Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Joanna, nu poti chema un "schimbul doi" la brate? si imi pare rau ca Darius e asa pretentios.

Alexandru Paul, bebe de Zori, Iulia Petra, bebe de Zsuzsu, Darius, bebe de Danonique, Silvia Ioana, bebe de Cativ13, George Andrei, bebe de Inna30

Va dati seama, Paul al lui Zori face azi 8 luni

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

of joanna, nu stiu, ia-le pe rand, daca nu vrea papa, poate il doare burtica (eu si acum ii dau uneori siropel de colici cand mi se pare ca se strange), poate ii e sete, nu stiu daca al tau bea apa, dar al meu nu vrea lapte in loc de apa, daca ii e sete, apa ii trebuie.
Dar orice ar fii, tu trebuie sa stai cat de lucida poti, nu trece prin suflet toate plansetele astea, ca ii trec si tu rami praf si vorba aia, mai trebuie sa faci fata si la altele, cand o mai creste. Poate totusi il mananca gingiile, chiar daca nu se vede nimic. Ai incercat cu ceva pt dinti? Macar sa elimini o cauza.

Edit: de fapt o posibila cauza.

5 luni

Mergi la inceput

tuta ce sunt... am vazut ce a scris Shasa Pupam mami de indieni si... nu stiu cat de grava e intoleranta aia, bine ca ati aflat ce e, pupam si funduletz de bb Petru.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

o, da, si eu am vazut si am uitat sa spun ca ma bucur ca revii, ca doar asa ne-ai promis!

5 luni

Mergi la inceput

joanna, daca iesi cu el afara, in carut, nu-i liniste, e tot la fel de agitat? al meu cand intrece masura il scot afara si e liniste.

mihaela, tu intrebai de tastatura de la laptop? Sotul meu spune ca iti poti lua tastatura cu usb (varianta ieftina, ca nu stiu cat costa sa-l dai la reparat).

5 luni

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca am vazut pozele de la mare, mihaela ai o fata frumoasa foc, are niste ochisori atata de frumosi!!!

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

David a crescut foarte mult in aceasta noapte. Nu-i mai venea absolut nici un body (cele de 12 luni ). Asa ca astazi am fost sa-i luam la pici de imbracat. Ne-am intalnit si cu Aris , cu Aris nemachiata+sotul (stiti voi care, acel mai b arbos ) si vitamina.

Acum o asteptam si eu pe surioara mea, caci nu ne-am vazut de 1 luna.

Mai citesc din ujrma si revin.

PS: Novus body-ul care ni l-ai facut cadou nu ne vine Nu l-a imbracat niciodata.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Alexandru Paul, Iulia Petra, Darius, Silvia Ioana, George Andrei!!!

Mergi la inceput

Adyris este tare frumoasa Teona. Este tare feminina cu parul acela lungut

Mergi la inceput

Of, cred ca ratam plimbarea de seara, Cristi doaaaarmeee... Si daca nici azi n-a dormit...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput