Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
fetele am si eu o intrebare...i-am dat ieri la bebe panadol si azi nu msai are febra si nici macar zmei

..ce sa fac? sa continui sa-i dau sa gata..am terminat cu el ca si asa nu-i place deloc si ma chinui pana reusesc sa-i dau
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
strunfita spune:
Cris, ce ma bucur ca e micuta bine
. Eu cred ca i-as mai da azi pentru siguranta, da' un sfat concret n-am.
Madalinutza, multa sanatate! Trec si problemele cu sotul 
Otiliap, noi avem la Bogdan un pat normal la care i-am atasat gratii de protectie. Eu le-am luat de la Premaman, stiu ca sunt si la Ikea. Probabil ca se pot face si la comanda, se baga pe sub saltea. Uite aici:
http://family.webshots.com/photo/2670762790085586843uLgvqH
Clody, daca nu vrea sa stea in fund lasa-l in pace, oricum nu e indicat sa-l pui asa de mic.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Leeloo21 spune:
neata fetelor!
andata 
kiralina ti-am trimis PM legat de locatie pt botez
ana_micu te rog imi trimiti si mie aceste cartlii de care vorbiti..ai adresa mea, dar o mai scriu o data cristina_mitzu@yahoo.com
cris..super e miruna cum merge ea
pt febra i-ai dat doar panadol?..tudor a avut rosu in gat sapt trecuta cu febra 39.1 in fundulet..si mi-a zis sa alternez panador cu nurofen baby 3 ml la 4 ore..timp de 48 ore..chiar daca a trecut febra..a trecut oricum febra in cateva ore de la primul nurofen..dar cred ca cel mai bine e sa suni medicul tau sa-ti zica..noi avem panadol baby cu gust de capsune si nurofen cu gust de portocala..
si sanatate tuturor!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
strunfita spune:
Ioana, ce vaccin i-ati facut Sarei pana la urma? Ati gasit Infanrix Penta, sau ati mers pe Pentaxim?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cris_82 spune:
strufita.......multam
sper sa nu mai ia de pe nicaieri raceala ca e tare pacatoasa
leeloo............si noi tot pandol cu gust de capsunele avem,doar ca oamenii astia nu s-au gandit si ei ca bebicii gen cum e fi-mea il scuipa si sa faca si cu ceva gust de laptic
.Da..numai panadol i-am dat si dupa prima doza era ca noua,dar am continuat sa-i dau..problema e ca dr.la bebe e plecat si nu raspunde la telefon

mami de
Miruna(29 mai) 

clodyac spune:
strunfita oricum nu il fortez iti imaginezi numai ca visam si eu cu ochii deschisi ca voi avea o clipa ... de respiro
stiu ca e micut oricum l-am pus asa inclinat nu direct in fundulet![]()
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
ganesha spune:
Buna fetelor,
vreau sa va spun ca sunt tare suparata, nu stiu daca va aduceti aminte dar la sfatul vostru(saru'mana de sfat)i -am facut analizele lui bebe la kk pt ca are tot timpul diaree si nu a luat deloc bine in greutate, si rezultatul a fost infectie cu klebsiella nepatogenic. Acum trebuie sa facem tratament cu antibiotice si din pacate treb sa repetam si analiza pt ca cei de la laborator nu au facut bine antibiograma.
Si asta nu este tot am facut si TSH-ul pt tiroida care a iesit peste valorile normale, asta inseamna hipotiroida, se pare ca ma mosteneste. Si "desteapta" de dr nu ne-a spus nimic decat sa mergem si cu celelalte analize. Ma scoate din sarite sist lor medical sunt tare incompetenti, de altfel klebsiella a luat-o bebe din spital la nastere, spital care a fost cea mai scumpa clinica particulara din oras, dar asta este, suntem in Africa tottusi.
Vreau sa rog mamicile care au auzit de aceasta klebsiella sa-mi spuna si mie ce stiu despre ea, am inteles ca se scapa f greu de ea.
Si tot rugaminte mare, daca stie cineva ceva de TSH-ul marit la bebei sa-mi povesteasca si mie.
Si colac peste pupaza e si racit, nu are febra dar tuseste urat si are nasucul plin de mucisori, nu mai scapam de caldurile astea mari si de transpiratiile de rigoare, de aici si raceala.
Scuze daca ma plang dar sunt tare suparata.
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
strunfita spune:
Of, Ganesha, multa, multa sanatate!
Din pacate nu te pot ajuta, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, stiu ca se mai plangea o mamica de klebsiella (sa fi fost Madalinutza???). Probabil ca trece doar cu antibiotic. Pentru mucuti, ai batista bebelusului? Ai incercat Oscilococcinum?
bebele mic, sa se faca bine
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
cris_82 spune:
ganesha.............off pui mic bolnavior..asa cum a zis si strunfita mai era o mamica care spunea exact de acelasi virus,dar nu mai stiu cine 
..toate gandurile bne si pupicii nostrii sunt spre voi ca puiul mic sa se faca bine cat mai repede
eu am intrerupt de tot sa-i mai dau panadol la fata ca pe fetisoara s-a umplut de pete rosii si sigur nu sunt de la caldura

..bine ca nu mai are febra si zmei
mami de
Miruna(29 mai) 

cris_82 spune:
ganesha...........cam asta am gasit eu : Klebsiella este o bacterie frecvent intalnita in pediatrie, poate determina infectii severe sau mai putin grave in functie de imunitatea copilului. O infectie urinara cu acest microb trebuie tratata conform antibiogramei, trebuie repetata uroculturi lunar, trebuie cautat un substrat malformativ al aparatului urinar. Nu se transmite in familie si necesita o igiena riguroasa ( atentie la decalotare)
mami de
Miruna(29 mai)