Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Scriu repede ca azi ma duc in cautare de pantofi de toamna pt Vlad. I-am luat 2 perechi de adidasi f draguti dar imi trebuie si ceva de piele mai ca lumea.

Laurita, off , m-au trecut toate emotiile din lume citind despre bebe de 6 saptamani din burtica ta! Doamne, ce frumos!
Uite iti spun cum fac eu daca da bunul Dumnezeu sa raman: daca e sa raman luna asta sau in rumatoarele 2 luni, ar insemna sa nasc prin mai iunie.....pe timpul sarcinii nu-i asa o pb, spre sfarsit poate fi greu intr-adevar....apoi primele 3 luni cu bebe mic sunt usoare ca doarme mult..si din septembrie l-as da la gradi ca va avea 2 ani jmate aproape ceea ce e complet altceva. Ce sa fac, visez si eu, dar vroiam sa-ti arat ca de fapt nu e chiar asa complicat daca mai amani un an.

Ylari, test, ceva????

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alysh am zis sa mai astept 2-3 zile, il fac vineri sau sambata.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Alysh am zis sa mai astept 2-3 zile, il fac vineri sau sambata.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Foarte bine, mai bine asa! Bafta!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele
N-am dormit toata noaptea. La 4 mancam slanina cu ceapa si cu paine!

Desiree scumpa foc Victoria, felicitari pentru micul model!!! Misto si poza cu mainile...nasol cu basementul. Parca a trecut taifunul...
Ylari normal ca te uita la sv haha, eu nu ma indoiesc de asta, nimeni nu e indispensabil, chiar daca e dureros... PAcat CA alta ar trebui sa fie politica la firme, sa sustina angajatii sa incerce sa-i pastreze etc. N-ai sa vezi! Bine, nu zic ca asta e sit la tine, dar la mine da... am noroc de o sefa...
Alyshuca succes la cumparaturi!!! Eu ieri am intrat in DIKA, mi-am mai luat 3 bluzite super. Nici nu i-am spus lui Bogdan ca am mai cheltuit 2 mil. Le cumpar pentru peste 2 ani probabil, ca la anul, cu burta mare, in parc nu cred ca ma impopotonez...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata! si luati o ca am senzatia ca nu a dat nimeni!

Laura banuiesc ca dormi la ora asta...dupa ciorba de azi-np de la 3 . Bine ca e totul ok la eco. Sa stii ca iti dau dreptate cu cresa. 100% Si eu consider ca dupa 3 ani sunt mai ok de dus in comunitati. 2 ani e o varsta prea frageda. Si noi ne gandim la o solutie de tinut Iasmi acs.

Alysh cat despre ce spui tu acolo cu primele 3 luni sunt cele mai usoare ca doarme mult...poate asa a fost cu Vlad si inseamna ca ati fost norocosi (zau ca nu mai tin minte ce si cum ). La noi primele 3 luni au fost cele mai crunte: colici si colici si colici! Eu zic ca doarme, da...dar si plange de nu se poate! Sunt cele mai haotice luni, parerea mea. Acomodarea parintilor cu bb si a lui cu parintii, cu casa, cu viata...Spor la cumparaturi pt azi!

Noi suntem trezite de la 7...la 6 s-au gandit vecinii de deasupra sa traga o cearta! Ce i-o fi apucat nu stiu. Asa ca mi-au trezit fata. A mai atipit ea pana la 7...dar atat. Acum e beata de somn. Fir'ar sa fie de treaba! De mine nu mai vb!

Merg sa beau o cafea ceva...

Edit: Laura nu pot sa cred...slanina cu ceapa??!!!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laurita, ai auzit si inimioara lui bebe mic? Sau ai vazut pe ecran? Cat de dragut si emotionant.

Desiree, Victoria chiar merita un set de poze profesioniste de studio, ca e frumoasa rrrraaau.

