Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

BiancaM felicitari! Sa fie sanatos si norocos
Asteptam poze

rein bine ati revenit.

riloasa wow... ce curajos este in apa... bravo lui.
Am observat cand mergeam la inot ca baietii de pe acolo n-aveau nici un fel de frica... mai ales cei mai mici... A mea a abandonat inotul ... pt. ca ii intra apa in ochi

ioana a fost foarte tare fii'tu cu numai tati e Adrian

Ai mei poarta 21-22 ... iar la inaltime... nu mai stiu ... oricum sunt sub media celor de varsta lor...

Ziceam ca Mihai e doar racit... se pare ca nu e doar raceala... ca a luat-o si Andrei... dar la Mihai e pe terminate... posibil sa reziste mai bine organismul la diversi carcalaci

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,

FELICITARI BIANCA!!! SA FIE SANATOS SI VOIOS!!!!

MAI AM SI EU 5 ZILE SI-L VAD!

Multa sanatate si insanatosire grabnica! Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

bianca felicitari! sa cresteti mari si sanatosi, asteptam pozele.

loradin sa punem majoretele sa scuture pampoanele?

noi ne pregatim de "gadi". sper sa isi pastreze entuziasmul ca deja in fiecare zi vrea sa mergem la gradi. aseara dupa ce m-a inebunit cu plecatul la gradi, si-a scos ghiozdanul, l-a analizat, si l-a pus in spate ... si-a adus sandalele, am facut parada modei ... s-a asezat pe canapea: mai mami a mea ... da' oare de ce ma duc eu la gadi?? hm ... si am luat-o de la capat: te duci ca sa te joci cu copiii. mancati acolo, dormiti la pranz acolo, va treziti, iar mancati, iar va jucati si vine mami si te ia. venim acasa, mancam, ne jucam, facem baie, dormim. el: si cand ne trezim mergem iar la gradi. da!!! sper ca a inteles ... .

deci maine dimineata incepem gradinita (cresa). cine mai e in rand cu noi?

va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bianca, felicitari!!!! sa fiti sanatosi si bucurosi in noua formula

Ioana, si noi merem maine la gradi....iar....e ca un nou inceput ce sa mai...asa ca curaj

Mergi la inceput

roxana ... bafta si voua ... din nou! speram sa stati cel putin 3 saptamani, tura asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

dupa mult timp va scriem si noi putin,mult...vedem dupa ce termin de scris

In primul rand felicitari si buna venit pe lume lui Bianca,Stefan,Andrei , sa va de-a Dumnezeu tot ce e mai bun in viata

In al doilea rand,felicitari si sarcini usoare si nastere usoara pt Loradin care mai are un pic , Loradin,Mihaelaaa,Suzy78,Oana2007,Stefimic

Si sa scriu putin de Carl,are 92cm , 13kg(chiar nu stiu din ce ca mananca doar vinerea si atunci tine post ),la picior ca tot vorbiti de asta,poarta 24 dar ii mai dau si 25,depinde de undesi ce ii cumpar.El pare destul de firav,cand ne-am intalnit cu Razvanul lui Mady,am ramas uimita sa vad ca Razvanelul e un pic mai inaltut,e si mai bine legat,chiar daca e mai micut...aaaa si sa nu uit,venea Razvan pe trotineta,ca si Klaus m-a intrebat ,"sunt de-o varsta"
Carl e un pic mai grijuliu cu el,ii e teama sa n use loveasca,asac a nu prea se aventureaza el in orice,asta in comparatie cu Razvan care conduce deja cart.Partea buna e ca nu imi da emotii cand ies cu el la joaca,e destul de ascultator,dar cand vede copii ca Razvan cred ca devine un pic suparat pe el ca ii e teama,ca ar incerca si el dar ii e teama si prefera sa plece de langa ei.
In Romania cand am fost s-a jucat mult cu vecinii si ei stiind ca el e strain toti tabarau pe el,cum te cheama,ce jucarii si il alergau si el alerga dar nu prea stie sa se opreasca bine din alergat si asa a cazut,si-a spart capul,ne-a dat emotii cu sangele,dar a trecut.
De vorbit,de vreo trei saptamani ma uimeste ca face si el propozitii de cate 4 cuvinte.Spune multe cuvinte,dar sa faca propozitii,mai greu. Asa ca noi nu concuram cu cei ca Edycare spune toate alea,de are mama-sa ce sa povesteasca dimineata la cafea
Carl cum v-am mai spus e indragostit de masini,trenuri,avioane.Asa ca ne luam bilete si plecam cu trenul,si le tot schimbam (avantaj in DK iti iei bilet cu care poti circula cu orice daca e zona Copenhaga si ai stampilat o data si te-ai plimbat o ora sau depinde de ce bilet iei),asa ca ne plimbam mereu cu trenul
La noi cartile nu sunt pt povesti,Carl n-a ascultat niciodata o poveste cap/coada,doar carti cu masini unde cautam motorul,cate roti are,avionul cate geamuri.....Noroc cu dvd-urile ca asa vede/asculta si el povesti.
Jucarii,nici eu nu ma arunc sa-i cumpar scumpe si mereu,ii cumpar des masinute dar mici care sa le tina usor in manuta,care le poate lua cu el si acasa in afara de masini,trenulete,am inceput sa-i cumpar playmobil si vad ca e interesat.
Ce sa va ma izic de el.......da,zilnic imi zice ca vrea sa-l vada pe Mitel ,dvd(Michael Jackson)
Comic nu prea e ca inca nu are vocabularul,dar mixeaza si el romana cu daneza.Eram in avion si erau un pic turbulente si el s-a speriat si zicea "mami,fua male fela" v-am scris cum zice el ca de scris se scrie altfel,dar zicea mami cade avionul mare,din care male inseamna mare in romana;sau vo e vede hen" adica unde-i verdele la semafor.Nu trece pe rosu nici sa-l bati si daca trece cineva pe rosu,face oh,nej
Noi inca folosim libero,nu vrea de nici o culoare la olita si nici nu am incercat pt ca aici e ceva normal sa aibe inca scutec El zice cand face pipi sau kk,dar daca ii spun sa faca la olita sau la wc refuza.Asa ca mai asteptam,cu siguranta va veni si timpul lui,doar ca atunci cand am fost in Romania si cred ca el era singurul care la varsta asta poarta scutec,m-am simtit un pic aiurea cand o tipa mi-a dat o replica de genul,la varsta lui cu scutec si un zambet ironic.Bine,pe o parte a minteles-o pt ca in Romania asa e,copiii incep de mici la olita.
Si inca una,eu inca mai folosesc carut din ala umbrela si il voi mai folosi de acum,eu cand plecam si plec de acasa,plec pt ore si Carl oboseste clar,uneori plec la amiaza cand el trebuie sa doarma si doarme in carut,sau daca oboseste nu trebuie sa-l tin in brate sa ma murdareasca,sau sa-mi rupa spatele si auzeam pestrada " da o sa-l tina i ncarut pana la majorat" , sau o data mai aveam un pic si o trageam pe una de parcand a zis,"saracul copil,cred ca e handicapat de inca-l tine in carut" Dar mi-am vazut de drumul meu ca il am pe Klaus care mereu imi spune,nu asculta la altii,fa ce tie iti dicteaza inima.

Cam atata cu barfa

Eu v-am tot citit si voiam sa scriu cateodata ca de ex cand am citit de Thea a lui Ela cu copilul negru care nu l-a spalat mami lui Sau de Matei parca cand cu vecina

am si ceva poze dar sunt multe,asa ca va dau unde e Carl,in caz de vreti sa-l vedeti ce maaaare s-a facut...de unde atat de mare
deci aici Carl si Razvan

V-am pupat,o seara frumoasa

Mergi la inceput

buna dimineata!

matei este grupa mare ... la cresa. nu-mi vine sa cred!!
nu mai are pampers, mananca (si) singur, vorbeste de nu se mai opreste ... am ajuns la cresa, zisa si "gradi", si-a recunoscut doamnele care au stat cu el, o parte din colegii de anul trecut, era oarecum fericit. le-a dat pachetelele la doamne: "uite ce am pt tine". si-a gasit un ursulet uitat acolo de anul trecut si a venit sa ma trimita la serviciu: tu du-te a pipici mami, te asteapta fetele! sa vedem daca il tine asa ... sa speram ca n-o sa planga si ca o sa se simta bine. erau si multi copii noi care plangeau!!! mi se cam rupea sufletul. mai mult de parinti decat de ei. bine ... recunosc ... si eu am plans ... putin ... cand am ajuns la serviciu ...

ce copii mari avem!

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

rares o urlaaat, da ce-o urlaaat....

Stefaniya, bine ai revenit...am admirat blondinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna dimineata!

noi ne-am intors aseara de la mare caci ne-a batut vantul de ne-am uscat de tot

soare am avut mai deloc, la laja de stat am stat 2 ore... tudor nu a avut nici anul asta interes pentru apa de mare .. ne-am jucat pe nisip si daca ii trebuia apa imi zicea "du-te tu adu apa, eu stau aici".
la anul si asa nu cred ca vom reusi sa mai ajungem nici macar toamna asa ca pentru moment m-am lamurit de interesul pentru balaceala.

bianca felicitari! sa va intoarceti repede acasa si sa fiti sanatosi!

tuturor va doresc sa aveti o saptamana usoara!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Voiam sa va zic ca noi suntem in formatie de 4! Baietelul e Andrei Joi la 7.30 ora NY am nascut rapid, si aproape fara anestezie, de fapt au apucat sa-mi bage doar prima doza, ca dupa aia gata, capul era la iesire....O sa incerc sa pun poze zilele urmatoare...

Mami de Amalia si 39+

Bianca, felicitari! Sa fie sanatos, papacios si vesel Andrei al tau!
Refacere usoara, si mult laptic!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput