Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(56)*
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicky09/Nicky09.jpg)
Nicky09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Aici va avea loc schimbul de experienta ![]() ![]() ![]() ![]() http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10# perioada 11-13.09.2009 ce zici? Mami lui ![]() |
super........pacat ca eu nu sunt.....
NOAPTE BUNA INCA O DATA
Mama de
![](amoras.gif)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Gaza22/Gaza22.jpg)
Gaza22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Gaza, tu acum ai venit definitiv in tara? Keutu cheliutu 5 luni |
Daaaaa, si e asa bine acasa! mai ales cand vii dintr-o tara ca cea in care am fost eu.
Mami de Gazii mica si frumoasa
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
'seara! Io intrai sa ma convorbesc cu Pisigri despre kk, dar uite ca am gasit mai multi ochisori inlacrimati. Dodo, Adyris, , nu pot decat sa sper ca va fi bine cu puii vostri. Sa aveti putere pentru ei!
Dodo, sper ca DD stie cat poti duce si nu iti va da mai mult.
Hainute: io nu ma mai bag la comanda tocmai din cauza dimensiunilor. Ca zici ca iei una si te trezesti cu alta. A, Dyanna, nu cred ca e "pe alese" la depozit. Poti suna si intreba, dar tipii sunt destul de ciufuti. Io astept Baby Expo, sa pun mana pe hainute si sa le compar cu tipu'.
Pisigri, gand la gand. Noi azi am avut 5 sau 6 reprize de kk. Dat fiind ca am inceput diversificarea in acelasi timp cu aceleasi chestii, ca Pisilinca e cam de-o varsta cu Chishcutza al meu si ca amandoi au avut oarecari probleme cu constipatia, vroiam sa te intreb cum stati cu kk. Ca noi spalam la funduletzul ala toata ziulica. Problema e ca, desi e mult si des, e ceva mai tare si se screme saracut cate un sfert de ora pana produce "placinta". Nu mai zic ca are culoarea a ce a mancat: portocaliu daca e dupa supa, un maro nedefinit dupa fructe (si iti si muta nasul). Si la noi e show cu legumele, dar macar fructele le papa OK.
Apropo, daca inainte de diversificare aveam 4 mese de lapte si acum am 3 de lapte si 2 de legume/fructe, se cheama ca i-am inlocuit o masa sau doua?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Pisigri mi-am amintit ca asa facea si Cristi la un moment dat. Bine, vad ca tu ai luat-o mai catinel cu diversificarea decat noi. Acum le face mai "balegutza adunata", cum ai zis tu, pe toate. Deci cred ca trebuie timp sa se obisnuiasca stomacelul si intestinele cu digestia "solidelor". Si, repet, vine mmuuuuult kk!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
![](images/user_woman.png)
adirys21 spune:
Novus ai PM
Am pus poze noi.
Si sa va spun cu ce am rezolvat noi problema constipatiei sau kk tare ca plastilina. Este in farmacii un produs de la Huma na Milk zuker ..noi l-am folosit si am scapat de problema.
Poate a mai spus cineva de el dar nu prea am citit din urma.
http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona
Karina26 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gaza22
Daaaaa, si e asa bine acasa! mai ales cand vii dintr-o tara ca cea in care am fost eu. Mami de Gazii mica si frumoasa ![]() |
Wow!Ati fost curajosi....si pe mine ma mai bate gandul cateodata sa o iau la sanatoasa inapoi in Ro dar nu vrea sotul, nici sa nu auda.Iara sa o luam de la capat acolo......Daca as stii ca mi-as recapata serv. pe care l-am avut.....In fine la noi cale de intoarcere nu mai exista!Dar cred ca ati fost motivati bine de tot de reintoarcere la "patria mama"
KARINA
Karina26 spune:
Alexandru Paul, bebe de Zori, Iulia Petra, bebe de Zsuzsu , Darius, bebe de Danonique, Silvia Ioana, bebe de Cativ13, George Andrei, bebe de Inna30
KARINA
Ela78 spune:
LA MULTI ANI! Lysbeth, cu intarziere
, de ziua ta si de casnicie. Sa fii sanatoasa si sa creasca mari bestiocul si fetita!
