Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna fetelor
Predau stafeta Asiei

Hai Katerynaaaa, azi devii mamica !!!!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Noapte buna, Lucia

Noapte buna tuturor!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

La ultimul refresh am realizat ca de cateva nopti bune lipseste Andrusca...Andra iulia....sper ca e bine si se plimba ca de obicei

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ralucu vaaaaai prin ce ai trecut si cum stiu unii medici sa te bage in depresie
Acum esti inca sensibila din cauza evenimentelor care s-au intamplat cu o viteza naucitoare si din cauza asta inca plangi , dar o sa vezi ca problemele vor trece si imediat va veni vremea sa va bucurati din plin de familia numeroasa si sanatoasa care v-ati dorit-o si care ati construit-o. Te scumpo si cat mai mult laptic pt papacios
Aaaaaa , ca era sa uit , smecheritzooooo , adica ati tacut si ati facut , dar lasa mah ca imediat fac 37s o sa se auda departe ... sper ca de data asta ai zambit. si tot binele din lume sa il aveti

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

diana esti in lista de programari
luto mai fata , eu am asa un zmeu descurcaret , dar azi a intrecut masura in tampenie . Mi-a cumparat masina de cusut si a cumparat-o fara suveica , ca era ultima masina din magazin si nu a vazut si i-am zis cand era in magazin de suveica si toate cele , so , am masina , n-am masina , am doar o besh**a de masina

am gasit si eu pozele lu
crissbebe ce frumoasa , si ce pacat ca dupa cateva zile e atat de trista Atat as vrea sa fie bine of

si adela parca are 2 papusi , dar Calin arata clar ca un bebel papusa
raluk16 in zona asta nu e chiar rar numele asta , dar culmea e ca mie imi place de mica , doar ca Emma imi placea mai mult de mare ca mi se parea mai modern ...
... cat despre zmeu imi vine sa ii dau cu masina in cap , dar a adus el altele , de exemplu cadita care imi lipsea , este exact www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Mobilier-de-baie,-cu-cadita,-sertare-si-masa-de-infasat---SUZI/1717/" target="_blank">ASA doar ca nu e montata ... si eu nu am vrut sa cumpar dinasta din cauza de zgarcenie ca oricum face baie in ea doar cateva luni ... si a luat-o incredibil de ieftin
Kemsy si eu am citit mesajul cu dopul de cateva ori sa fiu sigura ca e gluma + vazut si poze

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

crissbebe , monicutz si MariaI ne gandim la voi si speram sa aveti medicii care sa stie sa faca exact ce trebuie ca totul sa se termine cu bine

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

nah si inainte de culcare niste tzacanite zapacite pt katterina maine sa iti tii in brate puiul papacios si sanatos

... cat despre Selenica scumpa doar doua ca sa fi hotarata ca vrei sau nu vrei sa nasti hehehe , vezi ca dorm cu telefonul la ureche ... nu cred ca o sa il aud asa ca dormi linistita la socrela ca nu e moment de nascare acum

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

si 179 gata zugravit pt tura de noapte ca sa dorm linistita daca tot am zmeul sforaitor langa mine

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Auzi mami de Chiara ca sunt M
Dar sunt foarte frumoaseeeeee Danuto...ma duc sa sterg poza cu camasa mea din album ca ma fac naibii de ras

Manga o fi la ala ciocolatiu sau la ala bej deschis ?

Cea mai fericita 38 + cu

stai linistita luto lasa camasa acolo
eu la spital o sa fiu imbracata in uniforma lor ( un halat antic si de demult ) deci nu am nici macar o camasa ca a ta ca nu e voie

o ruga si din partea mea ptr crisbebe sper sa fie bine si ea si bebicul sa treaca cu brio peste aceasta mare incercare .....
sarmana imi imaginez ce poate fi in sufletul ei acum
Fii tare crisbebe si tu si bebicul tau aveti nevoie de asta Doamne ajuta sa fie totul bine

37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x

Mergi la inceput