Ce parfumuri va plac? (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

A incercat cineva Angel si Alien liqueur de parfum? Mor de curiozitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

A incercat cineva Angel si Alien liqueur de parfum? Mor de curiozitate!

Da. Trebuie sa citesti tot, cred ca in urma cu 2 pagini a scris cineva despre ele, rose, daca nu ma insel.

Mergi la inceput

Citesc tot si cu mare atentie. Allure a mentionat ca a primit mostre, dar n-a revenit cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Da, Opium a fost lansat in 1977...am uitat :)
Incerc maine Knowing si Spellbound si voi scrie despre ele. Lauder a scos recent si Sensous dar din pacate nu-l vad in nici o parfumerie.
Au mai aparut:
-Thierry Mugler-"ANGEL liqueur de parfum" (lipsesc notele de varf din Angel si e mai fructat, pastrat in butoi din lemn de cires pt a-i desavarsi aroma)
-Thierry Mugler-"ALIEN liqueur de parfum" (oriental lemnos cu iasomie, rom si ambra)
si Armani- "Idole" ( gurmand, cu aroma de sofran si ghimbir)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

mei dar ce i-a dat prin cap lui Mugler asta...sa matureze parfumul ca pe vin....alien in butoaie de stejar si angel in butoaie de cires....
Sincer, cred ca este doar o chestiune de marketing, buna dealtfel ...imi si imaginez cum stau aliniate si stivuite in anul 2009 in laboaratoarele Mugler butoaiele cu Alien si Angel...mai ceva ca in Secretul lui Bachus !
....na, chestii -socoteli !
....si carutzele asteptand la poarta fabricii sa le transporte catre magazine..... oare o sa se vanda varsat?

Mergi la inceput

Rose le-a enumerat ca pe noutati. Ce scrie in paranteza e descrierea "oficiala". Ma interesa ceva mai exact de la cineva care chiar le-a mirosit.
Mda, nu cred treaba cu butoaiele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui raluca30
a testat cineva urmatoarele parfumuri:
First de van Cleef and Arpels?

Parfumul a ajuns la manucu. Manucu, nu ai zis nimic de el, ti-a placut?

nop, deloc. Raluca daca vrei iti trimit tie sticluta sa vezi cum miroase.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Am scris despre cele 2 noi parfumuri Mugler ieri cand am avut ocazia sa le vad prima oara in parfumerie unde le-am testat si vanzatoarea mi le-a prezentat asa cum le-am descris anterior.
In noul Angel lipseste ciocolata si e mai "zemos" fata de cel clasic, iar Alien are multa iasomie si ambra, un miros destul de fad, eu prefer reteta clasica.
Cu alte cuvinte cui nu-i placea pana acum Angel, sa-l incerce pe cel nou si cui ii place Alien clasic sa ramana la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
In noul Angel lipseste ciocolata si e mai "zemos" fata de cel clasic,

Angel fara ciocolata e ca nunta fara lautari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Am o intrebare...daca as vrea sa daruiesc unei femei (30-50ani)pe care nu o cunosc (decat prin telefon)un parfum ..ce parfum ar merge mai bine?ceva simplu gen O de Lancome?sau un Noa Cacharel?aveti idei??

Eu as zice de la Moschino: Couture! sau Funny, Bvlgari Omnia, Eternity de la Calvin Klein.

Mergi la inceput