Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lidia, bine ai venit inapoi, desi cred ca ai mai fi stat, nu? 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Miany o sa ma pozez langa caruciorul lui fiu-meu

RamonaC eu am o prietena suuuuuuper slaba... si in luna a9a nici ei nu-i prea mai ardea de plimbari...
Eu am invatat si am vb doar din experienta...eu am lista facuta...am taiat ce am cumparat si stiu ce urmeaza sa mai cumpar.. o fac pt linistea mea..pt ca stiu ca la 9 luni nici rabdare multa nu voi mai avea sa stau s amut patuturi sa incerc saltelute...si altele
Eu in oct vreau sa ma odihnesc..si doar sa spal si sa calc hainutele...aaaaaa...si sa imi fac bagajul de spital..al meu si al baiatului..
Doamneeeee, abia astept sa-mi vad minunea mica..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre, nu o cunosc pe Cris...dar imi pare atat de rau sa stiu prin ce trece...
Am intrat la ele sa mai citesc. Sunt curioasa cum se mai simte bb Dragos si, of course, sunt curioasa daca a nascut Katerina!

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LUMI multumesc.

ANDRECLUJ tare as mai fi stat dar ma asteptau atatea de facut acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Mai am o noutate, MA MARIT! V-am spus ca intr-o zi am evadat din mizeria aia de Paralia si am facut o croaziera pe o insula superba. Pe vas am primit inelul si propunerea ... a fost emotionant

dankuta multumesc pt recomandari, esti draguta, insa noi in Grecia vrem sa mai facem o singura incercare, pe vreo insula... ceea ce am evitat acum din cauza sarcinii, am zis eu ca sunt mai "safe" pe continent si fiind aproape de Thessaloniki, nestiind in ce mizerie ajungem! Nu stiam absolut nimic despre zona respectiva si ne-am luat dupa descrieri si poze facute din te miri ce unghiuri samd... ce mai, superteapa! Si nu am stiut nici ca acolo e plin de romani, care isi bag si scot tot ce apuca in gura mare, pe plaja si peste tot...

Si pe mine ma doare spatele, mai ales cand ma ridic de pe couch unde stau de obicei semi-intinsa la tv, abia ma indrept.

Si mai raportez ca zilele trecute a trebuit sa-mi cumpar alti blugi (in ai mei nu am mai incaput in ziua plecarii spre casa!)... cu 2 numere mai mari Am sarit de la 38 la 42. Kg am pus cam 7 pana acum...

23+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Mai am o noutate, MA MARIT! V-am spus ca intr-o zi am evadat din mizeria aia de Paralia si am facut o croaziera pe o insula superba. Pe vas am primit inelul si propunerea ... a fost emotionant

23+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

FELICITARI! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ELENIC casa de piatra . Sa fiti fericiti si sa va aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Inainte de toate , ELENIC iti urez casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!

Trebuie sa va spun ca de vreo 2 zile, mi-e asa de greu dimineata cand ma trezesc. phiu... cand pun picioarele pe parchet sa ma ridic din pat..uf..parca mi se taie picioarele de durere surda (cred ca din cauza greutatii). Eu am plecat de la 77 kg si pana acum am luat vreo 5 kg. Plus ca vine pe sistemul unui mic "defect". Inainte de sarcina, mi-am facut un doppler la picioare si aveam venele dilatate cam de 3 ori dimensiunea normala.
Ce-i drept, durerea dispare pe parcursul zilei, dar e un mod tare urat de a incepe dimineata.

Intrebare: voua v-a cerut medicul sa repetati urocultura lunar?
Mie nu si am inteles ca ar trebui.

25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Elenic

Felicitari,casa de piatra, sa fiti o familie fericita si implinita!!!!

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

ELENIC sa fie intr-un ceas bun!!!

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput