King of Pop Michael Jackson (9)
Raspunsuri - Pagina 13
motanik spune:
Ce frumos clipurile de la gara si piata romana, super, ce tare la romana in mijlocul strazii, cred ca e singura zi cand n-au injurat soferii...si ce simpatic trece si autobuzul, cred ca ar fi vrut si calatorii sa vada. Super, mult mai bine ca data trecuta, s-a filmat f bine, multimea nu s-a calcat in picioare, s-a dansat frumos, clar. Bravo!
Will you be there unde e?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
lisa-marie spune:
rall suuuper si in gara de nord si la piata romana, mi se face pielea de gaina cand vad si ma bucur enorm sa vad ca si la noi e apreciat MJ. trebuie musai postate si pe youtube sa vada lumea ca si la romani e iubit mike
cory_box spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anka77
Da stiam, au venit numai pinguini...Mac, Diana,Eddie Murphy and co...nimeni f ciudat if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -He's not coming back Because he's sleeping with Me SHA`MONE!!!! |
pinguini, ha, ha.n-am zis ca nu stiai, dar ai vazut si ca nu l-au intilnit pe Michael deloc sau nu l-au vazut cu anii ? iar cei apropiati, n-au venit nicicare.si sa mai zica cineva ca esti tzaca pt. ca tu crezi in teoria conspiratiei.m-am uitat si la filmuletele lu tipa aia, sint bune ce mai...
nelia : muhamad ali este boxerul ala celebru ?
Michael thank you.Thank you, thank you, thank you
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
anka77 spune:
Super danseaza ConnectR. De cate ori il vad dansand, imi fuge mintea la Mike al nostru.. are din miscarile lui clar...si le face ca la carte ce sa mai..
Bey aia cu Flash-ul in Romana nu sunt normali.. Doamne....
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Da Corry ,n-am inteles exact cum au aterizat aia acolo.
Buna ziua sunt Queen Latifah, stiti nu l-am cunoscut dar daca se poa as vrea sa particip si eu si restul..Mda ce sa mai zic...ciudat
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Da Corry ,n-am inteles exact cum au aterizat aia acolo. Buna ziua sunt Queen Latifah, stiti nu l-am cunoscut dar daca se poa as vrea sa particip si eu si restul..Mda ce sa mai zic...ciudat if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -He's not coming back Because he's sleeping with Me SHA`MONE!!!! |
anka, acum sint putin derutata.m-am uitat la stranger in moscow (pus de iona) si off...e dulce tare acolo.nu stiu ce nu-i prea convine (cred ca apa), dar ii sta bine asa putin bosumflat...
Michael thank you.Thank you, thank you, thank you
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
lisa-marie spune:
eu una nici prin gand nu mi-a trecut ca macar cei tineri nu vor veni: gen justin, chris brown, beyonce, neyo, britney spears etc.....ffff ciudat mi s-a parut.......
lisa-marie spune:
i'm in love forever!!!!
Citat: | ||
citat din mesajul lui cory_box
anka, acum sint putin derutata.m-am uitat la stranger in moscow (pus de iona) si off...e dulce tare acolo.nu stiu ce nu-i prea convine (cred ca apa), dar ii sta bine asa putin bosumflat... Michael thank you.Thank you, thank you, thank you I believe Michael is alive.And I don't lose hope |
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa-marie eu una nici prin gand nu mi-a trecut ca macar cei tineri nu vor veni: gen justin, chris brown, beyonce, neyo, britney spears etc.....ffff ciudat mi s-a parut....... |
Justin nu a declarat nimic despre moartea lui. Niciun cuvant...si asa este, nici cei tineri nu au fost, si vorba ai au fost " prieteni".
Nu stiu de Chris Tucker, dar daca nu ma insel a fost.
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!