Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 7
madalina84 spune:
![]()
![]()
![]()
Nu e vina mea,gangania a fost motivul,arata a greiere mare dar am realizat ca nu canta deci am intrat in panica si am pazit sa nu iasa de sub pat pana mi s-au inchis ochii(sunt nebuna nu-i asa) 

34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 Nu e vina mea,gangania a fost motivul,arata a greiere mare dar am realizat ca nu canta deci am intrat in panica si am pazit sa nu iasa de sub pat pana mi s-au inchis ochii(sunt nebuna nu-i asa) ![]() ![]() ![]() |
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
"Dilatatie 7-8 deja. Merge treaba
" - Selen

Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Acum ca am mancat bine pot sa incerc sa mai dorm putin.
Dar mai las o tura de fete:

Hai Selenicooooo !!!!!!!
Mai e putin si vine Ursulica !!!!

Hai Katerynaaaaaa !!!!!!!
Mai e putin si vine Trandafirasul !!!!

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac "Dilatatie 7-8 deja. Merge treaba ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merge bandaaaaa

Baga mare Selenico

Cea mai fericita
38 + cu 
hatsumomo spune:
| citat din mesajul lui madalina84 Nu e vina mea,gangania a fost motivul,arata a greiere mare dar am realizat ca nu canta deci am intrat in panica si am pazit sa nu iasa de sub pat pana mi s-au inchis ochii(sunt nebuna nu-i asa) ![]() ![]() ![]() 34+ IRINEL ANDREIBEBELICA MADALINA |
mai mada daca ai fii in Indonezia ce ai mai face ?! acolo umbla reptilele pe pereti

37 + 
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
aidaciolac spune:
hatsumomo daca mada era indonezianca , se dadea jos din pat si manca gandacul ![]()
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
simonette spune:
Buna dimineatza zanelor!!!!!

Fara numar de la mine ptr fetele care vor cunoaste azi fericirea deplina!!!! Selen
Katteryna

O zi minunata va doresc!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
24+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
crocodana spune:
Bravo Selenico!!!! Tacusi si facusi! Bravo!!!!Repede repede!!!
Inteleg ca e transmisie live!!
Hai ca mai e putin putin!!!

39 de saptamani +4
fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea