Redoutistele fidele LR France (173)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Dana spune-mi si mie cum faceai pe LR CA AS BAGA NISTE COMENZI acum cu codul ala de reducere, dar cadoul sa ajunga in 2 saptamani, cand revine Cristina in Franta.Multumesc

cris

Faci cosul, simlezi alegerea relaisului si in dreapata iti apare o fereastra cu datele cand iti convine sa ajunga coletul. Atentie ca pe LR coletul sta 10 zile in relais (stiu din mail dat de ei).

Si eu voi comanda prin Cristina de pe Kiabi. In relais Kiabi e tine 14 zile. Eu voi face specificarea in fereastra pt cadou ca ea il va ridica pe 26 sau 27. Activeaza-ti PM!

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Dana spune-mi si mie cum faceai pe LR CA AS BAGA NISTE COMENZI acum cu codul ala de reducere, dar cadoul sa ajunga in 2 saptamani, cand revine Cristina in Franta.Multumesc

cris

Faci cosul, simlezi alegerea relaisului si in dreapata iti apare o fereastra cu datele cand iti convine sa ajunga coletul. Atentie ca pe LR coletul sta 10 zile in relais (stiu din mail dat de ei).

Si eu voi comanda prin Cristina de pe Kiabi. In relais Kiabi e tine 14 zile. Eu voi face specificarea in fereastra pt cadou ca ea il va ridica pe 26 sau 27. Activeaza-ti PM!

Pup.

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Dana ai grija, ei spun 14 zile dar mie mi-a zis dna de la relais ca ea le tine doar 10 zile dupa care le trimite inapoi

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mireillegl

Am gasit un site de care eu sunt incantata: http://www.shoppinggallery.ro/

Ce preturi, frateee!!! Noua ne plac site-urile astea despre care se tot vorbeste la subiectul asta, cu preturi mai de bun simt

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Citat:
citat din mesajul lui Mireillegl

Am gasit un site de care eu sunt incantata: http://www.shoppinggallery.ro/

Ce preturi, frateee!!! Noua ne plac site-urile astea despre care se tot vorbeste la subiectul asta, cu preturi mai de bun simt

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Ai dreptate, nu sunt preturi ca la LR, unele sunt destul de piperate. Ce mi-a placut, a fost ca am gasit unele produse Promod pe care nu le-am putut comanda de pe site din cauza costului de transport prea mare. Si diferenta de pret era de 10-20 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutsa
Retailerul, care detine magazine în Franta, Italia, Spania si Rusia, si-a propus sa deschida 15 magazine în urmatorii cinci ani pe piata româneasca. Retailerul Kiabi este specializat în vânzarea de îmbracaminte, accesorii si încaltaminte la preturi mici, în unitati comerciale cu o suprafata de 1.000-2.000 de metri patrati"

Feel free to say "No"...
Mda, asa isi "propunea" si H&M sa-si deschida. Personal nu am vazut vreun magazin de-ale lor in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Fetelor va roooog, spuneti-mi si mie cum se comanda la lr prin relais colis...

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 30+

Mergi la inceput

Intrebare: fetita mea, are un an si jumatate si poarta marimea 21 la incaltaminte luata de la o firma si 22 de la alta. (Nu spui firmele ca fac reclama).

Vreau sa-i iau de pe Kiabi niste incaltari sport si m-am consultat cu ghidul lor de marimi. Am masurat piciorul Amirei si am constatat ca s-ar incadra la marimea 23 la ei. Sunt in dubii daca sa iau 22 sau 23. (Am experiente cu LR unde mie unele incaltari 39 mi/erau mici, altele mari, altele normale).

Cred ca varianta cea mai optima ar fi sa nu ma risc si sa iau 23. Daca-s mari, ii poarta mai incolo.
Voi ce experiente aveti cu incaltamintea Kiabi?

Mergi la inceput

Buna. Iar probleme.
Am facut comanda pe KIabi si primesc
14/09/2009 : En attente d'évaluation Fianet.

