Ce parfumuri va plac? (17)
Raspunsuri - Pagina 8
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta A incercat cineva Angel si Alien liqueur de parfum? Mor de curiozitate! |
Da. Trebuie sa citesti tot, cred ca in urma cu 2 pagini a scris cineva despre ele, rose, daca nu ma insel.
Lo_li_Ta spune:
Citesc tot si cu mare atentie. Allure a mentionat ca a primit mostre, dar n-a revenit cu detalii.
danamiha spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Da, Opium a fost lansat in 1977...am uitat :) Incerc maine Knowing si Spellbound si voi scrie despre ele. Lauder a scos recent si Sensous dar din pacate nu-l vad in nici o parfumerie. Au mai aparut: -Thierry Mugler-"ANGEL liqueur de parfum" (lipsesc notele de varf din Angel si e mai fructat, pastrat in butoi din lemn de cires pt a-i desavarsi aroma) -Thierry Mugler-"ALIEN liqueur de parfum" (oriental lemnos cu iasomie, rom si ambra) si Armani- "Idole" ( gurmand, cu aroma de sofran si ghimbir) |
sali spune:
mei dar ce i-a dat prin cap lui Mugler asta...sa matureze parfumul ca pe vin....alien in butoaie de stejar si angel in butoaie de cires....
Sincer, cred ca este doar o chestiune de marketing, buna dealtfel ...imi si imaginez cum stau aliniate si stivuite in anul 2009 in laboaratoarele Mugler butoaiele cu Alien si Angel...mai ceva ca in Secretul lui Bachus !
....na, chestii -socoteli !
....si carutzele asteptand la poarta fabricii sa le transporte catre magazine..... oare o sa se vanda varsat?
Lo_li_Ta spune:
Rose le-a enumerat ca pe noutati. Ce scrie in paranteza e descrierea "oficiala". Ma interesa ceva mai exact de la cineva care chiar le-a mirosit.
Mda, nu cred treaba cu butoaiele.
manucu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Parfumul a ajuns la manucu. Manucu, nu ai zis nimic de el, ti-a placut? |
nop, deloc. Raluca daca vrei iti trimit tie sticluta sa vezi cum miroase.
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
rose_selavie spune:
Am scris despre cele 2 noi parfumuri Mugler ieri cand am avut ocazia sa le vad prima oara in parfumerie unde le-am testat si vanzatoarea mi le-a prezentat asa cum le-am descris anterior.
In noul Angel lipseste ciocolata si e mai "zemos" fata de cel clasic, iar Alien are multa iasomie si ambra, un miros destul de fad, eu prefer reteta clasica.
Cu alte cuvinte cui nu-i placea pana acum Angel, sa-l incerce pe cel nou si cui ii place Alien clasic sa ramana la el.
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie In noul Angel lipseste ciocolata si e mai "zemos" fata de cel clasic, |
Angel fara ciocolata e ca nunta fara lautari !
mihaeladm spune:
citat din mesajul lui raluca30 Am o intrebare...daca as vrea sa daruiesc unei femei (30-50ani)pe care nu o cunosc (decat prin telefon)un parfum ..ce parfum ar merge mai bine?ceva simplu gen O de Lancome?sau un Noa Cacharel?aveti idei?? |
Eu as zice de la Moschino: Couture! sau Funny, Bvlgari Omnia, Eternity de la Calvin Klein.