Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 7

madalina84 spune:
Nu e vina mea,gangania a fost motivul,arata a greiere mare dar am realizat ca nu canta deci am intrat in panica si am pazit sa nu iasa de sub pat pana mi s-au inchis ochii(sunt nebuna nu-i asa) 34+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA

aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84![]() ![]() ![]() Nu e vina mea,gangania a fost motivul,arata a greiere mare dar am realizat ca nu canta deci am intrat in panica si am pazit sa nu iasa de sub pat pana mi s-au inchis ochii(sunt nebuna nu-i asa) ![]() ![]() ![]() |

Aida ... 36+

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

aidaciolac spune:
"Dilatatie 7-8 deja. Merge treaba " - Selen
Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

lutoniana spune:
Acum ca am mancat bine pot sa incerc sa mai dorm putin.
Dar mai las o tura de fete:
Hai Selenicooooo !!!!!!!
Mai e putin si vine Ursulica !!!!
Hai Katerynaaaaaa !!!!!!!
Mai e putin si vine Trandafirasul !!!!
Cea mai fericita 38 + cu

lutoniana spune:
citat din mesajul lui aidaciolac "Dilatatie 7-8 deja. Merge treaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merge bandaaaaa

Baga mare Selenico

Cea mai fericita

hatsumomo spune:
citat din mesajul lui madalina84![]() ![]() ![]() Nu e vina mea,gangania a fost motivul,arata a greiere mare dar am realizat ca nu canta deci am intrat in panica si am pazit sa nu iasa de sub pat pana mi s-au inchis ochii(sunt nebuna nu-i asa) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEBELICA MADALINA |
mai mada daca ai fii in Indonezia ce ai mai face ?! acolo umbla reptilele pe pereti

AMR 3 SAPTAMANI :x:x

aidaciolac spune:
hatsumomo daca mada era indonezianca , se dadea jos din pat si manca gandacul
Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi

simonette spune:
Buna dimineatza zanelor!!!!!
Fara numar de la mine ptr fetele care vor cunoaste azi fericirea deplina!!!! Selen Katteryna
O zi minunata va doresc!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
24+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

crocodana spune:
Bravo Selenico!!!! Tacusi si facusi! Bravo!!!!Repede repede!!!
Inteleg ca e transmisie live!!
Hai ca mai e putin putin!!! 39 de saptamani +4
fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea