Puiuti de Randunici 2008!! (305)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Nu am citit nimic din urma,am doua pagini deschise,asa ca o iau punctual.Sunt cu sufletul la gura sa vad daca a sosit Anuska au' ba

Simo Te anunt!

Sovi esti grozava-induceti,induceti! Sper ca a stat inchisa portita pana v-ati intors de la masa!

elara mi se pare aiurea ca nu te lasa sa-ti modifici profilul..Scrie un mesaj catre un moderator.

Alice te inteleg atat de bine..Se pare ca voi ati luat hotararea-Doamne ajuta sa fie bine!

Sarutmana Ramo!

Andreea nu stiu daca plecam in Belgia,nu ne-am hotarat..Off..e greu...

elara e bine ca poti sa faci toate astea.Eu una nu mai pot!

Naty,Andreea,Miha

livi mie patriotismul asta nu-mi educa puiul,nu-i da de mancare-nici pamantul,nici copacii,nici peisajele..nimic din toate astea. Dascali de valoare la noi..mai rar.Majoritatea au ales sistemul privat-pe care eu nu mi-l permit.Pot sa-mi iubesc tara si din afara ei! Nimic nu ma opreste sa fac asta si-la fel ca Alice-eu voi fi o mica inadaptata,oriunde voi pleca,dar macar copilul meu va avea alta sansa-mai buna-zic eu,la educatie(in primul rand).
Va intelg sentimentele-si pe-ale tale,si pe-ale elarei,Ralucai,va respect pentru ceea ce simtiti,dar eu una vreau sa incerc! Ce ma costa?! Sincer-eu nu ma omor cu patriotismul asta. De tara asta nu ma leaga nimic.Nu mai e nimeni aici de care sa-mi pese.Daca sunt cu ai mei-Dan si Mihai-imi e suficient!

Uite ca Vio a zis cel mai bine! Felicitari pentru intalnirea cu al mai mic dintre bebei Sa fie sanatos!!

Simo

Olga cum fu la doctor?! Iesirati bine la cantar?! Rad-odata de olteneasca mea..si a doua oara la faza cu masuratorile-asa m-a intrebat Dan odata,cand n-a mers cu noi la dr.-cum a iesit la cantar?! E bineParca ar fi intrat ghietu' copil-in nu stiu ce competitie a doua zi

Stela,Nicoleta,Irina,gecko!

Ha-ha!! Asa e-lectiile se invata cel mai bine-experimentand

Ralu sanatate muuulta,multa! Oscilo ati incercat? La noi functioneaza.

Ma retrag putin sa ma adun,am scris un mesaj vai mama lui-cred.Nu e buna faza cu cititu' si scrisu' din mers
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

..Si de Anuska nu se stie nimic? Eu cred ca nu i-a priit pestele ala sovicai

Mergi la inceput

Fresh twig

Mergi la inceput