Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,fetele! sa aveti o duminica placuta!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Lylyana bine ai venit la noi! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si mancacios!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza lydia, neatza miany, ce bine ca ati venit ca se racise deja -ua..si eu ma plictisesc de mor pe aici singurica

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Da ce e cu MONIS e plecata in concediu?

Mergi la inceput

Lydia,Monis experimenteaza "placerile " ultimului trimestru..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIANY la ce te referi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

MIANY la ce te referi?

Lidia

nu e ceva ingrijorator..pur si simplu cele obisnuite pt.aceasta perioada a sarcinii..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

stiti ce urasc eu cel mai mult si mai mult in Romania? Penele de curent! Din nou ni s-a luat lumina! Si laptopul a trecut pe baterie...daca nu vine curentul repede risc sa nu mai pot povesti cu voi...offf...tara noastra...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna, fetele!!!

Raportez contractii...cred ca daca voi avea o zi fara, mi se va parea ca e ceva in neregula cu mine

Katy, multumesc mult, si tie la fel!!!

Lili, bine ai venit printre noi, sarcina usoara, fara problemute si la termen!!!

Lavi, felicitari pt rezultatele bune, si felicitari pt patul pliant, e super!!!!

Cristinam, felicitari pt rezultatele bune, ma bucur ca te-ai linistit si...lasa-ma sa folosesc expresia: I told you so!!!!

RamonaC, chiar ca e foarte placut sa citesti la odiseea de Sept-Oct...si ele sunt multe, caractere diferite si, totusi, au reusit sa faca o treaba extraordinara. Cred ca e bine sa le urmam exemplul!!!
Cumpara chilotei noi pt pasaroanca, nu o mai chinui!

Dienutze, daca tot iti place atmosfera, stai mai mult cu noi!

Doris, sunt sigura ca ne vor ajuta bb-ii sa slabim...iti dai seama, copil,placenta, lichid amniotic,cant de sange care revine la normal, retentia de apa....vom pierde din start, pt inceput, vreo 8 kg. Plus ca vom arde aprox 900 cal/zi pt a produce lapticul!!! Restul....vedem noi cum facem!

Shtephy,plimbareato, ai mare noroc cu mami a ta, sa-i dea DD sanatate sa ajute fata in continuare!
Si eu, cat voi sta in Romania, o voi avea pe mama la mine si ma va ajuta.

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata fetelor!
Sthephy merci de raspunsul in legatuar cu tensiunea. O sa ma apuc sa citesc si eu cate ecva despre preeclampsie, ca pana acuma am trecut cu vederea acest subiect eu stiindu-ma mereu cu tensiunea mica. Cofeina nu consum deloc, numai aici virtual cu voi, ca nu imi place nici macar mirosul la cafea, dar sa o mai si beau, la ice-tee am renuntat de cand cu sarcina, dar in schimb sarea o ling de peste tot. Mananc la sare ca disperata. Imi iau seminte din alea prajite si sarate si intai le bag in gura si sug sarea de le ele si apoi le mananc . O sa incerc sa ma controlez. Apa plata beau Dorna, de care ai zis tu sau mai iau de la Kaufland un bidon de 10 l de ZIZIN, care imi ajunge 4 zile. O sa ma uit sa vad asta cum sta cu sarurile.
Am inteles cu preeclampsia asta. Nici eu nu cred ca e cazul, dar e bine sa ne ferim.

Laviniablaga superb patutul asta. Imi place tare mult ca are si masuta aia de infasat si caruselul inclus in pret. Sa-l folositi cu placere si sanatate multa. Mi-am salvat si eu link-ul sa vad ce articole interesante mai sunt pe acolo.
Dienutze asa mult muncesti si mai ales intr-o zi de duminica??? zici ca esti negru pe plantatie. E obositor ceea ce faci tu acolo? Spor la treaba sa ai!
Lumi tre sa ne obisnuim cu contractiile astea, ca se pare ca le place tare mult la noi . Ieri am "despadurit" "pasaroanca" si i-am dat chiloti din aia mari, moartea pasiunii . Aia tanga am de gand sa-i mut maine in alt sertar ca imi ocupa locul degeaba aici .

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput