Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)
Raspunsuri - Pagina 8
strunfita spune:
Fata mea scoate laptic din ce in ce mai mult si mai des, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Lactate nu mai mananc de 2 luni, nu stiu de la ce ar putea fi. Partea buna este ca ea creste bine, a pus in 3 zile 120 grame, acum are 7.100. Solutii ceva, aveti? Ca ma apuca disperarea... Am tot sperat ca voi scapa de asta la al 2-lea copil
Noi la somnul de noapte stam super, adoarme pe la 8, 8 si jumatate, somn pana pe la 3-4, papat, schimbat daca e cazul, apoi din nou somn pana cand o trezeste Bogdan, pe la 8.
Ziua in schimb nu adunam in general mai mult de 3 ore.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
clodyac spune:
strunfitaaaaaaaaaaa vreau si eu somn asa la mine nu doarme nici ziua nici noaptea mai mult de 1.5-2 ore 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
strunfita spune:
clody
, sunt sigura ca vor veni si vremuri mai bune, probabil ca inca mai are colici, Bogdan de exemplu a avut pana la 4 luni si jumatate, dar de pe la 3 luni si jumatate a fost mult mai bine cu somnul.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
clodyac spune:
ms strunfita
ce sa fac am sa astept si eu aceea perioada ca si pe o oaza in desert (va place ce analogii fac
)
mamica
Razvan Andrei
kiralina spune:
Fetelor va pup,
Am citit ieri raspunsurile voastre dar nu am mai avut putere sa raspund. Intre timp mi-a trecut diareea, dar de ieri dupa masa o tot tin cu febra 38. Scade la 1 ora dupa ce iau paracetamol, dar revine dupa ce trece efectul.
O prietena care e medic mi-a zis ca ar fi rotavirus, si atunci e ff bine sa alaptez si sa ii dau anticorpi.
Acum mi-am dat seama cat de important e sa am lapte strans in congelator, si m-am pus pe treaba.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
clodyac spune:
kiralina imi pare tare rau ca nu te simti bine stiu cat de groaznic este offf sper sa treaca cat mai repede

mamica
Razvan Andrei
ancy_2405 spune:
Buna fetelor.Abia ce am ajuns si noi de la pediatru.
Alex creste,are 7.100 kg si 65 cm.Mi-a zis pediatra ca pot sa-i dau pasata de mere si pere si suc natural,iar de la 6 luni incepem cu mancarica.
Am intrebat-o daca ma pot vopsi si mi-a zis sa mai astept putin (cam 2 luni)Alex cand plange nu are lacrimi si mi-a zis pediatra ca e inca micut.Daca nici pe viitor nu va plange cu lacrimi ,vom face o vizita la oftalmolog.
Va pupic pe toate si va doresc o zi buna in continuare

http://picasaweb.google.com/ancysimona/PozeAlexutz#
Anca mami fericita de
Alexandru George (07-05-2009)
clodyac spune:
ancy felicitari pt bebe alex care creste
fetele va intreb si eu ceva : pot sa il pun pe razvan in fundulet ? nu e prea mic? ma gandesc sa nu ii fac rau la coloana... ce spuneti?
mamica
Razvan Andrei
ancy_2405 spune:
Clodyac mersi
.
Alex sta in fundulet dar sprijinit mereu de ceva.Razvan are aproape 3 luni,nu cred ca e o problema.
http://picasaweb.google.com/ancysimona/PozeAlexutz#
Anca mami fericita de
Alexandru George (07-05-2009)
LauraOana spune:
hallo fetele!!
ieri ne-am intors si noi din romania! inafara de "binevoitori" cu ideile lor de a nu scoate copilul din casa fara haine de iarna
a fost foarte frumos..la arad ne-am cam copt....dar in retezat la bunica mea a fost foarte placut...sebastian si eu am fost alintati la maxim
....micutul meu a inceput sa saliveze ca din robinet
si tot ce prinde in maine duce la gurita...cred ca se pregatesc gingiile pt dintisori...am citit ca sa vorbit la despre vaccinul contra rotavirus...sebastian deja a prmit prima tura, peste 2 saptamini mergem sa primim a 2 a tura ... rotarix e platit de stat..pt prima tura infarix hexa am platit 108€..si data viitoare primim si vaccinul contra pneumococcus care costa 55€..
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian