Burtici de mai-iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui murica

Dragi mamici

Pentru ca inca sunt neincrezatoare ca puiul meu e acolo (nu am niciun simptom in afara de mici dureri in zona uterului), desi am facut 2 teste care au iesit pozitive, am facut echo la 5 zile intarziere, dar nu s-a vazut nimic, in schimb bHCG a iesit 570, iar doctorul a spus ca e valoare de sarcina, va propun sa scriem cam ce simptome si stari avem fiecare. Oricum, miercurea viitoare merg din nou la echo si sper sa am un raspuns clar. Apropo, UM 27.07.2009, DPN 3.05.2010

murica

BUn venit , sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Murica, la mine s-a instalat o stare de oboseala , sanii sunt in usoara tensiune si usoare dureri pelviene,,,momentan..

Cristina, si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Salut fetele!

Nici eu nu prea am simptome (sau am dar mi-e frica ca e autosugestia nu prea stiu)
- la mine e o chestie ciudata cu sanii parca nu ma mai dor, decat dupa ce imi scot sutienul, asa daca stau cu ei liberi n-am nimic
- am dureri de burta..suficiente
- imi e somn de mor ziua si am insomnii noaptea (crek stau si cu gandul)
- dimineata am usoare noduri in gat..parca imi e greata
- aa si imi vine sa ragai tot timpul (sorry), eu care ma chinuiam de obicei
- a ma doare si spatele
- dar asta cu sanii imi da tot felul de ganduri pe care le tot izgonesc

Cam atat eu

In sfarsit s-a produs minunea! 6+

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele voi salivati abundent? Eu am mereu apa in gura de zici ca poftesc la greu..Si nu prea imi vine sa manc nimic sa nu ma umflu si mai rau...

Am si ceva greturi da nu de vomat.

kiss

5+ cu Pufi Mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Fetele voi salivati abundent? Eu am mereu apa in gura de zici ca poftesc la greu..Si nu prea imi vine sa manc nimic sa nu ma umflu si mai rau...

Am si ceva greturi da nu de vomat.

kiss

5+ cu Pufi Mic

acum ca ai zis , parca si mie mi se pare ca salivez ceva mai abundent ....

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Fetelor...nu as schimba capitolul pana nu ne hotaram la nume. Eu daca ma gandesc la perioada mai-iunie....imi vin in gand numai cirese

Off...sunt dusa rau...azi iar am facut echo si sacul avea 1,62 cm. Inca nu se vede embrion (5S2z). Chiar daca nu radiaza...mai fac echo abia sapt viitoare joi....sper sa ma pot abtine.

Acum simptome:
-dureri de sani mai ales noaptea....nu pot sta pe burta
-somnolenta ziua
-oboseala mai devreme seara si insomnie in a doua jumatate a noptii
-pofta de mancare inca de la prima ora a zilei
-dureri de burta mai ales dimineata
-greata inca nu am si sper sa nu apara

Sugubina, eu tb sa ma hot la ce medic merg...saptamana viitoare sa ajung undeva...cred ca la Giulesti

Roxy 5+

http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/

Mergi la inceput

NU imi vine sa cred, dar e a 3-a noapte in care nu pot dormi..Iar sarcina trecuta dormeam si cate 12 ore noaptea fara sa ma trezesc...

Roxy, fetele de bebei de mai-iunie 2006 sunt "ciresele"..ma gandeam la " buburuze" sau " strumfi"...dar astept si alte pareri...

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Eu propun doua nume de odisee inspirate de la voi:

Burtici cu minuni de mai-iunie 2010

sau

Burtici cu buburuze de mai-iunie 2010

Roxy 5+

http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele!

Asta cu ciresele imi suna bine. Ah mi se face pofta! Va dati seama ca atunci cand vom avea si noi burta e tocma sezonu ? Si de capsuuuuni?

Apropo de simptome-voi nu va treziti noaptea pentru pipi? Eu doar de 3-4 ori pe noapte. Bine, dar si inainte sa fiu pregnant faceam des, dar nici asa. Si sanii ma dor pe parti asa. Ma tot uit zilnic la ei sa vad daca se inegresc cum scrie in carti dar nu prea vad nimica sincer. Orcum eu nu mai port sutien ci doar bustiere.

Rosanne pe mine m-a chemat la dr peste o luna, a zis ca totul e bine. Ti-a dat ceva tratament? Mie da, utrogestan pentru mentinere, ca mai am si un chist de 5cm pe ovarul drept. Din ce am citit nu va afecta cu nimic sarcina, se va sparge . Sa vezi cum arata ep eco: Pufi Mic e mic mic si chistu e maaare..deh Pufi Mic are 5 weeks doar si 1.01cm. M-a intrebat dr de sangeari dar nu am avut chiar nimic. Eu stiu ca Pufi Mic e bine si ca va veni el la noi.
Ma gandesc ca si daca ne stresam si ne gandim ca se poate intampla ceva, ca daca n-are embrion..mai rau ne facem! Haideti sa fim pozitive si sa alungam stesu!

Inca ceva - voi ati inceput sa umblati sa faceti analizele date?

Kiss si weekend insorit!

5+ cu Pufi Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Ma bucur sa vad ca s-a deschis deja odiseea de mai-iunie 2010. Le doresc tuturor mamicilor sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Sper ca pana la sfarsitul capitolului(asta daca mai dureaza 1 saptamana) sa pot si eu sa ma alatur grupului. Deocamdata mi-e frica sa fac afirmatii hazardate ca si luna trecuta am avut doua teste ffff slab pozitive si nu a fost bebe.
Acum am doua teste (alt tip, nu BARZA) tot cu doua liniute dar a doua mult mai palida. AM si ceva simptome (sper ca nu doar in capul meu) iar sanii mei au luat-o razna de tot....sunt umflati si extrem de durerosi dar in acelasi timp mai am si ceva dureri de burta ca la CM. In acest sens o sa stau linistita pana pe 12 si daca nu vin uratii pana atunci mi-as dori si eu sa ma alatur grupului.
Datele mele sunt UM 08.08.2009, DPN 15.05.2010, DN 25.08.1980 si mai am un puisor, Razvan, nascut in 03.12.2005.
Aaa, eu ma gandeam ca suna minunat Burtici cu flori-de-liliac mai-iunie 2010....ca cirese si alte fructe mai sunt dar avand in vedere ca liliacul este floarea reprezentativa acestor doua luni.... (bine, recunosc, este si floarea mea preferata)
Pupici si tin pumnii tuturor "indeciselor", sa ne vedem curand in listuta de burtici de mai-iunie 2010.
Doamne ajuta!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Neata!!!

Ioana, bafta si de data asta sa fie un bebe in burtica!

Imi place si denumirea cu buburuze, dar si cea cu flori de liliac...sa vedem ce zic si restul de fete...

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput