Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
simona9999 spune:
am uitat sa va spun fetelor:
am facut prima serie injectie antitetanos.
n-am avut efecte adverse decat ca am avut mana putin amortita, in inconvenient ca a treb sa astept 45 min acolo
, ca la noi, la nimeni....
cea mai fericita cu 29+
sa fim sanatosi
mariaandreai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ieri am fost la medicul de familie si mi-a recomandat o carte, pe care deja am cumparat-o. e scrisa de Dr. Spock si se chema "Ingrijirea sugarului si a copilului", editia a 8-a. costa 50 lei. |
Multumim pentru recomandare. Tu ai inceput sa o citesti? Pentru ca eu ma gandeam sa cumpar mai degraba ceva european, pentru ca am fost dezamagita de cartea despre sarcina pe care mi-am cumparat-o (de la Clinica Mayo), pentru ca sunt mult prea multe lucruri tipic americane in ea si care la noi nu se aplica. Inclusiv trimiteri spre legislatie si asociatii si institutii etc. Si oricum, vedem la fetele de peste ocean ca practica acolo e complet diferita.
Dar asteptam si "recenzia" ta :) Spor la cumparaturi
Maria 24+
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
mihamora spune:
EU tocmai am scris aseara un mesaj, cap trecut pag18 dar se pare ca nu s-a vazut
Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
RamonaCopot spune:
Hello fetelor!
Aseara nu m-am mai putut abtine si am iesit la o plimbarica. desi m-au durut picioarele ingrozitor a fost super, iar azi noapte am dormit butuc pana azi dimi la 10. Cred ca din cauza de clocit in pat nu puteam eu sa dorm noaptea.
Si azi am mai iesit o tura mica la cumparaturi, dar de data asta cu masina. Am fost la kaufland si mi-am luat ingredientele pt pastele alea delicioase pe care o sa le pregatesc peste vreo 2 ore si am cautat din alea de pus pe wc de unica folosinta, dar nu am gasit.
La raceala am dat ignore, desi e inca prezenta, nu o mai bag in seama deloc. Sa ma lase in pace sa ma bucur si eu de ultimele 2 luni de bebita la purtator!
Am citit toate postarile voastre, stiri super si mai putin bune. LA fetele cu stiri mai putin bune le trimit cate un . Stiu ca nu ajuta cu nimica, dar nu prea sta in puterea noastra sa le ajutam, asa ca ne rugam pentru voi sa fie totul bine pana la urma si sa ajungem la finish line cu zambetul pe buze.
Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3
elenic spune:
Va recomand si eu o carte, pe care o citesc acum: "Cum sa nu fii o mama perfecta (How Not to Be a Perfect Mother: The Crafty Mother's Guide to a Quiet Life)" -de Libby Purves. E englezoaica tipa.
23+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Mussica spune:
RamonaCopot sa stii ca am incercat si eu chiar azi dimineata acest lucru. Am plecat cu vreo ora jumatate mai devreme la work (ce sa-i faci..daca nu am putut dormi) si prin urmare am mers mai multe statii de metrou pe jos. Nu vrei sa stii. :) A fost bine..dar pe la 3 si jumatate m-a lovit un somn...de cautam cu disperare in ochi un scaun mai comod sa trag si eu un puiut de somn fara sa ma vada cineva prin birou.
si m-am decis...experimentele de acest gen: doar seara sau in week-end.
25 saptamani
Ramonika spune:
citat din mesajul lui mariaandreai Multumim pentru recomandare. Tu ai inceput sa o citesti? Pentru ca eu ma gandeam sa cumpar mai degraba ceva european, pentru ca am fost dezamagita de cartea despre sarcina pe care mi-am cumparat-o (de la Clinica Mayo), pentru ca sunt mult prea multe lucruri tipic americane in ea si care la noi nu se aplica. Inclusiv trimiteri spre legislatie si asociatii si institutii etc. Si oricum, vedem la fetele de peste ocean ca practica acolo e complet diferita. Dar asteptam si "recenzia" ta :) Spor la cumparaturi |
de-abia aseara mi-am luat-o, la recomandarea medicului de familie.
am rasfoit-o doar, am sa incep in curand s-o citesc si va povestesc ce si cum pe acolo.
mi-am dat seama ca sunt multe "americanisme", insa am luat-o mai mult la recomandare.
Ramonika spune:
si la cumparaturi am facut urmatoarea isprava:
- caciulita bebe 3,4 lei
- 2 pantalonasi bebe 5 lei si 12 lei
- paturica de infasat bebe cu gluga 13 lei
- pantaloni gravida 80 lei
- bluza gravida 40 lei.
Ramonika spune:
citat din mesajul lui mihamora EU tocmai am scris aseara un mesaj, cap trecut pag18 dar se pare ca nu s-a vazut |
miha - am vazut mesajul, insa eu nu stiu ce as putea sa-ti spun decat multumesc pt. informatii
am vazut ca ai pus intrebari pt. ionela si betty