Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:

Haiiii Croco !!!!!!
Nastere usoara !!!!! 

Gasca e cu tine si asteapta vesti minunate: 

Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol nou
happy_uka vezi ca si eu tot pe acolo pe la voi si in mod normal cam vin de 4x/an![]()
Aida ... 37+
AMR max 15 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
happy_uka spune:
Insomnie? Sau numai eu?
![]()
Uka, fericita
36+ 
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac intru sa fac capitol nou happy_uka vezi ca si eu tot pe acolo pe la voi si in mod normal cam vin de 4x/an Aida ... 37+ AMR max 15 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
A ,da? Habar nu am avut..te asteptam cu drag..daca iti pot fi de ajutor cu ceva cand esti in oras , sa-mi spui, o voi face cu placere
Uka, fericita
36+ 
carinablanca spune:
Si eu pe aici.
dar mai mult citeam.
Nu pr dorm cu noptile.
Am niste cearcane. cred ca va fi mai bine cu bebe si voi dormi mai mult atunci![]()
38+ cu 
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui carinablanca Si eu pe aici. dar mai mult citeam. Nu pr dorm cu noptile. Am niste cearcane. cred ca va fi mai bine cu bebe si voi dormi mai mult atunci 38+ cu ![]() |
La fel cred si eu..ca-mi va fi usor sa intru in ritmul ei..ma refer la noptile nedormite..dar nu stiu de unde atata optimism ca de obicei sunt o prapastioasa..numai ca de data asta sti uca totul va fi perfect
Uka, fericita
36+ 
carinablanca spune:
Ma bag si eu la somnic sa incerc sa prind cateva ore inainte de controlul de maine dimineata. Poate o sa am nevoie de forte proaspete. ![]()
Eu asa sper.
Bine ar fi sa fie maine (de fapt azi) ziua cea mare.
Va
pe toate fetele si noapte buna.
38+ cu 
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui carinablanca Ma bag si eu la somnic sa incerc sa prind cateva ore inainte de controlul de maine dimineata. Poate o sa am nevoie de forte proaspete. Eu asa sper. Bine ar fi sa fie maine (de fapt azi) ziua cea mare. Va pe toate fetele si noapte buna. 38+ cu ![]() |
Tin pumnii! Stii ca pe fetita mea o va chema Carina ?
Noapte buna!
Uka, fericita
36+ 

nu-i asa?