taxa gradi-????

taxa gradi-???? | Autor: silvia_112

Link direct la acest mesaj

mamicilor care aveti puisorii la gradi particulara la voi se scade din taxa gradinitei daca nu-i duceti o luna la gradi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia_112

mamicilor care aveti puisorii la gradi particulara la voi se scade din taxa gradinitei daca nu-i duceti o luna la gradi?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Luna respectiva nu se plateste. Noua ni s-a scazut din taxa si cand am fost plecati in vacanta, 1-2 saptamani.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lookingforkg spune:

la fel si la noi dar am inteles ca sunt gradinite la care se plateste chiar daca nu merge copilul :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Depinde de la grad la grad.
La unele se scade doar mincare, la altele se mai ofera o reducere, la altele tot se mai plateste ceva din taxa ( cam 30%).
Depinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Multumesc mult,sunt intr-o dilema totala cu gradi.pana anul acesta (desi suntem la aceasta gradi de 2 ani)indiferent din ce motiv lipseai ati sacdea din taxa insa zilele trecute am sunat sa anunt ca nu ajungem pe 1 sept cand incep mi s-a spus ca de anul acesta se dandeste serios sa nu mai scada din taxa nici macar vacantele care le au.Mi se pare aberant ,sunt de acord sa platim o parte din taxa 20,30%dar nu toata taxa.o sa mai discut cu ei cand ajung dupa 1 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

La noi se platesc in mod obligatoriu 10 luni pe an, indiferent de absente. Si mi se pare normal, ca doar trebuie sa-ti faci un buget, sa-ti planificii niste plati etc. E un business ca oricare altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara_maia spune:

atata timp cat anuntam ca lipsim, nu platim nimic
:)

Mergi la inceput