscop... are ganduri mari baiatul. Chiar ca va rasfatati... distractie placuta la mare si vreme frumoasa!!!
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
cristineescu spune:
Nerantula, noua pt muci ne-a dat si Ophtamesone de 2-3 ori pe zi cate o picatura. Si aspirat la greu.
Sper sa scapati repede de mucisori. Baga tzitzi la greu.
Multi pupici lui Gruia cel mucos.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 12-a
Nocom spune:
Fetelor din Constanta si imprejurimi,
In perioada 4-5-6 septembrie va fi la Constanta Baby Boom Show, in cadrul Complexului Expozitional Constanta. Daca va intereseaza.....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Neatza cam pe la pranz
Ramo ici multi, speram ca Anda sa isi revina cu mancarea, oricum si la Crina este o premiera ca a mancat ieri bine, hope to be today also
Elly azi a papat cereale Cheerios cu lapte , tare mult i-au placut
Paula-Laura uofff, am pe baiat sa nu il mai doara asa de rau
Babymom felicitari , sa iti faca sotul poze cand esti pe role, moama ce super ca ai facut abonament la sala
Anamona felicitari pentru bilant
Lidia bine ati revenit din vacanta, asteptam pozele, ici la copilasi si tie. Fac plagiat acum cand iti spun ca mi-s verde de invidie referitor la silueta ta
Cristineescu naspa faza cu 2 in loc de 3 , nu stiu ce sa zic de restul ici multi pentru Harri, moama ce bine va sta in poze iar tu arati bestial
CD nu trebuie sa nasca imediat dupa ce a eliminat dopul gelatinos, poate sa treaca cateva saptamani sau zile
AlexaM felicitari pentru bilant, stati tare bbine
La multi ani Seby
La multi ani Dimitri
Claudinna multam de cafea si pepsi
Ratonelule multi ici, sa o tineti in cat mai putine treziri
Nerantula multa sanatate puiului mic, sa il aspiri bine, eventual poti introduce si Panadol alternand cu Nurofen, ar trebui in cateva zile sa treaca
C.valy noi iar revenim la nopti cu treziri
La Multe Lunite
Vlad de Zambetmic
Anna-Rebeca de Lala77
Ciprian de Alexa
Pitica a plecat cu tati, iar eu am ramas la smotru si mancare
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
300 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Dimitri!
La multi ani Sebi!
Sa va faceti mari, frumosi, sanatosi si destepti (adica sa ascultati de mami si de tati, that's the way .
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Cristineescu, pentru intarirea imunitatii merge Echinacea. Eu l-am mai folosit cu succes in raceli pe post de paracetamol si mi-a facut bine. Asta pentruc a o cura mai indelungata n-am fost in stare sa fac decat c vitaminele de sarcina. Cred ca e OK si tinctura de propolis daca ai esti alergica la produse apicole.
E tare frumos Harri, cu un par asa auriu . Despre ce carut era vorba?
Nerantula, cel mai bine mergeti la medic, poate are si gatul rosu sau ceva, cine poate sti? In general, Eurespal se da 5 zile-o saptamana chiar daca dispar simptomele. Daca gasesti o metoda de tinut copilul la aspirat impartaseste-o.
Ange multumim, noi in principiu suntem bine, jucause, sugem mult, papam putin - am si renuntat sa o mai rog, m-au napadit rusii si sunt mult prea lipsita de rabdare acum. Prefer calea mai usora momentan.
Am sa va dau si eu veste proasta, Maia de Andreea Ada e la spital, are enterocolita care a debutat ieri seara pe la 11 cu febra mare care nu scadea neam (voma antitermicele). S-au dus de dimineata la spital si le-a oprit acolo pe motiv de febra mare. Andreea e intr-o rezerva doar cu Maia, insa ca mobilier are un... scaun si este cam imobila, nu poate lasa fetita singura.
Daca raman peste noapte acolo va fi greu de ea. Maiei ii pusesera perfuzie cu glucoza pentru ca nu mai papase de la 12 noaptea. Sa va ganditi si la puiul mic astazi sa se faca bine mai repede...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
Am fost la doctor ... cica circula acum 2 forme de viroza, una foarte puternica, cu febra mare, 40grd, destul de agresiva, si o forma mai usoara, cu muci pana la pamant, cam cum e la Gruia. Tratamentul este simptomatic, nurofen+tantum verde+eurespal+pivalone. Prost e ca s-a uitat in urechiusa lui si are ceva secretie care poate deveni o otita si atunci nu vom mai putea ocoli antibioticele. Eu sper sa nu ..
Aaa, si bonus o ciupercuta inghinal , am uitat sa intreb cu ce o tratez
Ramona, il tinem cu forta, nu sta de buna-voie. Si la siropele la fel.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008