Burtici de mai-iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Buna seara fetele!! Cu ajutorul lui DD poate voi fi si eu la odisee cu voi, punandu-ne pe treaba dupa sapt asta cand trec uratii
Happysper sa fie cu noroc de data asta si pt noi,pana atunci urez tuturor mamicilor sarcini usoare si sa stea bebeii pana la termen acolo in burtca
FELICITARI TUTUROR!!

Te asteptam sa te alaturi cat mai curand!!

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

asa, acum sa scriu si depsre mine:
UM 10 august 2009 , DPN. 17 mai 2010, DN 13 iulie 1980 si mai am un baietel, Mihaita , nascut pe 30 iulie 2008

Roxy, abia astept sa faci lista!!
Dorinuta, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

felicitari fetelor gravi, o sarcina usoara si fara probleme, sa vina BB la 40 de sapt!!!

happymum, alessicco sper sa va gasesc cat mai curand pe listuta de mai-iunie, daca la martie-apr n-a fost sa fie!
si o si un ca sa se prinda BB mai repede.

va pup pe toate, aveti grija de greierasi!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alessicco te asteptam cu poze de la botez la odiseea de martie-aprilie, pai se poate, nu ne mai vizitezi deloc?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

multumesc fetelor pentru urari.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

felicitari fetelor cu samburel in burtica!
spor la treaba celorlalte!(inclusiv mie)

Sa fie o odisee frumoasa si fara vesti triste! bbelusi sanatosi si la termen va doresc.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Ma alatur si eu voua. 35 de ani UM 5 august, bHCG azi, 4 sapt si o zi 233. Inca mi-e teama pt ca eu am trompele operate si mi-e frica sa nu fie sarcina ectopica, eu avand acest risc din cauza neosalpingostomiei. Pana nu vad sarcina in uter nu ma linistesc.
Antecedente. Anul trecut fix pe vremea asta Faceam FIV si pierdeam sarcina la 7 saptamani.
Sunt in cautare de doctor in Bucuresti, eu locuind in provincie pentru ca vreau sa fac tot ce trebuie pentru un bebe sanatos. Am si incompatibilitate rh cu sotul, eu negativ, el pozitiv, am un avort la 20 de ani cand nu mi s-a facut vaccinul cu imunoglobulina si asa ca nu stiu daca sunt sau nu izoimunizata. La mine inca nu e sarcina confirmata ecografic si deja sunt probleme. Sper sa am sprijinul vostru.

cami

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Cami eu zic sa stai linistita si sa nu te mai gandaesti la tot felul de nebunii. Stiu, si eu am ramas dupa 2 ani jumate de incercari si 2 inseminari esuate anul trecut, si acum s-a intamplat minunea, chiar cred ca e o MINUNE, pentru ca la ovulatie (cam in ziua cand credeam ca e) ne-am protejat pt ca tocmai terminasem niste antibiotice!!!. Dar eu se pare ca am ovulat mult mai tarziu.
Aa sa revin la ce vroiam sa spun, ieri am fost la ecograf, vreau sa spun ca pana s ajung imi treceau in cap numai prostii, ca e extrauterina (pe mine ma doare mai mult in stanga). Cand am ajuns la ecograf m-am linistit putin, e pozitionat bine in uter, dar e destul de mica sarcina, nu prea se vede desi eu aveam 5,5 saptamani cand am fost, Gesta Sac are doar 4,4 mm.

Si revin TREBUIE SA FIM OPTIMISTE!!!!

PS: Eu nu am niciun simptom..asta ma cam enerveaza (sunt tentative de greturi dimineata..dar ma gandesc ca sunt doar in mintea mea).

Va pup!

In sfarsit s-a produs minunea! 5+

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Buna seara dragi viitoare mamici
Felicitari celor cu puii deja confirmati. La mine au iesit la 5 zile intarziere 2 teste pozitive, hcg 573, doctorul a spus ca e sarcina si am inceput deja cu Utrogestam si vitamine, iar saptamana viitoare merg la echo. Deja simt intepaturi in uter si o stare diferita fata de obicei. Sper sa avem numai vesti bune cu toatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna

Beta azi a fost 3373. Am facut si echo sacul gestational are 0,95 cm(destul de mare pentru 5+)

pentru noile burtici

pentru viitoarele burtici

Roxy 5+

http://www.r.studio-x.ro/
http://www.studio-x.ro/

Mergi la inceput