Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 12
alex25 spune:
Luto, atat de tare m-am emotionat astazi cand mi-am dat seama ca sunt in transmisiune direct la asemenea evenimente incat mi-am socat soatza cand i-am explicat de ce bocesc, nici acum nu sunt sigura ca a inteles pe deplin.![]()
![]()
Cu Geani am rezolvat-o ca e clar ca pana maine nu se mai intampla nimic, dar eu am un stres ca o sa primesc mesaj de la Kateryna si o sa dorm si nu o sa aud telefonul, na belea!
----------------------------------------------
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4 sapt 

MangaGirl spune:
buna dimineatza,
m-am trezit si eu 

...vad ca spiritele sunt la fel de agitate...HAI KATTERYNA!!! 

.
HAI GEANI!
Eu am fost pana la arogs azi ca aveam niste vouchere care trebuiau cheltuite...adik vreo 10 lire in total si mi-am luat o minge din aia medicinala pe care sa stau cu spatele si un matt pentru yoga si pilates pentru dupa ce nasc cand m=oi apuca iar de exercitii. mi-am luat gandul ca o sa mai am bani de sala dupa, pentru multa vreme...asa ca imi fac gym acasa. ![]()
![]()
![]()
criss sper ca esti bine.
techila ma bucur ca esti acasa si ca balenii papa bine. iar Techila ta e super catel :) dragutza de ea 

ma duc sa caut un rennie ca ma arde stomacul de nu mai pot.
luci, raluk si aida salutare la fete!!!

MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinus8 eu sunt pe-aici... da' am asa o stare... ![]() 38+ ![]() AMR 11 days!!! more or less... pozici |
hai, hai

ce-ai patit? trece, doar stii :)MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Anco si eu am dormit ca o valiza...asa ca nu stiu zau ce fac la noapte ....dar gasim noi ceva de discutat. ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |

mu sunt singura la noapte 

, sunt cu tine !!!!anco
37+
???? si 
poze
unombun spune:
lutoniana,multumesc de sustinere
da'ma gindesc si eu la una la alta,cum sa o dau...sa iasa bine.Eu cu sarcina,la fel,nici apa de la voma ,arsuri si greturi aproape ca nu mai pot bea,Doamne,e teribil..
Nenea doctorul m-a linistit,zicindu-mi ca o sa-mi faca ceza tocmai datorita problemelor,luni vrea sa ma vada la eco,in rest...le-am felicitat pe pm pe fetele care au nascut,eu voi naste pe la jumatataea lui oct,poate de ziua mea
.M-a intrebat doctorul ce face copilul,misca?Barbatul,acasa,raspuns:nu i-ai zis ca e sala de sport burtica ta?Bebe sare la trambulina,face gimnastica,e la paralele,etc,dupa cum misca tot timpul..
liliac1 spune:
Fetele cu depresii pre-nastere: BAGATI-VA MINTILE-N CAP!!!
Trebuie sa fiti optimiste si sa va adunati toate puterile ca nu este loc de "prostioare". Stiu ca nu este usor, am trecut printr-una post-nastere...si a fost destul de urata...dar va rog io din suflet, rezervati-va pentru ceea ce urmeaza, ca oricum lucrurile cu un beb in casa schimba lucrurile ![]()
va
pe toate si sper sa treaca usor si repede. Aida, numai tu esti "vinovata" ca nu ne-ai mai delectat cu niciun moment artistico-umoristic
Sau tre sa delegam pe cineva special pentru aceasta treaba ca tu esti persoana cu "capitolele noi"??
As face-o io dar ma pricep..ca nuca-n perete. Cine se inscrie
??
Liliana,
Andra-Maria &
cu
32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
anco spune:
croco si adinus, ce e cu voi?haideti fetelor ca nu e nimic 

techila , esti o mamica beton. sigur o sa te descurci balenii si dupa ce se intoarce vali la servici. abia astept si eu sa-i vad afara.
anco
37+
???? si 
poze
diana_n spune:
Aida sau alte fete, sariti repede cu niste bancuri ca bate un vant cam trist.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
Mangulico mi-a fost dor de tine.
Si Adi completeaza niste chestionare faine si are cam 20 de lire in vouchere...dar nu le-a comandat inca .....
Sa vezi ce o sa mai cheltuim...de o sa umplem casa cu frumuseti ![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Doua calugarite au iesit de la manastire ca sa vanda prajituri. Una era sora Matematica (M), si cealalta sora Logica (L).
M: Se apropie noaptea si suntem inca departe de manastire.
L: Sora, ti-ai dat seama ca ne urmareste un barbat de peste o jumatate de ora?
M: Da, ce o vrea de la noi?
L: Este logic. Vrea sa ne violeze.
M: Oh Doamne! Calculez ca daca continuam sa mergem in acest ritm, ne va ajunge in 15 minute. Ce putem face?
L: Unicul lucru logic pe care il putem face este sa mergem mai repede !!!
M: Nu cred sa functioneze asta !!!
L: Bineinteles ca nu, pentru ca si el a facut ultimul lucru logic pe care-l putea face, a inceput si el sa mearga mai repede !!!
M: Si acum, ce vom face? O sa ne ajunga intr–un minut.
L: Unicul lucru logic pe care il putem face este sa ne separam, d-voastra o luati pe acolo si eu pe aici; nu va putea sa ne urmareasca pe amandoua!
Atunci, barbatul s-a decis s-o urmareasca pe sora Logica. Sora Matematica a ajuns la manastire preocupata de ceea ce i s-o fi intamplat sorei Logica, dar dupa un timp a sosit si sora Logica.
M: Sora Logica!! Multumesc lui D-zeu ca ati ajuns cu bine. Povestiti-mi ce s-a intamplat.
L: S-a intamplat ceea ce era logic. Barbatul nu putea sa ne urmareasca pe amandoua, asa ca a optat pentru mine.
M: Si, ce s-a intamplat dupa aceea?
L: Ceea ce era logic. Am inceput sa fug cat mai repede, si el dupa mine, la fel.
M: Si?
L: Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns.
M: Dumnezeule, si d-voastra ce ati facut?
L: Am facut ceea ce era logic, mi–am ridicat fusta.
M: Dumnezeule, si omul ce a facut?
L: Si el a facut ceea ce era logic, si–a dat jos pantalonii.
M: Oh, nu!. Ce s–a intamplat dupa aceea?
L: Pai nu este logic sora? O calugarita cu fusta ridicata fuge mult mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine!
PERSOANELE CARE AU AVUT GANDURI MURDARE
PRIMESC CA "PEDEAPSA"
20 AVE MARIA SI 10 TATAL NOSTRU
Cea mai fericita
38 + cu