Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Yam yam ce cafea buna am gasit eu aici... Multzam Alysh Sa stapaniti sanatosi racleta! Da' ce-i aia? Am inteles ca ceva ptr gatit. O sa dau un search pe Goagal
Mihaser imi pare rau de incidentul cu patutzul. Of...
Eu cu Eva am dormit singurele, Iuby a dormit in sufragerie. Cred ca suntem aproape vindecati toti 3. Eu inca mai tusesc dar nu chiar asa rau. Eva n-a mai tusit deloc! Deci s-a mai imunizat un pic.

Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Alysh nu inteleg ce aparat ati cump. mai exact. raclette simplu sau combinatie pierrade, ca in poza de pe site-ul www.pierrade.com/" target="_blank">acesta. In tot cazul, aici gasesti retete diverse. Spor la papat!

Am mai vrut sa zic ca am citit tot ce-ati scris, insa noi nu prea suntem in dispozitie de scris...pb diverse nu mai vreau sa le insir aici.
Mi-a placut mult discutia despre familiile cu mai multi copii si mi-a placut ce a scris sora lui Doloress pe al ei blog. O pentru ea!

Si noi suntem de parere ca e bine sa ai mai mult de 1 copil. Suntem de parere si ca dif mica intre frati e cea mai ok pentru ei...nu stiu pentru parinti ...si cam asta despre noi.

Vreau sa ii urez si eu sarcina usoara si frumoasa Ceniei...si un bb sanatos!

Sanatate muuulta lui Mirci si Evei si mamicilor lor!

Va pe toti!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru toti puiutii M&M si mamicile/taticii lor Alexandru sau Alexandra!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Inais, am luat racleta simpla: In Franta taiam juma de cartof (fiert sau copt, fiert parca) peste care puneam cascavalul topit in racleta, oul de prepelitza facut in racleta si diverse sunci pe care le faceam pe gratarul de deasupra racletei. Merci pt site o sa ma documentez

LA MULTI ANI ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR!

Ce liniste pe aici pe la noi....

Noi am ajuns la socrii, am papat, Vlad doarme, s-a jucat frumos cu vara-su mai devreme. In sfarsit se joaca si ei ca pana acum isi primea numai scatoalce.
Ah...si Vlad a invatat sa spuna I love you

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Sunt cu piticul printre picioare, sa vad daca ma lasa sa scriu

Inais ne era dor de tine!!! Sa speram ca trec toate problemutele!

Alysh sa stapanesti sanatoasa raclleta, nu mai vorbi de sunci ca aseara am visat numai fripturi Pai mai mananc si altele, nu numai supa de varza, cam asa :
-luni-marti -miercuri - supa de varza si fructe si legume. Eu mancam asa la 2 ore ca mi-era foame tare cate un fruct sau cate un morcov cu un buchetel de brocoli, castravete, etc
-joi : lapte si banane pe langa supa de varza
- vineri si sambata - carne la gratar sau fiarta de pui sau de vita cu legume, fructe si supa de varza
-duminica - orez fiert cu legume si supa de varza (poti manca si duminica o bucatica de carnita la orez)

Laura pai in supa pun tot felul de legume sa fiarba laolalta si varza mai multisoara, eu o fac foarte consistenta, ca nu suport sa mor de foame : pun morcovi, patrunjel, telina, ceapa, castraveti, rosii, brocoli, praz, sfecla. SI iese super-buna! I-am dat si lui PAtrick si i-a placut.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am fost primii in Praktiker...am rezolvat cu bed base-ul...cam greu, dar bine ca s-a putut!...Acum ma tot gandesc daca sa ma apuc si de zugravit pereti...mai bine la curatenia de iarna! n-am chef de santier.
Sper sa fie totul ok de acum! trimit o poza cu camera cand o termin de amenajat!...

Si io te susutin Symo!

Apropo de discutia cu copiii...azi in masina ascultam Mana...una dintre trupele mele preferate...si dedica o melodie tuturor celor care "tienen luz en la vida" (era dedicata in mod special unei gravidute)
Mi-a placut enorm dedicatia! Va doresc o viata luminoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani! Alexandrelor si Alexandrilor mici si mari!

MIhaser bine ca ati rezolvat! Spor la zugravit!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

am prins un pic de timp liber sa va scriu ca ne-am intors din concediu cu bine, unde a fost tare frumos si ne-am distrat, odihnit, balacit in apa, am prins o vreme tare buna, numai soare si cald tot timpul. O fi avand Canada doar 2 sapt. de vara dar stiu sigur ca una am prins-o noi :)

am pus si cateva poze aici daca vreti sa vedeti.

din urma n-am apucat sa citesc chiar tot decat atat am prins vestile cele mari:
felicitari multe multe noilor gravidute si sarcini usoare!!! Danicris, Laura si Cenia

de luni inapoi la serviciu pe baricade unde sper sa nu fie prea aglomerat sa apuc sa ma pun si eu la curent cu noutatile.

va pup

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu va scriu scurt, ca n-am dormit toata noaptea; sunt taaaaare, tare suparata Noi ne apucasem de renovat basementul poate am mentionat... ei bine, era trei sfert gata, cand a tras o ploaie... de s-a umplut basementul de apa. Tot efortul lui daddy, s-a dus! Au rupt tot! Podele, izolatie, TOT!!! Acum tre sa o luam de la zero, da' poate macar plateste asigurarea sa vina profesionisti sa refaca, nu de alta, da' nu cred ca daddy vrea sa se apuce iar... of, nici nu stiu ce sa va mai spun decat ca suntem taaaare, tare suparati.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele....moa, dar parca n-a fost niciodata asa liniste pe forum....noi am fost in parcul ala frumos din sect 4 si acum cad lata, nu mai pot!
Maine sunt pe post de examinatoare, ca mama nu poate ajunge la examenul studentilor ei asa ca o sa-i tin eu locul si vin si sor'mea cu Vlad, sa vedeti show! Ce ziceti, ii las sa se mai inspire sau fac pe dura?

Magdone, bine ai revenit! superbe poze, superbi copii, se vede ca ati avut o vacanta reusita!

Desiree....cum sa te consolez eu? si eu la feze de genul asta ma supar tare dar apoi imi spun" putea sa fie si mai rau" si imi trece. Sper sa rezolvati cu asigurarea!

Mihaser, ma bucur ca ati mai rezolvat din pb!

Vlady

Mergi la inceput