Batiste Dry Shampoo

Batiste Dry Shampoo | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Batiste Dry Shampoo ati incercat?
Il vedeti aici si aflati mai multe: http://www.samponuscat.ro/

E asa de bun cum spun? Pare ideal mai ales pentru persoanele cu par gras care sunt nevoite sa se spele la 2-3 zile. L-a incercat cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

...... nu am auzit de ele...... dar sunt si eu curioasa cum or fi...si ce pret au???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am cautat pe net si am vazut ca e 30 ron....mai multe caut maine....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Da, pe site asa scrie costa 30 roni 150ml si ajunge pentru aprox.10 utilizari, acum nu stiu daca se gasesc si in magazine sau il comanzi direct la ei, am vazut ca au adresa.

Si eu sunt curioasa cum o fi, pe aici n-am vazut.

Mergi la inceput

Am inteles ca mai sunt un tip(Klorane Dry Shampoo) si s-ar gasi la Sensiblue, daca ai in drum o farmacie poti intreba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pe siteul mentionat de Christel samponul e foarte scump in comparatie cu valoarea lui. In magazinele din UK il gasiti la 5 - 8 lei.

Daca doriti sa incercati, puteti folosi pudra de talc simpla. Pudrati pe par, infoiati-l un pic pana pudra este absorbita... si efectul este acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

interesant

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Pe siteul mentionat de Christel samponul e foarte scump in comparatie cu valoarea lui. In magazinele din UK il gasiti la 5 - 8 lei.

Daca doriti sa incercati, puteti folosi pudra de talc simpla. Pudrati pe par, infoiati-l un pic pana pudra este absorbita... si efectul este acelasi.

Da, si mie mi s-a parut cam scump mai ales ca-l folosesti cam de 10 ori, in Anglia se gaseste in orice magazin, se poate comanda, o fi scumpa trimiterea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Eu am folosit, Aici costa doar 2 lire ... ca de obicei Romania e mai scumpa

E ok, nu e o revelatie sa inlocuiasca spalatul pe cap, deci cel mai bine arata parul dupa spalat ... insa daca nu ai avut cum sa te speli face parul cat de cat mai bine decat nespalat ... deci e undeva la mijloc intre nespalat si spalat ... sper ca am fost rationala

Eu am parul care tb spalat camla 3 zile: are etape: ziua 1 dupa spalat arata ok, ziua 2 - arata ok-acceptabil, ziua 3 arata ok-ish ... insa cateodata ratez ziua de spalat ca apara ceva si desi seara arata ok... dimineata il vad ca straluceste si e lins lipit de cap. Spayez parul, il pieptan si arata ok-ish (adica cam ca si cu o zi in urma ... )

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

am sampon Klorane pe care l-am folosit o data si l-am aruncat.
imi face parul alb, uscat si tern...
e drept ca ma vopsesc si imi fac si suvite (deci par mai uscat in principiu) dar tot se ingrasa dupa 2-3 zile la radacina.
prefer sa ma spal.

nu a meritat $15

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel...

Mergi la inceput