Mi se trimite mail ca s-a blocat operatiunea. De ce pt ca au un sistem de evaluare a gradului de expunere la fraude pe internet.

Te inscrii pe www.fia-net.com si depui un fel de plangere care nu stiu cum se va solutiona. Cred ca negativ pt mine.

Am sunat la BRD si mi s-a spus ca din punctul lor de vedere comanda este in regula, este acceptata tranzactia.

Bineinteles ca functionara nu stie de nici un fia.net. Ideea e ca la depunerea cererii pe FIA mi-au solicitat date personale precum, nume adresa, mail. Deci nimic legat de banca sau card.

Ei /cica/ creeaza o baza de date pt prevenirea fraudelor.

Ati patit asa ceva?
Oricum, o prietena mi-a spus ca saptaman trecuta a fost in Olanda si in anumite magazine nu i-a acceptat la plata card VIsa sau Mastercard. Valid bineinteles.

O fi din cauza ca locuim in Romania? Si ca sunt emise de aici?

Atunci care mai este avantahul sa pleci afara cu cardul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Buna. Iar probleme.
Am facut comanda pe KIabi si primesc
14/09/2009 : En attente d'évaluation Fianet.

Mi se trimite mail ca s-a blocat operatiunea. De ce pt ca au un sistem de evaluare a gradului de expunere la fraude pe internet.

Te inscrii pe www.fia-net.com si depui un fel de plangere care nu stiu cum se va solutiona. Cred ca negativ pt mine.

Am sunat la BRD si mi s-a spus ca din punctul lor de vedere comanda este in regula, este acceptata tranzactia.

Bineinteles ca functionara nu stie de nici un fia.net. Ideea e ca la depunerea cererii pe FIA mi-au solicitat date personale precum, nume adresa, mail. Deci nimic legat de banca sau card.

Ei /cica/ creeaza o baza de date pt prevenirea fraudelor.

Ati patit asa ceva?
Oricum, o prietena mi-a spus ca saptaman trecuta a fost in Olanda si in anumite magazine nu i-a acceptat la plata card VIsa sau Mastercard. Valid bineinteles.

O fi din cauza ca locuim in Romania? Si ca sunt emise de aici?

Atunci care mai este avantahul sa pleci afara cu cardul?

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Dana,
asa mi-au facut s mie cu o comanda de la cdiscount in iulie;
au dat drumul la comanda dupa ce m-am inscrs la ei si apoi mi-au trims mail cum ca eu le-am spus sa anuleze comanda si imi dadeau o note d`avoir pe care , eu, am schimbat-o in cec apoi pentru ca am vazut mail-ul de la ei in ziua n care expira note si nu mai puteam comanda pe site-ul lor ca era prea comlicat cu livrarea

deci, orcum ar fi, ori te ramburseaza ori iti trimite comanda
e vor sa verifice daca persoana care comanda e una si aceeasi cu cea care foloseste cardul

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare !
Romania e raiul fraudelor, pentru ca indiferent la ce nivel e frauda, POLITIA ROMANA NU FACE NIMIC !! Si va spun ca mi-au trecut prin maini multe, institutia unde lucrez a fost pagubita cu mii de dolari, si politia... a venit sa investigheze dupa 6 LUNI !! Sa puna intrebari si sa ceara informatii... Cum vi se pare ?
Normal ca pentru hoti e foarte avantajos sa incerce, si cu atat mai bine daca le pica ceva. Atata timp cat nimeni nu ii intreaba nimic pe hoti, fraudele infloresc !

In alta ordine de idei - acum doua saptamani mi-a adus, in fine, varul meu comanda facuta in ianuarie. Sunt foarte multumita chiar si de lucrusoare care nu ma asteptam sa ii mai vina Carinei, sau sa fie prea de calitate.
O sa incerc sa pun link-uri un pic mai tarziu, daca mai gasesc...

Mergi la inceput