metastaze osoase multiple partea IX

metastaze osoase multiple partea IX | Autor: gelu1

Link direct la acest mesaj

MESAJ CATRE GENERATILE VIITOARE
PARTEA a noua
16 AUGUST 2009 ARAD ROMANIA

Este foarte greu sa scrii despre viata bolnavului de cancer si a apropiatilor sai mai ales atunci cind stii ca tu ai fost si vei fi eroul principal a unei povesti atit de urite. Dupa ce mi sa administrat subcutanat prima injectie cu NEUPOGEN, analizele de control din data de 28 IULIE 2009 fiind rele( LEUCOCITE 3 100 / mm3 ), pe data de 3 AUGUST 2009, tot la ARAD, mi sa facut a treia oara ZOMETA, adica ACIDUL ZOLEDRONIC pentru intarirea oaselor. Ca forme de manifestare negative pot spune ca simt sporadic dureri in moalele capului ,in jurul rinichilor, in coloana, intepaturi la inima si in zona ficatului, posibil datorate pietrei de la fiere. Mentionez ca acum beau si doua cani de ceai G, intre mese pentru farimitarea acelei pietre de 1 cm de la vezica biliara depistata prin examenul RMN. In rest consum aceleasi alimente cit mai naturale, carne doar de peste si foarte rar carne de pasare la gratar. Ca suplimente nutritive am continuat cu NONI de TAHITI 30 mg dimineata, 2 lingurite de polen cu miere si propolis, Coenzima Q 10 de 60 mg 1 capsula pe zi, iar in ultima vreme o alta specie de ciuperca numita REISHI cite 4 capsule pe zi dupa mese( doua la amiaz si doua seara). In aceasta perioada mi sa mai implinit un vis. Impreuna cu fratele mai mare NELU care a venit de la GIURGIU si cu fratele mai mic VIRGIL ne-am intilnit la DEVA in cadru familial placut si ne-am amintit de anii copilariei si tineretii. Inainte de a ajunge la DEVA, am oprit la ILIA cu fratele meu NELU, am fost la mormintul parintilor nostrii, a fratiorului si surioarei noastre , unde am facut fotografii care sa ramina in memoria nepotilor nostri. Noi nu am reusit sa oferim prea multe in timpul vietii parintilor nostrii dar eu stiu ca ei au fost alaturi de noi si ne-au ocrotit si dupa ce au plecat din aceasta lume atit de devreme. La DEVA am facut multe poze pentru prima data toti trei fratii si bineinteles cu Tatiana,sotia lui VIRGIL si cu frumoasa lor fetita DENIZA. Dupa ce am revenit la ARAD pe data de 10 AUGUST 2009 si am facut analizele, mi sa administrat intravenos a doua serie cu citostaticele GEMCITABINA 1 mg + CARBOPLATIN 60 mg. Si acum cind scriu, am tot senzatii de greata intepaturi in inima si ameteli, consum mai putine alimente, pentru a prevenii anumite reactii adverse ce ar putea sa apara. Ma opresc acum dar voi scrie mai departe dupa ce voi face saptamina viitoare analizele de singe pentru verificarea leucocitelor, hematiilor, neutrofilelor, -----etc. Pina atunci voi descrie si evenimentele placute din familia noastra. Am petrecut mai mult timp aici la ARAD cu fratele mai mare NELU apoi cu ADINA care a venit din SPANIA cu bucuria de a locuii o vreme, in propia ei casa atit de frumos aranjata intr-un loc atit de linistit. Apoi m-am bucurat enorm de de mult, ca a venit si MARIUS cu SIMONA din ITALIA acasa si apoi acolo la ADINA unde sa reunit aproape toata familia: NELU<MARIANA<CARMEN<DANII< ROBERT<ADINA<SILVIA< MAMII si eu GELU pe care sper sa nu il uitati asa repede mai ales ca am facut o multime de poze impreuna. Alaturi de noi sint si ceilalti care nu se vad in poze si nici nu le-am pomenit numele dar stiu ca in fiecare din noi exista permanent cineva pe care il iubim chiar daca nu este linga noi in acel moment. Timpul trece repede si MARIUS , SIMONA SI BUNII adica mama lui SILVIUTA au plecat in ITALIA dar raminem cu speranta ca ne vom intilnii cu totii acolo in ITALIA daca lucrurile vor merge bine. Am fost pe strand o zi eu impreuna cu MARIUS, ADINA, ROBERT, SIMONA si SILVUTA, am imortalizat citeva ore placute care nu se vor uita. Trecind la probleme mai serioase legate de sanatate am sa scriu in totalitate analizele de control facute la o saptamina dupa ce am primit a doua serie de citostatice cu GEMCITABINA+ CARBOPLATIN. Iata cum arata aceste analize facute in data de 17 AUGUST 2009 :
HEMOLEUCOGRAMA Valori normale
HEMATII.......................3 730 000 /mm3 ( 4, 5 - 6,5 mil )
Hemoglobina................ 11, 5 g /100 ml ( 13 - 17 )
Hematocrit ...................34 ,8 % ( 42 - 52 )
MCV .............................93 ,4 fL ( 82 - 92 )
MCH ............................30 ,8 pg ( 27 - 31 )
MCHC .............................33, 0 g /dL ( 32 - 36 )
RDW ................................16, 8 % (11, 6 - 14, -8 )
Trombocite ......................193 000 /mm3 ( 150 - 450 mii )
LEUCOCITE .......................2 870 /mm3 (4 0000 - 10 000 )

FORMULA LEUCOCITARA
Neutrofile ............................44, 00 % (45 -70 )
Limfocite ..............................50, 9 % ( 20 - 40 )
Monocite ..............................3 ,0 1 % ( 3 - 7 )
Eozinofile .............................0 ,99 % ( 1 - 3 )
Bazofile ............................... 1 ,07 % ( 0 - 1 )
La spital am aratat aceste analize doamnei doctor SZEKELY, care a fost atit de cumsecade ca sa ocupat personal atit de internarea la zi cit si de administrarea celei de a doua injectictie de NEUPOGEN ce se gaseste din pacate foarte greu. A zis deasemenea sa repet analizele dupa doua zile petru a fi cu sufletul impacat legat de aceste analize care aratau atit de urit. Am repetat aceste analize si iata cum se prezinta acestea la data de 20 AUGUST 2009:
HEMOLEUCOGRAMA

Hemati ................................3 620 000
Hemoglobina .........................11, 1 g / 100 ml
Hematocrit ............................33,7 %
MCV ......................................93, 1 fL
MCH ........................................30, 6 pg
MCHC ......................................32, 9 g /dL
RDW .........................................15, 7 %
Trombocite ...............................107 000 /mm3
Leucocite ...................................11 000 /mm3

FQRMULA LEUCOCITARA
NEUTROFILE.................................70, 00 %
Limfocite .....................................20 , 70 %
Monocite ......................................8 , 10 %
Eozinofile ......................................0 , 91 %
Bazofile ..........................................0 , 35 %
Am aratat si aceste analize domnului dr SZEKELY care a confirmat ca intradevar organismul imi este foarte intoxicat datorita citostaticelor dar ca trebuie sa incheiem si aceasta serie noua de citostatice .Voi incerca sa va tin la curent cu ce se va mai intipla in continuare si in luna viitoare, pina atunci va doresc ca intodeauna sa aveti parte de tot binele din lume. GELU.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sa-ti dea DD sanatate si multa putere sa mergi mai departe!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput