Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
shtephy spune:
Katy deci bine tot nu te simti...fir-ar el de sistem cu totul natural...de medicamente ,consultatii nu au auzit
.
Poate o sa iti fie mai bine dupa we asta in care sta si tati cu Andrei.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+ 
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Katy deci bine tot nu te simti...fir-ar el de sistem cu totul natural...de medicamente ,consultatii nu au auzit .Poate o sa iti fie mai bine dupa we asta in care sta si tati cu Andrei. ![]() _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 26+ ![]() |
ce sai faci asta e mergem mai departe,nu?
acum incerc sa ma odihnesc cat mai mult fac mai putina treaba si chiar si la gatit mai rar ca imi face rau statul mult in picioare dar daca stau intinsa e bine nu ma doare nimik burtica nu e tare deloc si bebe misca in voi
29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
BoboMom spune:
Katyuscha, imi pare rau ca simti ca esti tratata asa pt ca esti romanca. Nu mi-am dat seama ca e asa acolo... Eu n-am simtit asta niciodata aici.
Dankutza, se pare ca diabetul gestational apare in general intre 24-28 saptamani, de-aia se face analiza in perioada asta. Eu ti-as recomanda s-o faci si sa dea Domnul sa iasa bine! Faci cum crezi, dar eu cred ca e f bine ca la noi se face obligatoriu.
Lidia, bine ai revenit! 
Of, nu mai stiu ce-am mai vrut sa zic.Sunt obosita rau, asa ca va pup si mai vorbim si maine 
Laura
29+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Laura B spune:
Laura G, in cata vreme ti-a venit rezultatul de la testul de 3 ore? Neplacut rau testul asta: incheietura de la mana stanga o am vanata acum, dupa 4 intepaturi. Oricum cred ca ajung si eu la clinica de diabet (medicul de familie mi-a spus dupa ce a primit rezultatul de la testul de o ora ca "sunt dulce rau" si m-a trimis la testul de 3 ore... tocmai cand as fi preferat sa fiu si eu o acritura).
Nu va mai spun ca abia acum sunt ceva mai bine dupa raceala de saptamana trecuta. Iau un antibiotic si inca cateva medicamente contra tusei. Vreo 4 nopti am dormit doar cate 2-3 ore - ba din cauza tusei, ba din cauza atacurilor de panica. Numai bube-n f-----l meu!
Noroc ca nu mai am decat 2 luni jumatate...
Imi poate trimite si mie cineva parola de la contul comun, va rog? Si, inca o data, rog pe cine face modificari la prima pagina sa ma treaca si pe mine cu un carutz roz, daca se poate. Multumesc.
Pup toate fetele.
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
BoboMom spune:
Laura B, sper sa fie bun rezultatul tau!
Eu am terminat testul pe la 11 fara ceva si la 3 si un pic m-au sunat cu rezultatul. Eu n-am avut probleme cu mana, desi mi-au luat de la aceeasi. Aveam o vanataie mica de tot de la testul de luni, dar ieri a fost ok. Sanatate multa si tine-ne la curent! 
Laura
29+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Katyuscha21 spune:
LAURA G si cum ti-a iest rezultatul?daca nu vrei nu raspunde la intrebare![]()

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata, burticute!!!
V-as invita la o cafea, dar nu am, trebuie sa ies sa cumpar.....Cine face cinste cu o cafea astazi?????????
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Katyuscha21 spune:
buna dimineata la voi as face eu dar la mine e seara dar totusi fac chiar daca nu beau o dau eu in dimineata asta![]()

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Andrecluj spune:
Buna dimineata la burtici Cafeaua e gata. Imitatia de cafea. Sunteti binevenite 
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna dimineata, burticute!!! V-as invita la o cafea, dar nu am, trebuie sa ies sa cumpar.....Cine face cinste cu o cafea astazi?????????Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denisehttp://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard |
25 +
Chiara Ada
vias spune:
| citat din mesajul lui Laura B Laura G, in cata vreme ti-a venit rezultatul de la testul de 3 ore? Neplacut rau testul asta: incheietura de la mana stanga o am vanata acum, dupa 4 intepaturi. Oricum cred ca ajung si eu la clinica de diabet (medicul de familie mi-a spus dupa ce a primit rezultatul de la testul de o ora ca "sunt dulce rau" si m-a trimis la testul de 3 ore... tocmai cand as fi preferat sa fiu si eu o acritura). Nu va mai spun ca abia acum sunt ceva mai bine dupa raceala de saptamana trecuta. Iau un antibiotic si inca cateva medicamente contra tusei. Vreo 4 nopti am dormit doar cate 2-3 ore - ba din cauza tusei, ba din cauza atacurilor de panica. Numai bube-n f-----l meu! Imi poate trimite si mie cineva parola de la contul comun, va rog? Si, inca o data, rog pe cine face modificari la prima pagina sa ma treaca si pe mine cu un carutz roz, daca se poate. Multumesc. Pup toate fetele. Laura "At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve |
felicitari pentru

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE