Puiuti de Randunici 2008!! (305)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ramo, Ioana, pentru ai vostri nu e valabila partea cu experienta alor mei!!! Am zis !

Stelle, sa iti fie de bine vacanta.

Ce o fi cu Sovi si Anicika?

Plec acasa! Paaa!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mama, ce trepidez! Duminica decolam!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna fetele
clau servici usor si tuturor celorlalte
gecko- m-a distrat grija lui Patrick pentru ce-i al lui si bine facein ceea ce priveste candidada-i bataie!
ramo-sper sa aveti vesti bune in legatura cu sanatatea soacrei si n-ar fi rau sa repete analizele.
luny- la asa probleme eu dovedeam candida cu spalaturi vaginale cu apa(500ml) calda in care puneam un varf de cutit de bicarbonat de sodiu sau in loc de apa ceai de pelin apoi unguent cu clotrimazol sau canesten ca-i tot aia.
stela-bine ati revenit si sa va fie de bine concediul!
ramo,gecko,olgutzika,kya,zozela,nicoleta,valentina,ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Stela, suna super vacanta voastra aproape perfecta!poe?? stiu cum e cu ifosele de masa si somn, desi sper sa fie mai bine si la noi..

Olgu..sa treaca rpd ziua si sa ajungi la Sku!

Ramo, sa iasa repede si fara durere maseluta!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny si eu am folost clotrimazol ovule...si spalaturi vaginale cu tantum rosa dar numia la indicatia medicului..in rest spalaturi cat mai dese cu bicarbonat de sodiu sau ceai de galbenele...cel mai bine e sa mergi la medic dupa ce vii din concediu...sa aveti drum bun si vreme frumoasa si un mufarinel cuminte si papacios

nicoleta oau mai e putin ...

maia da a zis dr ca o sa-i faca toate analizele,ecografii o sa-i faca absolut tot...o sa o trimita chiar si la gineco sa i se faca control...a zis ca nu tine de hematologie ca la prima vedere nu pare a fi ceva grav ,de genul leucemiei sau cancerului dar nu se pronunta pana nu vede toate analizele...nu i-au placut petele maronii care i-au aparut pe piele..astea cred ca sunt de la ficat..sper sa fie bine ,sper sa nu fie nimic grav...acum au pus-o pe perfuzii dar tot ii e rau,o doare..o sa vina dana acasa ,sa se schimbe si apoi se intoarce la spital sa ramana cu ea pana maine...sa o mai incurajeze ca ea tot o tine pe a ei ca mai bine ramanaea acasa,e bine ca a bagat-o la rezerva si nu sta cu ceilalti pacienti altfel se imbolnavea si mai rau..off ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Stela ma bucur ca v-a priit iesirea in 3!

Mai,eu nu stiu ce sa zic despre crizele astea..Si Mihai le face-e si incapatanat dar si-frustrat.Se simte asta. Noi incercam sa le evitam cat putem,ii distragem atentia,ii schimbam punctul de interes-daca nu pricepem ce doreste,dar daca e criza de "personalitate",vrea vreun obiect "interzis" si nu reusim sa-l stapanim..atunci..il lasam sa se tavaleasca cat vrea,sa dea cu capul de pamant,sa faca pe calutul..In parc,in magazin,pe plaja-locatia nu are importanta-nu ne intereseaza privirile lumii si nici crizei nu-i acordam prea multa importanta.Cand se calmeaza,ii explicam ce e de explicat,scurt si la obiect si ii indreptam atentia spre alte treburi Cand suntem doar noi 2 sau doar el cu Dan si face vreo traznaie + inceput de criza,cel mai bine functioneaza metoda mentionarii persoanei lipsa De ex.,daca sunt doar eu cu el,ii spun ca tata ar face asa,nu asa;tata ar fi trist daca te-ar vedea pe jos; tata urca scarile fara sa puna mainile pe jos,bla,bla..si de cele mai multe ori-functioneaza

Clau abia astept sa ne povestesti despre prima zi de lucru,respectiv-prima zi departe de pushti

Olga ma crezi sau nu..eu sunt z 8 DPC Hai ca am luat-o razna de tot! Muahahahaha!
Hai ca acum iti vezi printza mica!!Of..Mi-as dori o vacanta infinita-la mare,la soare,la munte,la soare..N-am baut nimic-parol!
Chiar asa-ce o face Sovi?O alinta-o pe Ana mica deja?!

Ariel-ce faci?!

Ramo e cam ciudata reactia lui badea..Ciudata rau-noi am mers cu cineva de sus rau de tot si..tot ia.Atentie!
Pup Andreiutul maselos-sa nu fie ca a noi

luny care e AMR-ul?! Cate ore?! Viineee vaaacaaantaaa,cu treeenuu' din Fraaantaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, ai povestit foarte frumos de vacanta voastra. pupa pe Teea si din partea mea.

Luny, mmmmm, cu un picior pe plaja??? Super vacanta sa aveti, asteptam povesi si poze.

Olgutza, fugi acas la Sku si pup-o si de la mine.

Nico, drum bun duminica.

Maia, Vali, multa, multa sanatate taticilor vostri, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Ramo, sa iasa maseluta fara dureri la puiul mic.

Zoze, am uitat sa-ti zic, listuta arata super! Multe si pentru cat ai pigulit la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ma doare gatul, ma ustura nasul... Mama ei de raceala, acu' s-a gasit sa vina? Inainte de conced?

Stela ma bucur ca ati petrecut frumos!

Clau iti zic inca de pe acum mult succes pentru maine, si adaptare rapida si cat mai usoara!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Fug la banca!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gigel o intreaba pe mama lui:
-Mama, ce sunt eu...evreu sau tigan?
-De ce intrebi mah Gigele?
Vecinul meu Petrica, are o bicicleta si vrea sa o dea..... Ce sa fac? Sa ma tocmesc sau sa i-o fur?

Mergi la inceput