King of Pop Michael Jackson (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

f frumos birth, intr-adevar la romana a fost fain, ca aproape toate masinile au fost nevoite sa se opreasca, ca voi ati ocupat toata intersectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui birth_reborn

Vad ca au pus fetele aici mai multe foto si filmulete, va las sa alegeti ce va place:

http://www.mjromania.ro/forum/viewtopic.php?f=15&t=255&start=30

Eu nu imi revin, inca plutesc, vreau la repetitii, mi-e dor de toti,
nu vreau sa cred ca s-a terminat... dar nu s-a terminat, o s-o facem in fiecare an, iar acum vor urma si alte orase din tara, sper sa simta si ei ce am simtit noi in Bucuresti.

Anka, de ce suntem nebuni, eu simt pt prima oara dupa... ca suntem normali!

Uf, ce frumos a fost la gara, acolo am stat la Mc, asteptand, iar langa noi era un tatic cu un copilas cam la 1 an in carut, dormind. Ni se face mila, discutam un pic cum sa abordam problema, iar apoi se duce sotul si ii sopteste discret: "O sa puna muzica tare, poate mergeti mai departe cu copilul, sa nu se trezeasca". Na, am incalcat regulile, dar a fost pt un motiv bun, zic eu. Taticul se uita un pic, dupa care arunca un da, multumesc, si ramane pe loc. Peste cateva minute incep bang-urile de la Beat it... eu eram langa Mc acum, iar taticul il cauta disperat din priviri pe sotul meu, sa-i explice ce se intampla... Eu l-am vazut si am dat din umeri a neputinta, apoi i-am zambit. A inceput sa legene carutul disperat, dar vred ca era prea tarziu... apoi nu mai stiu ca am dat fuga la dans... A fost frumos, langa mine, pe margine, era un grup de calatori nevinovati si se uitau lung unii la altii, si noi ne miram pe langa ei, inca si mai teatral: "Ce se intampla, ce e asta, wow, ce frumos danseaza!" Iar apoi ne-a venit randul sa intram in dans si am plecat frumusel de langa ei in pas saltat. Au ramas cu gura cascata, iar la sfarsit au cerut bis!, dar noi deja ne dispersam, de parca nimic nu se intamplase...

La Romana a fost cel mai tare, dupa mine! Spre sfarsit, venise politia, sa vada ce e nebunia asta in strada, dar nu s-a sinchisit nimeni de sirena lor! Toti am continuat, ca doar aveam o treaba, nu ne ardea de sirene!!
Am inteles apoi ca au vrut sa-i amendeze pe baietii cu sunetul, ca deh, ei s-au dispersat cel mai greu, pana au demontat... dar au inteles ce am facut, si au lasat-o balta, poate erau fani, cine stie...

Iar in Herastrau, fetele au fost in uniforma ceruta, doar eu nu am avut timp sa ajung acasa si sa ma schimb, asa ca am ramas in spatele lor, de unde am cantat si am impartit lumanari...

Tot respectul meu...cred ca a fost impresionant sa fi acolo...oare nu exista si filmulete cu etapa cu cantatul?....mi-ar place sa le vad pe toate...offf...ce pacat ca nu am putut fi si eu acolo

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui birth_reborn

Vad ca au pus fetele aici mai multe foto si filmulete, va las sa alegeti ce va place:

http://www.mjromania.ro/forum/viewtopic.php?f=15&t=255&start=30

Eu nu imi revin, inca plutesc, vreau la repetitii, mi-e dor de toti,
nu vreau sa cred ca s-a terminat... dar nu s-a terminat, o s-o facem in fiecare an, iar acum vor urma si alte orase din tara, sper sa simta si ei ce am simtit noi in Bucuresti.

Anka, de ce suntem nebuni, eu simt pt prima oara dupa... ca suntem normali!

