Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Desiree nu prea vreau gemeni, mi-e frica de nasterea prematura, mult mai frecventa in cazul gemenilor, imi zic ca nici unul nu am reusit sa-l duc pana la capat, dar apoi sa am doi. cate unul, pe rand, nu trebuie sa se ingramadeasca

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Cu gemeni, macar sunteti impacati si tu si tati: el are 2 nasteri , ma rog, stii tu ce zic si tu ai trei copii... si nu-ti fie teama, uite ca desi Patrick a fost prematur, ii prinde pe toti din urma; e activ, e frumos, e sanatos, sunt convinsa ca e si un maaaare smecher si 'sneaky' de nu se poate... si sanatajist la fel ca si Victoria si restul de M&M. By-the-way, Victoria e o maaaaare santajista... sa o vedeti cum face, daca vede ca ma supar pe ea, vine si ma pupa, daca nu i se indeplineste dorinta instantaneu, sa o vedeti ce se jeleste ...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ylari imi pare bine ca Eva e mai bine! Multa sanatate! Si al meu a trecut numai la un somnic pe zi de vreo 3 ore asa. Ne pregatim de gradinita din ce in ce, in jur de 15 octombrie vreau sa-l dau, sa se obisnuiasca pana pleaca soacra-mea pe 13 noiembrie.

Laura nu papa poate pentru ca e bolnavior. Uf, greturi n-am experimentat dar cred ca sunt imposibile. O singura data am vomitat imi aduc aminte insa eram si racita, deci nu se pune ca erau greturi de gravida.

Desiree si al meu e un santajist de nu se mai poate. Se loveste la manuta de exemplu si incepe sa planga, se tine cu cealata manuta de ea, apoi vine la mine si mi-o intinde sa i-o pup ca sa-i treaca. In minutul doi dupa ce l-am pupat incepe sa rada, deci imi imaginez eu ce-l doare. E asa de simpatic, murim de ras de el. Primele dati am ramas paf, am zis ca nu se poate sa disimuleze la varsta asta, insa iata ca se poate.

Eu sunt la servici, iar la timp suplimentar... Mai am putin si o tai spre casa. Sunt tare bucuroasa ca am slabit 5 kg cu dieta mea cu supa de varza, cu sala, cu crema anticelulitica, toate adunate... Imi vin pantaloni pe care nu i-am imbracat de 2-3 ani numai ca s-au cam demodatAm 51 de kg, mai am un kg si ajung la greutatea de dinainte de sarcina.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ia sa ma zgarai eu putin, fetelor cum e vremea in Romania? Ca la noi gata, a venit toamna, 14 grade azi Am trecut la geaca si la pantofi. Tocmai cand m-am pricopsit si eu cu silueta numai buna de rochite, de fustite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress, cum zice si SIs, acum imi place si mai mult de sorela ta...SI din descrierea ei si mai mult si de tineImi pare rau doar de distanta dintre voi...desi si asta contribuie la aflarea sentimentelor celor mai profunde..Felicitari pentru silueta!!!!!!! STai linistita ca si la noi s-a anuntat d eluni o scaderea cu 10 grd a temperaturii...Acum inca e cald, cald, clad...si-mi place, place,place.
Esme, ce faza cu portofelul!! In Bulgaria cind am fost noi fiu-miu si-a pierdut 2 masinute. A plins dupa ele, s-a vaitat, ca mai apoi sa le gaseasca sora-mea ziua urmatoare intacte.Tot acolo intr-o zi sis si-a laat papucii acolo unde incepea nisipul rugindu-l pe Bogdan sa-i care el pina la apa. EL n-a auzit asa ca au ramas acolo unde i-a si gasit dupa o dimineata de plaja. Deci se poate si in alte parti...doar la noi e mai greu..
Sybille, nemapoimenita batrinica.Multumim ca ne-ai spus si noua aceasta istorioara frumoasa
Ylari, ma bucur ca sunteti mai bine
SIs, voi?Greturi ha?? Vezi ce plingeai dupa ele...
Desiree si al meu e santajist..la greu

Noi am fost la petrecere. EU cu david. matei a stat cu ai mei. N-a zis nici pis toata ziua, dar cind ne-am revazut pe la 3 si ceva nu mai voia sa se dea jos din brate, ma pupa intr-una si dc se mai lua cu joaca, revenea cind si cind sa ma pupe
Of, mai sunt 2 sapt si incepem cresa...gradinita...ramin singura fetelor, trebuie musai sa ramin gravida

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress super ca ai slabit, ce biiiine, ce ma bucur!! Cum faci supa de varza??? NU ca ma tenteaza acu sa tin regim, dar dupa aia poate
Ylari nici Mirci nu mai e asa rau, eu cred ca-s mai racita A mai tusit de vreo 2 ori azi, am bagat 1/2 de aerosol si mi-a dormit si mie 3 ore la pranz la soacramea... noi eram in ikea.
BUlacu e cea mai buna pediatra pe care am cunoscut-o si cea mai draguta. Sanatate Evei
Desiree Mircea se face ca ne da pufuleti si cand intindem botul trage manuta Maaari smecheri M&M-ii!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

SIs poze de la petrecere??? Hai ca ramai si tu, Uite te sustin io!!!
Vai ce dulce e Mateiasul, asa face si Mirci, nu ne mai da drumul din brate dupa ce il lasam la socrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Nu mai scriu ca o sa zica lumea c-o urmaresc pe Laurita

Vlady

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Nu mai scriu ca o sa zica lumea c-o urmaresc pe Laurita

Vlady

Hai mai scrie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Sybille bine ai venit pe la noi!

Fetele azi am fost la minunata Ikea de la Budapesta si am luat un patut si ptr Eli...dar nu putem sa-l folosim ptr ca surpriza...somiera nu mai e inclusa in pret ...Asa reduc ei preturile pe timp de criza!

Maine mergem la Praktiker sa vedem cum incropim noi o somiera...mama lor de suedezi unguri!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata dau cea mai buna cafelutza pt cele mai bune mamici din lume

Aseara am petrecut f frumos cu un aparat de racleta in mijloc pe care l-am achizitionat tot ieri, pe care mi-l doream demult si cu care i-am lasat masca pe ai mei. Am mancat de-am rupt, deci, cascavaluri si branze pe care le-am topit in racleta, oua de prepelitza, si tot felul de sunci. Si am facut separat cartofi la cuptor, dar cred ca mergeau si fierti, nu-i asa Inais? Tre sa ma documentez ca am uitat.....

Doloress si eu am lacrimat la cuvintele superbe pe care ti le-a adresat surioara ta.
Felicitari pt kg in minus....spune-mi si mie in afara de supa de varza mai mancai ceva....cam cum era regimul mai exact?

Laurita sa stapaniti sanatosi mobilutza, sa va poarte noroc. Sunteti mai bine? Am inteles ca la Mirci se amelioreaza, dar tu?

Vlady

Mergi la inceput