buna. am aflat si eu in urma cu ... 4 luni ... 5.. ceva de genu ca am o rana pe col destul de mare.... sa zicem k e cam cat gaura :-? foarte urata .... si din start mi`a zis de cauterizare, am papanic a iejit II ji am facut si analize de hpv .. asa mi le`a recomandat doctora... care au iesit negative. doctora lucreaza la maternitatea giulesti in bucuresti, e o clinica imediat langa langa amternitate ... pt consultatii ... si nu stiu ce sa fac. matusa mea mi`a sp ca ea a faqt cu anestezie locala dar ca a simtzit tot .... si k a fost foarte rau. daca puteti sami povestiti si mie cam in ce consta durerea .. sau macar la o rana asa de mare ca a mea.... mai sunt solutii, tratamente sau cva ... 

vas multumi din suflet daca mi`ati da un raspuns
Am suferit o cauterizare cu ani in urma. Nu a durut deloc, am simtit doar cateva piscaturi usoare, e drept rana nu era foarte mare...
MElise
Ti-am scris si la celalalt post! Dr. Ples! Acolo e si o doctorita f buna la colposcopie, Dr. Popa, are parul cret si roscat. Intreaba de cabinetul pt colposcopie in Maternitate si apoi intreaba de ea. Dar vb mai intai cu doctorita Ples si spune-i ca te-a recomandat o prietena...orice. Oricum, se va purta bine!
Sanatate! Si tine-ma la curent cu ce ti-a zis!