Uf, ce frumos a fost la gara, acolo am stat la Mc, asteptand, iar langa noi era un tatic cu un copilas cam la 1 an in carut, dormind. Ni se face mila, discutam un pic cum sa abordam problema, iar apoi se duce sotul si ii sopteste discret: "O sa puna muzica tare, poate mergeti mai departe cu copilul, sa nu se trezeasca". Na, am incalcat regulile, dar a fost pt un motiv bun, zic eu. Taticul se uita un pic, dupa care arunca un da, multumesc, si ramane pe loc. Peste cateva minute incep bang-urile de la Beat it... eu eram langa Mc acum, iar taticul il cauta disperat din priviri pe sotul meu, sa-i explice ce se intampla... Eu l-am vazut si am dat din umeri a neputinta, apoi i-am zambit. A inceput sa legene carutul disperat, dar vred ca era prea tarziu... apoi nu mai stiu ca am dat fuga la dans... A fost frumos, langa mine, pe margine, era un grup de calatori nevinovati si se uitau lung unii la altii, si noi ne miram pe langa ei, inca si mai teatral: "Ce se intampla, ce e asta, wow, ce frumos danseaza!" Iar apoi ne-a venit randul sa intram in dans si am plecat frumusel de langa ei in pas saltat. Au ramas cu gura cascata, iar la sfarsit au cerut bis!, dar noi deja ne dispersam, de parca nimic nu se intamplase...

La Romana a fost cel mai tare, dupa mine! Spre sfarsit, venise politia, sa vada ce e nebunia asta in strada, dar nu s-a sinchisit nimeni de sirena lor! Toti am continuat, ca doar aveam o treaba, nu ne ardea de sirene!!
Am inteles apoi ca au vrut sa-i amendeze pe baietii cu sunetul, ca deh, ei s-au dispersat cel mai greu, pana au demontat... dar au inteles ce am facut, si au lasat-o balta, poate erau fani, cine stie...

Iar in Herastrau, fetele au fost in uniforma ceruta, doar eu nu am avut timp sa ajung acasa si sa ma schimb, asa ca am ramas in spatele lor, de unde am cantat si am impartit lumanari...

ce fain, mi-ar fi placut si mie sa simt putin atmosfera.dar din pacate, cred ca numai in bucuresti i-au adus omagiu, sau ma insel ? poate e cineva din timisoara sa ne zica ?

Michael thank you.Thank you, thank you, thank you

I believe Michael is alive.And I don't lose hope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Birth Reborn......dar cand am spus eu ca sunteti nebuni?
Nu am afirmat asa ceva...am spus ca am vazut la tv ca venisera membri fan club-lui si plangeau f tare, nu as fi vrut sa asist la scena pt ca sigur boceam la fel de rau....cu tot respectul nu am vrut sa jignesc daca asta s-a inteles imi pare rau....
La scene de genul asta ma inmoi foarte repede ...asta era ideea...si mai ales ca era vb de el

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Birth_reborn multumim de link!
Foarte frumos ce ati facut, mi se ridica pielea de gaina cand ma uit....

Va dati seama ce a reusit sa faca un singur omulet, cu talentul si daruirea lui???? Cata lume a mobilizat, cata lume il iubeste!
Sunt rea, dar sper ca cei care i-au facut rau sa simta si ei intr-o zi ceea ce a simtit el in suflet cat a fost haituit.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Nu degeaba multa lume spune ca au fost staruri, superstaruri, megastaruri si ..........MICHAEL JACKSON!
Iar fanii MJ sunt cele mai frumoase persoane din lume, in toate sensurile, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa-marie

Nu degeaba multa lume spune ca au fost staruri, superstaruri, megastaruri si ..........MICHAEL JACKSON!

Ce frumos spus

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa-marie

sau tot pe ideea asta (dar nu mai retin cine a zis, poate akon) : "exista staruri nationale, internationale (ca mine) si planetare, asa cum este Michael Jackson, care a dus muzica la un alt nivel.nu mai stiu originalul ca suna mult mai bine.

Michael thank you.Thank you, thank you, thank you

I believe Michael is alive.And I don't lose hope

Mergi la inceput

Asa e, frumos spus, exista vedete de toate felurile si marimile si...Michael Jackson!
Adevarul este ca nu stiu sa existe un alt om asa de cunoscut, pe intreaga planeta, cred ca si eschimosii stiau Moonwalk
Cum o fi posibil asa ceva, sa ajungi atit de cunoscut...asta nu stiu. Doar talentul si perfectionismul nu sunt de ajuns.
Dar, asa cum spunea si MJ intr-un interviu: "this came from above!"

(cat de mult imi place cum beatbox-eaza)

Hobby

Mergi la inceput

Apropos de beat box....

fatza ca fatza...portelan...dar miscarile....uff, minca-l-ar mama pe el de dulceata de baiat

Hobby

Mergi la inceput