Redoutistele fidele LR France (173)
Raspunsuri - Pagina 5
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutsa saru`mana, deci tre` sa mai cresc putin :D Feel free to say "No"... |
acum a aparut mesajul tau
Kontiki spune:
citat din mesajul lui Nerantula Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie care ar fi solutia sa comand pe laredoute.fr si cu ce costuri? multumesc! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
Sa speram ca-ti va raspunde cineva care e in tema... daca as stii, ti-as spune... si eu-s interesata
nushulica spune:
citat din mesajul lui loredana_76 Eu,eu eram cu comanda la next.Si nu m-am putut abtine si am mai bagat una ieri,sper sa ajunga si asta. poze |
ai primit comanda asta?m-as risca si eu cu o comanda ca prea balesc de asta vara la niste hainute pt david
de David
Poveste
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
ai primit comanda asta?m-as risca si eu cu o comanda ca prea balesc de asta vara la niste hainute pt david de David Poveste |
cred ca pe vineri ajunge
atunci se fac 10zile
danadc spune:
Ati vazut oferta de pe Kiabi?
Cumperi 2, al treilea gratuit. Pana pe 15 septembrie.
Si la oferta cumperi 4 platesti pe al cincilea (din vara) au bagat noutati.
danadc spune:
Si inteleg ca oferta este valabila si in magazine. Oare la noi vor fi cand vor deschide?!
anne16 spune:
citat din mesajul lui danadc Si inteleg ca oferta este valabila si in magazine. Oare la noi vor fi cand vor deschide?! ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
si crezi ca vor fi aceste oferte in magazine?
niciodata nu au fost reducerile care sunt in restul UE
alinutsa spune:
pai daca e valabila pana la 15 septembrie si la noi se deschide magazinul undeva pe la sfarsitul lunii ..ma indoiesc ca mai prindem ceva oferte
alinutsa spune:
"Urmatoarele doua unitati ar putea fi inaugurate anul acesta lânga hipermarketul Auchan Titan, respectiv în parcul de retail Militari Shopping City si vor fi operate în constructii de tip “stand alone” (cladirea include doar magazinul respectiv - n.red.).
Retailerul, care detine magazine în Franta, Italia, Spania si Rusia, si-a propus sa deschida 15 magazine în urmatorii cinci ani pe piata româneasca. Retailerul Kiabi este specializat în vânzarea de îmbracaminte, accesorii si încaltaminte la preturi mici, în unitati comerciale cu o suprafata de 1.000-2.000 de metri patrati"