LA MULTI ANI! Luana, Dragos si Silvia Ioana
in memoria Almei
Adirys, Teona frumusica si abia astept sa ne cunoastem la munte. Nici bebe Ianis nu e "din categoria grea", dar nu pe motiv de alergii sau ceva, ci pentru ca e fitzos, exact ca taica-su
Cand ii dadeam doar san, sugea un pic si adormea, lenesul. Cand i-am bagat lapte praf, prefera sa stea toata ziua cu titi in gura, numai sa nu-l pun sa manance biberon. Acum ca i-am introdus cereale, vrea lapte praf. Pun pariu ca la sucuri si supe or sa-i placa cerealele
Dodo-Pui, m-am intristat cu ce ai scris tu in legatura cu Isabella De-aia eu n-am facut nici un Infanrix Penta/Hexa sau Rotarix, Prevenar, mi-e groaza de vaccinuri, le-am facut doar pe alea obligatorii si gata. Si asa, la cel de 4 luni l-a durut tare, a plans mult, a fost marait toata ziua si a facut febra noaptea. Nici nu vreau sa ma gandesc la cel de 6 luni.
la DD sa fie doar o reactie adversa trecatoare si sa fie OK fata, vesela si zambitoare si vioaie ca de obicei
Nu e obligatoriu sa aiba aceleasi manifestari ca Bodo, si ca sa te linistesti, gandeste-te ca fiecare copil e diferit, reactioneaza altfel, poate Isabella o scuteste pe mami ei de griji.
Gaza, faina de orez eu i-am luat cereale de la Milupa, Bio-Getreidebrei, Schmelzreisflocken nach 4.Monat (e in germana = fiertura de cereale bio, fulgi de orez ce se topesc, dupa 4 luni). E foarte bine ca ai gasit la Nestle. Leeloo parca intreba cum se face/administreaza mucilagiu de orez. Eu n-am o reteta anume, umplu un castronel cu apa plata si pun un pumn de orez, il fierb pana infloreste bobul nici prea mult ca sa nu scada rau apa. Orezul il arunc, iar cu apa aia fac laptele praf. E mai consistent, bebe se satura si doarme cate 4-5 ore dupa aia, nici nu mai regurgiteaza. Dar ii fac doar dimineata o singura data pe zi, altfel se constirpa.
Rivali, multumim penstru schema de diversificare
Olishka, pe Davidutu sa se faca bine ochisorul
Aris, foarte misto pozele, ma intreb daca acum arata asa, cand vor fi editate cum vor fi?
Lysbeth, nici eu nu ma dau in vant dupa mancarea de la Ikea. Am mancat o singura data chiftelele lor si nu mi-a mai trebuit.
Floric, mi-a placut cum a expus Karina Ti-am mai zis si pe PM, nu te stresa si nu-l forta, o sa vezi ca o sa inceapa sa pape si el mai bine.
In legatura cu hainute de pe net.. Si eu prefer sa le vad, pipai, masor, probez si cumpar la fata locului daca-mi place ceva. Cu atat mai mult hainute de bebelusi, care se intampla sa mai aiba si etichetele puse aiurea. Ianis de ex. poarta si hainute 0-3 luni, si 12-18 luni La cm iarasi nu corespunde, el are in jur de 64cm dar poarta haine si de 56cm si de 78 cm
Am luat de la C&A cateva seturi de body, 20 RON 2 buc, foarte faine, iar calitatea e the best, fabricate in Germania. Bumbac 100%, materialul e moale, finut, se intinde cand il imbrac. Nu ce porcarii am luat de pe aici din cartier 14 RON un maiou imbracat de 2 ori.
Referitor la decalotat, aici or sa rada mamele de fetite Eu citisem pe net pe siteuri straineze ca nu e bine sa te atingi de putica copilului pana la 2 ani. Si a venit barbata-miu intr-o zi acasa ca l-a intrebat tiganca florareasa de la colt daca "belim" putza baiatului
Am intrebat-o pe pediatra si ea a zis ca e bine sa spalam usor acolo ca sa nu faca fimoza. Asa ca sotul meu are sarcina: in fiecare seara la baie sa "beleasca" cocoselul lui fiu-miu
Eu nu pot sa ma uit, mi se pare ca-l doare, dar el indeplineste constiincios sarcina.
Cu imbracatul noaptea.... In general, il imbrac in maiout. Dar daca este prea cald, cum e zilele astea, ii pun un body cu maneci lungi si niste pantalonasi si dormim cu aerul conditionat (pe 25 grade) seara si geamul deschis spre dimineata.
Asi avea si eu o intrebare, voi cand mai apucati sa faceti treaba, sa iesiti cu bebe afara, ca eu dimineata ii pregatesc biberonul si il hranesc, si pana sterilizez biberoane, spal/calc hainute, mai fac o mancare, il scot afara etc se face ora pranzului si iar il hranesc, abia dupa-amiaza ce apuc sa intru vreo 2 ore si citesc un capitol doua, timp in care voi mai scrieti doua, de abia reusesc sa ma tin din urma voastra cu cititul, cu scrisul nici atat
Nu mai zic ca n-am mai pus mana pe carte de cand m-am intors de la mare, ahaaaa demult.
Elena, fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Mi-a sarit somnul.
Va invit la o si o prajitura
de dimineata!
De fapt mi-am gasit singura raspunsul, sintem multe in si e foarte bine asa! Pupacim toate mamicile fericite si toti
frumosi, si daca fiecare are limbarnita cum am avut eu in mesajul anterior
, se explica
Va doresc o zi frumoasa cu bebelusi cuminti !
Elena, fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)