Eu am o voce azi de parca am strigat la lup, pot sa cant ca Bonnie Tyler Trebuiau sa vina controlorii de la Baneasa sa fac o mica instuire cu ei si ma si vedeam cu vocea sparta prezentand programe. S-ar parea ca nu mai vin, am scapat.
Nici nu stiu ce sa iau, ca nu ma doare, nu simt nimic, doar ca dau sa vorbesc si se aude hrrr-hrrr-hgjjj-krrr.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Inais, da, ai dreptate, depinde de bebe, Vlad a dormit mult in primele 3 luni si n-a avut colici......eu am considerat-o perioada grea doar prin prisma faptului ca eram la primul bebe, teama de necunoscut, etc
Ramasesem datoare cu un raspuns: in parcul din sect 4 mergem f rar, dar cand mai mergeti voi da-ti-ne si noua de stire si venim! Mai ajungem tot destul de rar in 23 cand ma mai intalnesc cu Laurita....deci putem aranja si pt aici sa ne vedem. In viatza de zi cu zi mergem in parculetul dintre blocuri.

Laurita, sa stapanesti sanatoasa bluzitele...si mie imi plac mult hainele de la Dika.

am fugit, pup toate

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais
[
Edit: Laura nu pot sa cred...slanina cu ceapa??!!!!

Mda, cale lunga de la ciorbita la slanina? acum imi pare rau, dar e prea tarziu...
Gabitzule cum face vocea ta cand incerci sa vorbesti?
Hai ca m-ai distrat!! Nu am auzit inimioara, dar mi-a spus ca are activitate cardiaca...pe ecran...nimic...astia de la Medicover au un stil tare tampit, nu au ecran pentru pacienti. Dar o sa le spun la viitoarele eco, cand bb va fi mai mare si voi putea si intelege ceva.
Alysh

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Laura, ma bucur ca bebe e bine.
CU cresa, fa cum simti tu ca e mai bine.
Nu e o regula generala - depinde de copil si de mai multi factori - unii copii se adapteaza rapid si mai devreme, altii abia la 4 ani (asa cum zic si doct) se simt bine in colectivitate.

Felicitari Andree27! sarcina usoara!

Mi_bebelina, am descris deja hot. din Delta, am pus si poze - zic ca e potrivit cu copilas, pt. noi cel putin a fost. Era liniste (asta daca ignori hamaiturile si cucurigelile) si peisajul frumos
Acum, drumul mi s-a parut cam lung, tantarii cam nesuferiti, mai ales seara, desi si in plina zi te intepau fara jena.
La Hot. nu aveau scaun de copil pt. masa si nici nu cred ca au patut de copil mic; aveau pat suplimentar, dar nu de bebe.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.
Scriu un mesaj rapid ca iesim apoi afara.

Andree27 felicitari!!! O sarcina usoara si un bebe sanatos si papacios.

Laura ma bucur ca totul a fost bine la eco.

Alysh ati avut noroc cu Vlad ca a fost cuminte in primele 3 luni.Primele luni (4-5) mi s-au parut cele mai grele cu nopti nedormite, program haotic, tinuta numai in brate, urlete, plimbari prin toata casa ca poate-poate adoarme Acum mi se pare floare la ureche ca intelege, comunica, sta si se joaca singura. Da, acum e de lucru toata ziua cu mancare, curatenie, iesit afara, joaca, povesti, dar e muuult mai bine.

Subiectul cresa/gradinita.Eu o voi da pe Julia la gradi de la 1 an si 10 luni din mai multe motive:
-copiii invata f multe pana la 3 ani fara nici un efort, iar daca as lasa-o cu o bona sau bunica ar invata mult mai putine.Asa ca, pana la scoala va sti sa vorbeasca si germana si probabil ma va invata si pe mine vreo 2 cuvinte
-socializare.Desi unii spun ca la varsta asta copiilor nu le trebuie socializare eu zic ca le trebuie.Eu am simtit din plin asta ca mergeam la gradinita cate 2 ore pe zi de la vreo 4 ani? si am tras din greu sa fiu mai sociabila, dar inca as mai avea de facut imubuntatiri
-eu nu pot sa stau acasa cu ea pana la 3-4 ani pt ca nu fac acum bb2
-se va imuniza mai repede.La orice varsta as da-o la gradinita, inevitabil se va imbolnavi.Eu zic ca va fi destul de marisoara sa trecem fara probleme mari peste raceli si alte boli.

Nu stiu daca am scris tot ce vroiam, dar Julia trage de mine sa iesim.

O zi frumoasa

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput