Puiuti de Randunici 2008!! (305)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am eu coliva ...fara gluma,e pe bune.cui vrea,trimit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Siiimooo Poate va calcam peste vreo 2 sapt. Puupiici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Siiimooo Poate va calcam peste vreo 2 sapt. Puupiici!
Zoze,sa imi spui din timp ca sa dau comanda

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut!
Bine ai venit bb Mark! felicitari Blankar! Sa aveti parte de tot binele din lume!

Am vazut un mare card de majorete si pentru mine va multumesc din suflet! nu stiu daca v-a spus Ariel, i-am raspuns azi dimineata la sms ca inca nu am nascut, bb e jos de tot simt cum preseaza la Poarta, sunt tot mai cracanata . Ne mai riscam odata, pt ultima oara sa mergem la pescaria noastra preferata la 2Mai, sper sa nu fac vreo nefacuta. N-am avut nici o vacanta ca asta, sa traiesc fiecare clipa ca si cum ar fi ultimele momente de libertate . Si inducem nasterea la greu

Numai bine, plecam la masa!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut!
Bine ai venit bb Mark! felicitari Blankar! Sa aveti parte de tot binele din lume!

Am vazut un mare card de majorete si pentru mine va multumesc din suflet! nu stiu daca v-a spus Ariel, i-am raspuns azi dimineata la sms ca inca nu am nascut, bb e jos de tot simt cum preseaza la Poarta, sunt tot mai cracanata . Ne mai riscam odata, pt ultima oara sa mergem la pescaria noastra preferata la 2Mai, sper sa nu fac vreo nefacuta. N-am avut nici o vacanta ca asta, sa traiesc fiecare clipa ca si cum ar fi ultimele momente de libertate . Si inducem nasterea la greu

Numai bine, plecam la masa!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello si de la noi

BINE AI VENIT PE LUME BEBE MARK!!!!!!

hai sovi cu Anushka!!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ma bucur ca va plac pozele noastre.
Stela, marea intalnire ar fi cam la sf de noiembrie.

Filmuletze ati vazut? Cel mai fain e in piscina unde ii placea la nebunie. Apoi mai e unul unde e o dulce cand ma pupa si se alinta...Acolo incerca taica-su sa ne fac poza...Si in altul mi-a dat cu o stropitoare in moaca de m-a naucit

Zoze, eu sa fac tiker stiu, dar CUM le pun in semnatura??? ca pe DC, la "profil personal" nu mai gasesc sectiunea de uned sa modific semnatura. Intelegi?

Sovi, cumva e vorba de "fara un sfert?" Acolo ne place si noua sa mancam preparate pescaresti. In mod special ciorbitza...
Anul asta, intr-un dijn zile, am batut cale de cateva ore (din mamaia de nord pana acolo)doar ca sa mancam la ei.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare, randunici!

Am reusit sa recuperez tot, poze, povesti, discutii, ca eram cam in urma. Nu fac acum scrisorica, pt ca nu cred sa am ragazul necesar. Vroiam doar sa va spun ca noi ne-am decis sa facem ceva pt Thea, si anume sa plecam in Anglia. Aici nu avem ce sa-i oferim, din pacate...Poate se va schimba ceva si la noi, vreodata, desi eu nu mai sper de multa vreme. Pur si simplu sunt dezamagita si scarbita de tot ce se intampla in jur, am ajuns sa am luni in sir in care nu deschid televizorul (in afara de desene animate) pt ca mi-e o sila enorma de toate canalele care afiseaza pitzipoance si demagogi, in timp ce tara se duce de rapa... Imi doresc sa meg la un loc de joaca unde sa nu fie coji de seminte si chistoace pana la genuchi, imi doresc sa pot trece in liniste cu copilul la trecerea de pietoni, fara sa fiu calaxonata de domnu' nervos care crede ca daca are "gipan", lumea ii apartine, imi doresc sa pot pot merge pe un trotuar, fara sa fie nevoie sa ocolesc pe strada masinile parcate pe el, imi doresc sa ajung macar o data intr-o institutie (de orice natura) in care sa mi se zambeasca sau macar sa mi se vorbeasca frumos, imi doresc multe, multe tare. Si nu pt mine, cat pt copilul meu, el trebuie sa stie ca exista si astfel de lumi. O sa fie greu la inceput, foarte greu, sunt constienta, dar sper ca Thea sa se acomodeze usor (e tot ce imi doresc), noi (eu si cu sotul meu) probabil ca nu ne vom acomoda niciodata in totalitate, dar Theei sper sa-i fie bine. Si sa decida ea, candva, unde si cum va vrea sa traiasca. As vrea sa pot spune multe, multe din framantarile mele, dar nu cred ca isi au locul aici. O sa-mi fie mereu dor de meseria mea si n-o sa iert poate niciodata tarii mele faptul ca nu mi-a permis sa-mi implinesc pasiunea aici. Atat...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Alice, m-ai terminat! M_ai impresionat cum nu a mai reusit nimeni de cand am ramas gravida...De atunci sunt f greu de impresionat, nu stiu de ce... Dar probabil ca acum sunt si intr-o stare f proasta, ca am aflat ca tata nu e deloc bine si ca probabil va suferi o interventie chirurgicala la stomac... Macar de l-ar ajuta!!

Revin cand o sa reusesc sa ies din butoi... Sambata se casatoreste fratele meu si sambata viitoare are cununia religioasa si petrecerea... Va dati seama in ce conditii se vor desfasura toate...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

alice sa va ajute DD sa faceti ce-i mai bun pentru voi si thea

zoze sa va lumineze DD sa alegeti ce-i mai bun

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput