Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(58)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Daca vorbiti despre Infarix-ul de 4 luni, sper ca stiti ceva magie, ceva vraji, ca al'fel o sa faceti tot Pentaxim, ca noi, muritorii nevrajitori.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
am de recuperat peste 20 de pagini si nu stiu sincer cand.
acum doarme gandacul ca a venit somniferul de bunica-sa dar trebuie sa fug si la dm sa iau lapte.

olga - infarixul penta nu cred ca a aparut nici acum. noi am facut pentaxim...
aaa si am vrut sa iti scriu si ieri dar nu am apucat. de ce nu il dai tu pe David la inot? l-ar ajuta mult si poate si tu faci economie la cumparat hanutze din ce in ce mai mari...iar inotul este f sanatos pt ei

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
acum doarme gandacul ca a venit somniferul de bunica-sa dar trebuie sa fug si la dm sa iau lapte.

aaa si am vrut sa iti scriu si ieri dar nu am apucat. de ce nu il dai tu pe David la inot? l-ar ajuta mult si poate si tu faci economie la cumparat hanutze din ce in ce mai mari...iar inotul este f sanatos pt ei

25 martie 2009

Pai dinainte sa se nasca l-am programat la inot, dar inca nu am reusit sa ajung cu el Si lui David ii place foarte mult apa, asa ca o sa incerc sa ajun g cat mai curand. Voi unde mergeti cu piciul? Noi avem abonament la Radisson, dar nu stiu cum este acolo cu bebelusii.
Am inteles ca trebuie sa mergi cu bebelusul neaparat pana in 6 luni, caci apoi isi pierde calitatile de mare inotator

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

olga, nu am mers pana acum nicaieri..dar tare ash vrea. poate ne vorbim si mergem organizat. la active center am intrebat si ei ziceau ca ideal ar fi la 4 luni. suntem pe aproape amandoua. eu sunt tare comoda de felul meu, dar poate daca ash avea companie m-ash monta. ar trebui sa ne grabim pana nu vine toamna adevarata ca atunci o sa fie mai greu

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza

25 martie 2009

Pai dinainte sa se nasca l-am programat la inot, dar inca nu am reusit sa ajung cu el Si lui David ii place foarte mult apa, asa ca o sa incerc sa ajun g cat mai curand. Voi unde mergeti cu piciul? Noi avem abonament la Radisson, dar nu stiu cum este acolo cu bebelusii.
Am inteles ca trebuie sa mergi cu bebelusul neaparat pana in 6 luni, caci apoi isi pierde calitatile de mare inotator

25 martie 2009

Mergi la inceput

fetlor care le dati bebelushilor legume pasate. pediatra mea mi-a zis sa ii fac morcov+telina+patrunjel. eu ma gandeam daca nu pot sa ii adaug si altceva cum ar fi pastarnac sau dovlecel... ce ziceti? voi din ce le faceti? si cam ce proportie. ca mie mi-a spus sa pun mai mult morcov dar cred totushi ca pun prea mult. restul nici nu se simt la gust

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Daca vorbiti despre Infarix-ul de 4 luni, sper ca stiti ceva magie, ceva vraji, ca al'fel o sa faceti tot Pentaxim, ca noi, muritorii nevrajitori.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Sunt o buna vrajitoare L-am gasit si la ora 3 merg sa-l iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

aris e ok si pastarnacul si dovlecelul de la varsta asta, eu cred ca a zis de morov sa predomine ca sa accepte combinatia mai usor, eu cred ca telina are gust prea puternic si ti l-ar putea respinge.

5 luni

Mergi la inceput

Aris mai studiez piata si pana diseara iti dau raspuns cu cea mai buna varianta pt inot. Ar fi super sa facem o gasca, mai ales ca pe vremea asta nu putem sa iesim in parc, asa ca o sa ne vedem la piscina

Urasc ploaia si toamna, dar singurul lucru bun este ca doarme copilul asa de bine pe vremea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

a, sa va intreb ca de mult vreau sa o fac! In ro se gasesc (daca da, unde) servetele din acelea ce se pun in masina de rufe ca sa nu treaca culorile dintr-o haina in alta? Dar dezinfectant de rufe? Aici eu gasesc la drogerii (la dm de ex), dar s-ar putea sa aiba si realul si alte magazine mai mari, nu stiu. Eu le folosesc in principal la hainele copilului ca-s de toate culorile si sa nu le mai sortez. As vrea sa stiu, ca sa o trimit si pe sora-mea sa-si ia, ca atata se complica si are tare putin timp. Cand o vad mereu obosita, pe fuga si stresata, mi se rupe sufletul. Ea nu e in Bucuresti, deci dm-ul pica.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetele faceti gimnnastica multa cu bebeii si nu le mai trosneste nimic; eu fac cu el vreo 2-3 ture de gimnastica pe zi; nu e sufiucient cat dau ei din labute, trebuie antrenate toate articulatiile pe rand.... de la glezne in sus; si davidutu' meu scartaia dupa vreo 2 zile cand nu i-am facut, dar si-a revenit imediat si-l dispteaza extraordinar de mult gimnastica; lasa ca va arat eu la munte ce pot sa-i fac saracu' copil si cat de distractiv i se pare lui; da' na' avem experienta multa in spate, ca din prima zi i-am facut

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Adevarul este ca eu nu prea i-am facut la picioruse gimnastica ...ce sa facem bicicleta?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput