Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)
Raspunsuri - Pagina 6
crocodana spune:
haideti ca o sa fie bine cu crisbebe !!!trebuie!
si mie tocmai imi zicea sotul ca statistic acum bebelusii stau mai mult in burtica! odiseea noastra contrazice matematica!
39 de saptamani +3
fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
adinus8 spune:
Camy_pus, Dana_15, Ellenuta, Miany multumim
si mie-mi sunt tare dragi lucrusoarele
Croco, super burtica si ce marisoara e...
si zici ca doare deschiderea aia fortata a colului? offf, sper sa nu-mi faca si mie daca depasesc, ca am o sensibilitate groaznica pe-acolo, n-am putut nici macar masajul minune sa-l fac![]()
Alecsxa nu te mai gandi la prostioare, o sa fie sigur bine
Alex multumim de vesti si tinem pumnii Katterynei ptr maine

Dana_15, asta e si parerea mea despre wrap din ce-am mai citit...sunt sigura ca nu l-ai luat degeaba si ca pitica ta o sa fie f incantata
Doamne, acum am citit de Crissbebe...
sper sa nu fie nasol si sa primim repede vesti linistitoare
Iulika, multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta, cu optimismul de rigoare, care pe mine ma face tot timpul sa ma gandesc ca trebuie sa ma descurc si eu
38+ 
AMR 12 days!!! more or less...
pozici
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana dana15 imi place f tare ideea de wrap si site-ul de unde l-ai cumparat tu. stiu ca ai zis ca ajunge in 10 zile, pretul e in jur de 42 de dolari? (cat costa el + shippingul?) |
da, da..ceva de genul..am platit shipingul de 11 dolari; per total, in Ron-154; si sa stii ca l-am comandat miercurea trecuta si noi ieri la pranz aveam notificare de la posta
..deci a mers mai repede treaba;materialul este f bun..bumbac..se intinde si pare rezistent; in cartulia ce am primit-o cu el arata si o poza cu un copil de vreo 4 ani purtat la spate
singurul defect pe care el il gasesc..materialul este grosut..cred ca va fi mai greu de folosit in zilele super calduroase; dar nu-i nimic..il folosim pana atunci!
imediat pun poze..
Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
adinus8 spune:
fetelor pot gasi pe undeva, pe vreun torrent, un link de downloadare a filmuletelor lui Shery Bayles? ca eu am vazut doar filmuletul de pe site-ul ei si altceva n-am gasit...
38+ 
AMR 12 days!!! more or less...
pozici
kemsy spune:
Buenos dias ![]()

da Doamne sa fie totul bine cu Crisbebe!!
E cu o zi inaintea mea la dpn.
Iulika, multumim ca ne-ai povestit cum ai nascut. Dar cu epidurala, te-a durut oricum (la expulzie)?
Drept sa va zic nu stiu cum o sa suport durerea, mi-a intrat in cap ca nu o sa ma doara deloc, pentru ca fac epidurala.
Mi-e frica de o reactie...dezechilibrata la durere 

Evident, sunt la recuperari!! 
Asta la vista baby!!
Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
Ellenuta spune:
oare asa sunt femeile din nastere??

http://www.snotr.com/video/2630
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Clodute spune:
Ma rog si eu sa fie bine pt toti cei cu probleme.
SI vreau sa va arat osalopetica pt karolinacrosetata de buni pe ideea mea si cusuta de mine si un cadou pt un bebe
Va pup si mai revin.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui adinus8 fetelor pot gasi pe undeva, pe vreun torrent, un link de downloadare a filmuletelor lui Shery Bayles? ca eu am vazut doar filmuletul de pe site-ul ei si altceva n-am gasit... |
Ufff..nu mai stiu cum am facut..ca eu sunt pasta la chestiile acestea..s-a ocupat barbatu'; am explicat cu cateva capitole in urma ce si cum, dar te cred ca nu ai chef sa cauti..
ideea era..dai pe google "laugh and learn about childbirth" si iei primul link de acolo (asa cred..oricum unul din primele 3)..aparea o pagina cu niste doamne cu sanii goi

Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Ellenuta am vazut si eu pe pitica aceea galagioasa!
si barbatu'..si s-a speriat![]()
Clodute fff faine salopetica si cadoul pt bebe!
sa le poarte sanatosi! ce frumos ca poti sa faci lucrusoarele acestea minunate!
Thank God I'm a woman!
Clodute spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Ellenuta am vazut si eu pe pitica aceea galagioasa! si barbatu'..si s-a speriatClodute fff faine salopetica si cadoul pt bebe! sa le poarte sanatosi! ce frumos ca poti sa faci lucrusoarele acestea minunate!Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |