PRIETENE FARA TITLU (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bee, pai deja s-a molipsit Razvan: am inceput sa-i dau Sumetrolim, dupa ce am vorbit cu pediatra lui. Si Smecta, care este oribila, e singurul medicament pe care nu-l tolereaza Razvan, a trebuit sa-l combin cu Septilin si cu Sumetrolim. El inghite cu mare succes uleiul de peste Omega 3, dar Smecta, pas.
Edit: dar stiu ca ai avut o noapte horror! mama mia, habar n-am cum rezisti, poate fiindca esti calma?? Dar merita oricum, sa mai creasca ei putin si sa te tii apoi...

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

poze (1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Anda, am sa fac poze cu orasul si-am sa le pun in drop. Spune doar daca ai ceva preferat, locuinta ceva?
Buzaul este in limite normale. Calm, poate - pentru mine mereu a fost asa. Eu, daca ar fi sa plec, as prefera zona Ardealului, Banatului, cam asa ceva... Bucurestii nu i-am agreat niciodata in mod special, bine ca eu dintotdeauna m-am "vazut" mama de cariera , deci asta o pot "profesa" oriunde. Ce este oarecum bizar este ca chiar sunt asistent personal, deci mama cu atestat si contract de munca, si voi merge chiar si la cursuri saptamana viitoare . Uite acum imi dau seama, asta era scopul vietii mele .
Gata cu gluma, am si eu un nod in stomac, daca pic si eu bolnava - am pus-o nenicule .

poze (1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA chiar ca nu stiu cum rezisti! Toate ca toate ,dar lipsa de somn m-ar da gata Macar iei niscaiva multivitamine?Tudor mai imi face program d-asta predominant ziua uneori ... ca norocul ca nu noaptea.
ANDA abia astept sa ne mai zici si tu una alta de Mark,dar stiu ca tot prinsa esti ... Mie imi plac omuletii aia ca are Diana de lucru cu ei pana le tot monteaza castile, fustele, sulitzele ... si asa mai sta locului si e si liniste,ca e concentrata rau .
ASTERY noa sper ca te lamurisi acum cat de cat in privintza crizelor Imi pare rau ca se molipsi si Razvan deja, sper sa scapati repede.
INGRID cum sunteti?
ANAMARIA ati ajuns acasa? Ma tot gandesc sa nu fi luat si Clara atunci de la Diana,ca au facut schimb de suzete MIRA au inoptat iar la voi?

Eu am pus a doua tura la spalat si ma chinui sa montez caruselul - la care a rupt Diana o piesa saptamana trecuta si acum trebuie sa improvizez.Si pe urma sa aleg ce moztonei sa agatz pe-acolo.Din pacate caruselul va fi alta atractie a ... Dianei spre patutzul lui Tudor Mi-e doar sa nu i-l traga in cap

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

CRISTINA, sanatate multa lui Razvanel. Sper ca nu te imbolnavesti si tu.
Nu, nu am preferinte, pune poze cu ce vrei tu, merci mult.
Super ca mergi la cursuri, cat dureaza?
Profesia de mama e minunata, eu le admir din inima pe mamicile care stau acasa cu puii lor si se ocupa de ei.
Ai grija de tine si sanatate multa.

Lost in different projects...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ca uitasem: MONI, sanatate multa Dianei, sa se faca bine!
Uite ca uitasem sa iti zic.
Hai sa va zic repede de Mark, acum, cat am timp, ca am zile si zile.
E pasionat de cantece, de tot ce tine de muzica, lectura, povesti si jocuri de concentrare. Face tot felul de puzzle mai sub forma de cutii cu animale, ii plac la nebunie. Isi inventeaza mereu povesti cu jucariile, ii place la nebunie sa ii citim si sa ii cumparam carti, ne tot cere sa il invatam sa citeasca, ca el vrea sa citeasca singur, dar momentan nu ma bag la asa ceva. E dulce si scump, na, si io ca cioara. Daca se trezeste inaintea noastra in week-end, se duce in living si se joaca singurel pana ne trezim si noi, nici nu il simtim in casa. Isi iubeste pisicile mult si toata ziua le spune povesti. Pisicile dorm la povestile lui, evident, dar el e incantat ca uite ce il asculta pisicile.
I-am mai facut poze si filmulete, le pun cat mai curand. Oricum, am observat ca e pasionat de animale, tot ce tine de animale, masinile nu ii plac, doar cele din Cars, ca face povesti cu ele. Ii plac si trenuletele din Thomas, tot asa, inventeaza o multime de povesti cu ele. E pasionat de Lego si Playmobil si tot inventeaza povesti cu ele. E super autoritar, daca noi facem ceva ce nu ar trebui, imediat ne spune, faze de genul: mami, ai uitat sa ii spui merci lui tati ca ti-a dat apa, Oscar nu ai voie sa alergi in casa, etc.
, am putina treaba, revin.

Lost in different projects...

Mergi la inceput

Anda, ok cu pozele, daor sa scap de domiciliul fortat si pozez.
Cursurile nu stiu exact cat vor dura, poate niste we-uri, voi afla.

Moni, m-am lamurit cu crizele, azi am si o zi mai nasolica, nu mai am bioritmul ala, sa mi-l dai te rog, cand poti, chiar sunt curioasa. Tin mine ca il faceam lui RAzvan, ma intrebam: oare cand va incepe sa vorbeasca, si cautam pe perioada lunga la intelectual si tot prost pica, mama nebuna si eu . De fapt, ati inteles ca pb lui nu era numai lipsa limbajului expresiv.

N-am mai iesit afara, sa nu ne apuce cufurelile, ca eu una n-am cum sa-l tin in brate (cum se tin fetitele sa faca pipi/kk), cadem gramada amandoi.

Mai, deci eu am inteles ca Ursoaica o da pe Raisa la gradi si ca ea merge in invatamant, sa predea, asta era treaba cu scoala.

poze (1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

http://luci.criosweb.ro/bioritm.php?vers=2010
ASTERY d-aci se descarca bioritmul ala.
Azi are Tudor o zi de-aia de imi mananca nervii.E lesinat de somn,dar nu adoarme nicicum.Adica ar vrea el sa stea doar agatzat de dar nici poveste,n-am chef sa il invat asa! L-am pus in carucior,cum il fatzai cum adoarme,cum opresc fatzaiala cum in maxim un minut-doua incepe cu "auee" si "aueeeeee" tot si tot mai tare . Nu pot face nimic de el .Si acum nu e nici flamand,nu il doare burta si e si schimbat ...
A sosit si Diana, a urcat si pana la mami,dar n-a vrut sa doarma acolo de amiaza

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Anda, e tare dragutz Mark, daca va lasa sa dormitzi in week-end. Io m-am consolat ca depinde de copil. Ana mea e o urlacioasa si jumatate. Se scoala urland, maraie uneori continuu. Razvi nu-i asa. Si tot eu i-am facut, eu ii cresc, deci nu-i chestie de rafatz.
Moni, deci Tudor e cu "aueee". ce dragi mi-s asa mici. Al meu vad ca doarme, ca doar a fost in tura de noapte. Dimineata a dormit in carutz leganat evident, apoi s-a trezit cu foamea in gat (ueee), da-i si suge. Acum doarme langa mine, ca doar nu in patutzul lui! Nu stiu ce ti-e si cu babele astea, iti poarta tie de grija! Eu cu cezariana cu tot si ma misc de parca n-ash avea nimic. Dar de durut.........brrrr. Se vindeca pana la urma vad. Acum e aproape inchisa si unde erau probleme. Cat despre scos afara, eu i-am scos pe amandoi aproape imediat. Pe Ana la o sapt. Pe Razvan chiar mai repede. Si pe asta mic, dupa o sapt l-am scos si acum sta afara plimbat, leganat.
Ufff, mi-a promis si mie Radu ca se lasa azi de fumat. Nu mai cred. O sa mor cu nervii lui de gat! Dar la ce nervi am eu pe el acum, sa faca bine sa se lase si sa fie cat de nervos vrea el. Offf barbatii astia, sunt de groaza, copii mari. Nu suporta durerea, nu suporta frustrarea, sunt rai si de somn, etc.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Uf gata a adormit Tudor pe termen ceva mai lung sper.Dar am apucat de-am dushulit strumfa - mancare ioc ca nu voia decat lapte ca e "obosita" - si am pus-o la nani.Si am mancat io,ca io nu ma las Supa de fasole verde cu smantana,ficati de pui cu cartofi piure si papanasi cu branza proaspat facuti de mami Mmmm de cand n-am mai mancat!
ANDA mersi,e ok Diana acum dar i-am mai dat si azi antibioticul ala.
Ioai ASTERY apropo de antibioticul ala, m-am gandit dupa aia ca tot isi capiatzi aia: pe cutie scrie ca e de 30 ml ,dar daca puneam cat au zis ei 25 ml + 25 ml ieseau 50 ml,nu? - cum fras ,totusi ??? Ma rog,in final nu stiu cat sunt dar cand se termina o sa masor de curioasa sa vad cati ml incap in sticluta aia totusi
ANDA mor de dragul lui Mark ce cumintel e si cum se joaca el singur de mic Cred ca si pisicile alea contribuie de e asa linistit! Nu mai zic de kilele de jucarii super! Dar totusi d-astea mai au si alti copii si sunt multi care nici nu se uita la ele ! Nu mai zic de carti si puzzle! E un baietel deosebit,aia e clar! Cu limbile straine cum mai stati? Sa nu uiti de pozele si filmele promise!

Mergi la inceput

ASTERY sa stii ca are dreptate Brandusa cu barbatii versus empatie.In general sunt mai lipsiti de compasiune,speriati ca de bombe de sange,boala (a lor sau a celor din jur ... ) etc. Am si io un specimen.Io zic ca chiar daca va ramane Razvan cu ceva lispa de empatie,eventual doar va parea ceva mai macho,mai mascul dur asa ...

Na ca iar plange bebe ... acum merg sa ii dau papa,ca de cand o lalaim asa deja cred ca chiar l-a apucat foamea!

Mergi la inceput